واضح آرشیو وب فارسی:مهر: توسعه يافتگي كشور منوط به اتكا به توليدات داخلي است
كرمان - خبرگزاري مهر: معاون وزير صنعت، معدن و تجارت توسعه يافتگي كشور را منوط به اتكا به توليدات داخلي دانست.
به گزارش خبرنگار مهر، حسنيونس سينكي بعداز ظهر سه شنبه در همايش مديران سازمانهاي صنعت، معدن و تجارت استانها گفت: بخشي از بازرسي ها، دفاع از حقوق مصرف كننده و بخشي ديگر براي دفاع از حقوق توليد كننده استو نمي توانيم به جاي مصرف كننده تصميم بگيريم بلكه تنها مي توانيم در تغيير فرهنگ مصرف، ارائه الگو كنيم و ساز وكار را فراهم كرده و با ايجاد مطلوبيت براي توليد كننده و مصرف كننده محيط بازرگاني را ارتقا دهيم.
سينكي با بيان اينكه صنعت استان را نمي شود با نظام ناكارآمد توزيع توسعه داد، گفت: نوسانات قيمتي شديد و اتلاف منابع نياز به تشكيل كميته براي بازرسي و پيگيري هاي جدي حرفه اي در دفاع از حيثيت و اعتبار كالارساني دارد كه در كنار آن براي هر تصميم؛ زمان و مسئول اجرا نيز مشخص مي شود.
سينكي در ادامه تصرزيح كرد: نظام كارآمد توزيع به معني رساندن محصول مناسب در زمان و مكان مناسب به مصرف كننده است و نظام توزيعي كه افزايش قيمت كالا، اتلاف منابع، كاهش قدرت خريد مصرف كننده و بروز نوسانات شديد در قيمت ها را داشته باشد كارآمد نيست.
وي اظهار داشت: تفكر در مشكلات روزمره نظام فكري را به سمت خود كشيده است به طوري كه به جاي تعقل و تفكر در موضوعي كه مشكل را به وجود آورده است براي حل آن مي كوشيم.
معاون توسعه بازرگاني داخلي وزارت صنعت، معدن و تجارت با توجه به اينكه محيط بازرگاني از مسائل اساسي بازرگاني هر كشور است و اين محيط از رفتارها، ساختار و فرهنگ، سود و زبان حرفه اي خود شكل مي گيرد گفت: كساني كه در اين حوزه كار مي كنند بايد اين محيط را متناسب با وضعيت خود تغيير دهند.
وي با توجه به اينكه بخشي از بازرسي ها، دفاع از حقوق مصرف كننده و دفاع از توليد كننده است گفت: ما نمي توانيم هيچ تصميمي به جاي مصرف كننده بگيريم و تنها مي توانيم در تغيير "فرهنگ مصرف" ارائه الگو كنيم و ساز وكار را فراهم كرده و با ايجاد مطلوبيت براي توليد كننده و مصرف كننده محيط بازرگاني را ارتقا دهيم.
سينكي در ادامه افزود: بدون توجه به نرخ ارز نمي توانيم در تصميم گيري ها و تصميم سازي ها پيش برويم چرا كه اولين مسئله ما در بازرگاني داخلي تامين كالاهاي مورد نياز مردم است و نبايد تحت هيچ شرايطي در آن خللي وارد شود و دفاع از توليد كننده و مصرف كننده تواما وجود داشته باشد.
وي اذعان داشت: در برگزاري نمايشگاه ها نيز بايد به اين نكته توجه داشت كه اگر هدف خدمت به مردم است نبايد هيچ كالاي خارجي در نمايشگاه وجود داشته باشد چرا كه توسعه يافتگي كشور منوط به اتكا به توليدات داخلي است.
سينكي كاهش فاصله مكاني موجود بين عرضه و تقاضا و كاهش زماني بين خريد كالا و بهاي كالا و حداقل كردن قيمت يك كالا در زمان و مكان هاي متفاوت را از جمله راهكارهاي موفقيت دانست.
معاون توسعه بازرگاني داخلي وزارت صنعت، معدن و تجارت رسيدگي و حل و فصل مسائل اصناف و نهادهاي صنفي با تكيه بر قانون مندي هاي صنفي را از اصولي دانست كه بايد به آن توجه شود و گفت: استانداردسازي كالاهاي عرضه مصرف داخلي، دستيابي به جايگاه واقعي صنوف توليدي و خدمات فني در صادرات با تشكيل صنوف حرفه اي مربوطه، حركت خوبي براي پيشرفت به سمت توسعه يافتگي است.
وي در پايان بازرگاني داخلي را از آنجا كه عملكرد اقتصادي در اين بخش تجلي مي يابد را به عنوان نقطه تلاقي مردم با واقعيت هاي اقتصادي در حوزه اجتماعي دانست.
كد خبر: 2201831
تاريخ مخابره : ۱۳۹۲/۱۰/۳ - ۱۸:۲۹
سه شنبه 3 دي 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 83]