واضح آرشیو وب فارسی:مهر: پژوهش مهمترين مولفه رشد و توسعه هر كشوري است
سمنان - خبرگزاري مهر: مديركل منابع طبيعي و آبخيزداري استان سمنان با تاكيد بر اينكه تحقيق و پژوهش يكي از مهمترين مولفهها و آيتمهاي رشد و توسعه هر كشور است، گفت: اهميت پژوهش در دنياي امروز بر همگان ثابت شده است.
به گزارش خبرنگار مهر، سيد حسن ميرعماد صبح سه شنبه در كارگاه انتقال يافته هاي تحقيقاتي منابع طبيعي و آبخيزداري و مركز تحقيقات كشاورزي استان سمنان در محل اداره كل منابع طبيعي و آبخيزداري استان سمنان ضمن اشاره به هفته پژوهش اظهار داشت: با نگاهي به روند رو به رشد تحول و پيشرفت كشورها در حوزه پژوهش اهميت و نقش آن به روشني مشخص ميشود.
وي با تاكيد بر اينكه اهميت پژوهش در دنياي امروز بر همگان ثابت شده، افزود: براي رسيدن به افقهاي علمي كشور چارهاي به جز تحقيق و پژوهش وجود ندارد.
اين مقام مسئول، يكي از علل توسعه و تعالي كشورهاي توسعه يافته را اهميت به امر پژوهش دانست و بيان كرد: با پيشرفتهاي امروز وضعيت پژوهش نظام جمهوري اسلامي ايران رو به رشد است.
ميرعماد ابراز داشت: فعاليتهاي انجام شده در حوزه پژوهش در قبل و بعد از پيروزي انقلاب اسلامي ايران قابل مقايسه نيست.
وي با اشاره به اينكه مردم جهان شاهد پيشرفت و رشد علمي نظام جمهوري اسلامي ايران هستند، تصريح كرد: ارسال موجود زنده به فضا، ساخت انواع تجهيزات نظامي، سلول هاي بنيادي، تكنولوژي نانو و... جزو اين اقدامات است.
مطالبات رهبري در بخش علم و پژوهش جدي گرفته شود
معاون آبخيزداري اداره كل منابع طبيعي و آبخيزداري استان سمنان نيز در اين نشست با تاكيد بر اينكه مطالبات رهبري در بخش علم و پژوهش بايد جدي گرفته شود، گفت: پژوهش به عنوان دريچهاي به سوي توسعه پايدار از ضرورتهاي توليد علم است.
محمد هادي نوچه افزود: با توجه به سرعت توليد علم در دنيا اگر پژوهش نكنيم علمي توليد نميشود.
وي پژوهش را امري مهم دانست و تصريح كرد: توليد موجب ميشود تا از جوامع پيشرفته عقب نمانيم و جلوه واقعي خود را از دست ندهيم.
معاون آبخيزداري اداره كل منابع طبيعي و آبخيزداري استان سمنان با اشاره به آموزه هاي ديني ضمن نقل روايتي از امام علي(ع) كه فرمودند "هيچ كرداري مانند پژوهش نيست" افزود: پژوهش و تحقيق يكي از اسناد بالا دستي و تكليف الهي است كه محققان و مجريان در پروژه هاي تحقيقاتي همكاري نزديكي داشته باشند تا شكاف بين تحقيقات و اجرا به حداقل برسد.
جوانان ايراني با كسب فناوريهاي علمي جديد پيشتاز باشند
دكتر حسني رئيس مركز تحقيقات سمنان نيز در اين نشست نقش تاثير انواع مالچ در حفظ رطوبت خاك نهال هاي تاغ را مورد بررسي قرار داد و گفت: جوانان ايراني با پشتكار، همت، اراده و ايمان راسخ در زمينههاي پژوهش علمي تلاش ميكنند تا با رسيدن به فناوريهاي علمي جديد موجب توسعه و پيشرفت اين كشور در عرصههاي مختلف علمي، اقتصادي، پزشكي و نظامي شوند.
وي اظهار داشت: با توجه به فرمايشات مقام معظم رهبري ما در يك پيچ تاريخي قرار داريم كه بايد براي عبور از اين پيچ تاريخي از ابزار علم و پژوهش استفاده كنيم.
رئيس مركز تحقيقات سمنان در خاتمه تصريح كرد: ما در حوزههاي علمي در دنيا حرف براي گفتن داريم و امروز دشمن نظام اسلامي از دانشمندان ما ميترسد.
كد خبر: 2197512
تاريخ مخابره : ۱۳۹۲/۹/۲۶ - ۱۳:۱۴
سه شنبه 26 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 52]