واضح آرشیو وب فارسی:سایت ریسک: مخترع برتر جهان، مدالش را به رعد هديه داد
مخترع برتر جهان در سال 2013 تازه ترين مدال طلاي خود را ج به مجتمع آموزشي نيكوكاري رعد اهدا كرد.
به گزارش جام جم آنلاين و به نقل از روابط عمومي مجتمع آموزشي نيكوكاري رعد، مسعود شفقي مخترع برتر جهان در سال 2013 در حوزه مهندسي عمران ، مدال طلاي مسابقات جهاني اختراعات كره جنوبي را كه هفته گذشته به دست آورد در حمايت از تحصيل معلولان به اين مجتمع آموزشي اهدا كرد.
اين مخترع جوان ايراني كه سال گذشته هم مدال طلاي خود را در حمايت از جامعه پيوند اعضاي ايران به علي اكبر ولايتي اهدا كرده بود، امروز در كنفرانس خبري كه در مجتمع آموزشي نيكوكاري رعد برگزار شد، در جمع خبرنگاران گفت: بر اساس اعلام سازمان ملل متحد، يك ميليارد انسان معلول در دنيا وجود دارد؛ البته هرچند اين آمار، معلولان اجتماعي همچون متكديان، كارتن خواب ها و بي خانمان ها را نيز در بر مي گيرد، اما توجه به جامعه معلولان در جهان و به ويژه در كشور عزيزمان ايران، يكي از وظايف هم مردم و هم مسئولان است.
وي اظهار داشت: هرچند به عنوان سفير بين المللي پيوند اعضاي ايران با اقشار نيازمند پيوند عضو ارتباط داشته ام و هرچند در جريان نيازهاي كودكان مبتلا به بيماري سرطان هستم اما از آنجا كه قشر معلولان ايراني يا توان يابان نياز ويژه به حمايت معنوي دارند، مدال طلاي خودم را كه تحفه اي ناقابل است به حمايت از تحصيل معلولان عزيز در مجتمع آموزشي نيكوكاري رعد اهدا مي كنم.
شفقي خاطرنشان كرد: توان يابان ما هرچند به حمايت مادي هم نياز دارند اما به حمايت معنوي، چندين برابر بيشتر احتياج دارند تا خلاقيت ها و استعدادهاي اين عزيزان شكوفا شود و بتوانند خدمات بزرگي به ايران عزيز و حتي جهان ارائه كنند.
اين جوان 29 ساله ايراني با اشاره به حضور متعدد در مسابقات جهاني اختراع در كشورهاي مختلف، تصريح كرد: من در مسابقات جهاني اختراعات زيادي شركت كرده ام اما هميشه برايم سئوال بوده است كه چرا مخترعان، اختراعاتشان در راستاي تامين نيازهاي معلولان نيست!
شفقي گفت: معلوليت اتفاقي است كه براي هر انسان سالمي از جمله خود من ممكن است اتفاق بيفتد. از اين رو، هيچكس نبايد خودش را با معلوليت و معلولان غريبه و جدا بداند.
وي تاكيد كرد كه شرايط استاندارد براي فرهنگسازي در راستاي رعايت حقوق معلولين در جامعه و پرورش خلاقيت و استعدادهاي اين عزيزان بايد فراهم شود و براي تحقق اين نياز ضروري، همه بايد دست به دست هم بدهيم.
شفقي كه مخترع مقاوم ترين بتن دنيا حاوي تركيبات نانوموادي است، خاطرنشان كرد: از دل جامعه معلولان ايراني، نوابغي وجود دارند كه بايد ذهن آنها مهندسي شود و اين نوابغ را كشف كنيم؛ يعني در حقيقت، بايد بر روي آنان مهندسي ذهن صورت گيرد.
در آغاز اين كنفرانس خبري، احمد ميرزاخاني رئيس هيئت مديره مجتمع آموزشي نيكوكاري رعد، اظهار كرد: از طرح هايي كه هم اكنون در دست بررسي داريم اين است كه در آينده مركزي براي پرورش خلاقيت و نوآوري توان يابان به مديريت مهندس شفقي تاسيس شود.
در پايان اين كنفرانس خبري، نشان زرين بين المللي مجتمع آموزشي نيكوكاري رعد به پاس حمايت هاي معنوي، به مسعود شفقي اهدا شد.
مسعود شفقي تا كنون 16 مدال طلاي جهاني و 9 جايزه ويژه جهاني در اختراع به دست آورده كه «گلوري مدال شيمي 2013 جهان»( ثبت شده در سايت فدراسيون جهاني مخترعين)، كاپ نابغه كشور مجارستان در سال 2013 و نشان لياقت كشور كره جنوبي در سال 2013 از جمله اين جوايز است.
سه شنبه 3 دي 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: سایت ریسک]
[مشاهده در: www.ri3k.eu]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 65]