تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 6 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):زكات عقل تحمّل نادانان است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1834405457




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مدير مركز مشاوره دانشگاه كردستان:جامعه در زمينه اعتياد دچار كلي‌گويي شده است


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: مدير مركز مشاوره دانشگاه كردستان:جامعه در زمينه اعتياد دچار كلي‌گويي شده است
مدير مركز مشاوره دانشگاه كردستان گفت: متاسفانه در حال حاضر جامعه در زمينه مبارزه با اعتياد دچار كلي‌گويي شده و همين امر مانع از تحقق اهداف اين حوزه مي‌شود.


به گزارش خبرگزاري فارس از سنندج، احمد اماني بعد از ظهر امروز در همايش بررسي و نقد اقدامات كاهش و تقاضاي مواد مخدر و روان‌گردان‌ها در دانشگاه كردستان اظهار كرد: در كمتر كشوري در دنيا همچون ايران اسلامي به بحث مبارزه و مقابله با مواد مخدر پرداخته شده است.

وي با بيان اينكه اقدامات و كارهاي زيادي در خصوص آموزش و آگاه‌سازي در حوزه پيشگيري از اعتياد در كشور برگزار شده است، گفت: اما سئوال اصلي اينجاست كه اين آموزش‌ و آگاه‌سازي‌ها تاكنون به رفتار تبديل نشده است.

وي با طرح اين سئوال كه حلقه مفقودي تبديل نشدن اين دانش‌ها به نگرش كجاست، تصريح كرد: آموزش‌ها و برنامه‌هاي ارائه شده در اين حوزه با توجه به نياز جامعه هدف بايد تعريف شود تا منتج به نتيجه شود.

به گفته مدير مركز مشاوره دانشگاه كردستان، ارائه آموزش‌هاي پيشگيرانه با توجه به نقش و تاثير آن بايد از سن كودكي و خردسالي آغاز شود كه متاسفانه در اين حوزه در سطح استان توفيق چنداني نداريم.

اماني با بيان اينكه از ديدگاه كارشناسان در گذشته خانواده ناامن، جامعه ناامن را به دنبال دارد، گفت: امروزه با توجه به شرايط بايد گفت كه رحم، ناامن، خانواده ناامن و جامعه‌اي ناامن را داريم تجربه مي‌كنيم.

وي تصريح كرد: متاسفانه بر روي ساختار هيجاني افراد به عنوان آبستن بسياري از آسيب‌هاي اجتماعي كار نشده است و امروز هيچ مكاني در سيستم آموزشي ما براي پرورش هوش هيجاني وجود ندارد.

مدير مركز مشاوره دانشگاه كردستان با بيان اينكه بر روي مهارت‌هاي هيجاني در ابعاد مختلف متاسفانه كار نشده است، گفت: پرورش نكردن اين مهارت‌ها ما را به سمت بحران سوق مي‌دهد.

اماني از مقطع پيش‌دبستاني دروازه طلايي ارائه و دريافت آموزش‌هاي مختلف نام برد و بيان داشت: ارائه نشدن آموزش‌هاي لازم به ويژه در بحث افزايش مهارت‌هاي زندگي لطمات جبران ناپذيري را در آينده به پيكر جامعه وارد مي‌كند.

به گفته وي، نداشن مهارت زندگي و توان نه گفتن كه در مهدكودك‌ها، مدارس و خانواده‌ها بايد از كودكي به كودكان آموخته شود عامل بسياري از آسيب‌هاي اجتماعي موجود در جامعه امروز است.

مدير مركز مشاوره دانشگاه كردستان افزود: تحقيقات و پژوهش‌هاي روانشاسي عامل بسياري از آسيب‌ها و مشكلات انسان‌ها در سن بزرگ‌ سالي زخم‌ها و اغده‌هاي دوران كودكي است كه به اين شكل سرباز مي‌كنند.

اماني با بيان اينكه براساس آمار در حال حاضر 2 ميليون معتاد در سطح كشور وجود دارد كه بايد براي درمان آنها چاره‌انديشي لازم صورت پذيرد، گفت: برنامه‌ريزي براي پيشگيري از معتاد شدن حتي يك نفر از 70 چند ميليون نفر باقيمانده در كشور از اهميت بيشتري برخوردار است.

وي افزايش هيجان و شادي در جامعه را يكي از راه‌هاي جلوگيري از افزايش معتادين در كشور عنوان كرد و گفت: بايد با ارائه راهكارهاي عملي با توجه به سياست‌هاي حاكم بر كشور در راستاي ارتقاء هيجان وشادي عمومي در جامعه تلاش كرد.

مدير مركز مشاوره دانشگاه كردستان با بيان اينكه بحث مواد مخدر و اعتياد به شكل يك سيل ورود پيدا كرده است، گفت: بايد با ارائه آموزش‌هاي لازم افراد را به شناگران قابلي براي نجات از اين سيل تبديل كرد.

وي توجه به مهارت فرزندپروري در خانواده‌ها را يكي از راه حل‌هاي مقابله با پديده شوم اعتياد نام برد و گفت: بايد در مراكز ترك اعتياد نيز شكاف كمي را كه بين نصيحت درماني و روان درماني وجود دارد افزايش داد.

اماني در پايان تصريح كرد: ‌نبايد اجازه داد به خاطر نيروهاي غيرمتخصص و آموزش ديده جلسات روان درماني كه نقش مهمي در بازگشت معتادان به زندگي پاك دارد به نصيحت درماني تبديل شود.

انتهاي پيام/79002/ش40

سه شنبه 3 دي 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 57]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن