واضح آرشیو وب فارسی:فارس: مديركل كتابخانههاي عمومي كردستان خواستار شدآغاز عمليات اجرايي ساخت كتابخانه مركزي كردستان
مديركل كتابخانههاي عمومي كردستان خواستار آغاز عمليات اجرايي ساخت كتابخانه مركزي استان شد و گفت: زمين مورد نياز براي ساخت كتابخانه تامين شده، اما متاسفانه اعتبارات استاني جوابگوي آغاز عمليات اين پروژه نيست.
به گزارش خبرگزاري فارس از سنندج، اسماعيل احمدي صبح امروز در جلسه شوراي اسلامي شهر سنندج به وضعيت كتابخانههاي عمومي استان و نقش تعيينكننده آن در استان اظهار داشت: بايد با كمك و همكاري مردم نقش كتابخانههاي عمومي به عنوان يكي از شاخصهاي توسعه به خوبي نمايان شود.
به گفته وي، وجود بسترها و زيرساختهاي لازم در راستاي توسعه فرهنگ كتاب و كتابخواني با توجه به اهميت آن در تقويت فرهنگ امري ضروري و تحقق آن نيازمند تعامل و همكاري همه ارگانها و مسئولين است.
مديركل كتابخانههاي عمومي كردستان عدم وجود زمين براي ساخت كتابخانه را از مهمترين چالشهاي موجود در اين استان دانست و افزود: با تقويت و توسعه شاخصههاي زيربنا ميتوان شاهد ارتقا ساير شاخصهاي كتابخانهاي در استان بود كه تحقق اين مهم نيازمند همت جمعي و همگاني است.
وي بر لزوم آغاز عمليات اجرايي ساخت كتابخانه مركزي استان تاكيد كرد و افزود: متاسفانه با وجود تامين زمين مورد نياز براي ساخت اين كتاب نبود اعتبار كافي مانع از اجراي اين پروژه شده است.
به گفته وي، اعتبارات استاني جوابگوي آغاز عمليات اجرايي و ساخت و راه اندازي كتابخانه نيست و اجراي اين مهم نيازمند نگاه ملي و تامين اعتبارات از سوي مركز دارد.
مديركل كتابخانههاي عمومي كردستان توجه به مطالعه را از نيازهاي مهم و ضروري دانست و گفت: ارتقاي سطح مطالعه در كردستان به عنوان استاني فرهنگي نياز به تلاش مسئولين و مشاركت بيش از پيش مردم دارد.
احمدي بر حمايت هرچه بيشتر مسئولين از فرهنگ كتابخواني با توجه به نقش مهم ان در توسعه فرهنگ عمومي تاكيد كرد و گفت: مسئولين با توجه به تاثيرگذاري كه در جامعه دارند ميتوانند با حمايت از فرهنگ كتابخواني در راستاي توسعه كشور گامهاي محكم و راسخي بردارند.
شاخصهاي كتابخواني موجود زيبنده كردستان نيست
احمدي با بيان اينكه شاخصهاي موجود كتاب و كتابخواني زيبنده استان فرهنگي كردستان نيست، بيان كرد: بايد با برنامهريزيهاي اساسي و كابردي و اجراي آن با توجه به ظرفيتهاي موجود وضعيت مطالعه در استان را بهبود بخشيد.
وي به سند چشم انداز كتابخانههاي عمومي در سال 1404 نيز اشاره كرد و بيان داشت: بر اساس اين سند شاخص اعضاي كتابخانههاي عمومي بايد به 35 درصد از جمعيت برسد.
به گفته وي، شاخص اعضاي كتابخانههاي عمومي در كردستان در حال حاضر نزديك به چهار درصد است.
مديركل كتابخانههاي عمومي كردستان توجه به فرهنگ بومي منطقه در برگزاري برنامهها را از مهمترين اولويتهاي ادارهكل كتابخانههاي عمومي خواند و گفت: از ابتداي سالجاري تا پايان شهريور ماه 25 عنوان كتاب كه مناسب با آداب و رسوم و مذهب منطقه است خريداري و در كتابخانههاي عمومي به منظور استفاده مردم قرار داده شده است.
احمدي از برگزاري همايش ملي مترجمان كُرد ايراني در كردستان در آينده نزديك خبر داد و افزود: اين همايش با محوريت دو مترجم بزرگ كرد، ابراهيم يونسي و محمد قاضي و به همت اداره كل كتابخانههاي عمومي استان برگزار خواهد شد.
انتهاي پيام/79002/س40
سه شنبه 26 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 125]