تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 12 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):شيعيان ما كسانى‏اند كه در راه ولايت ما بذل و بخشش مى‏كنند، در راه دوستى ما به يكديگر ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820290261




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بي هدفي و سردرگمي مانع رشد ايده‌هاي دانشجويي است


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: بي هدفي و سردرگمي مانع رشد ايده‌هاي دانشجويي است
قم - خبرگزاري مهر: رئيس پارك علم و فناوري قم، با بيان اينكه مي‌خواهيم ايده‌هاي نو را در سطح دانشگاه‌ها تعميم دهيم، گفت: برخي از دانشجويان ايده‌ها و توانمندي خوبي دارند اما دغدغه‌هاي آنها عوض شده و دچار نوعي سردرگمي هستند.

سيد هاشم عارف در گفتگو با خبرنگار مهر با بيان اينكه اقتصاد مقاومتي تنها با نگاه فناورانه به مسائل قابل مديريت است، گفت: پژوهش بدون رويكرد فناوري نمي‌تواند نيازهاي كشور را تامين كند.

وي با اشاره به اينكه هر ساله هفته پژوهش و فناوري فرصتي است براي برگزاري همايش‌ها، جشنواره‌ها و مراسم تجليل ‌از برترين‌هاي پژوهش و فناوري از سوي موسسات، ادارات و سازمان‌هاي دولتي و نيمه‌دولتي اظهار داشت:
در هفته پژوهش و فناوري برنامه‌هايي براي معرفي نهاد اجتماعي پارك علم و فناوري استان تدارك ديديم كه از اين طريق، جايگاه و ظرفيت پارك و دستاوردهاي آن معرفي شود. ارائه پنج طرح در قالب فن بازار جمهوري اسلامي ايران در نمايشگاه ملي هفته پژوهش و فناوري و همچنين اعلام آمادگي به دانشگاهها و سازمان‌هاي مختلف براي حضور مديران پارك در برنامه‌هاي رسمي آنها در اين هفته در جهت معرفي و تشريح مزاياي تاسيس شركت‌هاي دانش بنيان؛ شناسايي و ترغيب نخبگان دانشگاهي و صاحبان ايده به سمت كارآفريني از جمله اين برنامه‌ها بود.

استاد دانشگاه قم با عنوان اين مطلب كه با انجام چنين فعاليت‌هايي مي‌خواهيم بذر تجاري‌سازي ايده‌ها در دانشگاه‌ها، مراكز تحقيقاتي و واحدهاي تحقيق و توسعه صنايع استان پخش شود، بيان داشت: در كنار اين برنامه ها، مي‌خواهيم اعضاي هيئت‌ علمي را نيز به حمايت و راهنمايي دانشجويان و سوق به پژوهش‌هاي كاربردي تشويق كنيم.

عضو كارگروه پژوهش و فناوري استان با اعلام اين خبر كه در هفته گذشته براي اعضاي هيئت علمي دانشگاه‌ها و نخبگان و فناوران دو بازديد ميداني از شركت‌هاي دانش بنيان عضو پارك در شهرك‌هاي صنعتي برنامه ريزي كرديم، افزود: از جمله برنامه‌هاي اساسي پارك علم و فناوري در هفته پژوهش، انجام بازديدهاي ميداني بود و در اين هفته با هماهنگي صورت گرفته با دفاتر ارتباط با صنعت دانشگاهها، بازديد گروهي از اعضاي هيئت علمي دانشگاه‌هاي استان از برخي صنايع دانش بنيان مستقر در استان برنامه ريزي شد.

عارف با اشاره به اينكه برخي دانشجويان ايده‌ها و توانمندي خوبي دارند اما دغدغه‌هاي آنها عوض شده و دچار نوعي سردرگمي هستند، گفت: هدف از انجام اين برنامه‌ها، تقويت ارتباط دانشگاه، پارك علم و فناوري و صنعت است تا با شناسايي ظرفيت‌هاي موجود، به شكوفايي هرچه بيشتر صنعت و تجارت استان و تحول منطقه‌اي كمك شود.

ايجاد زمينه‌هاي لازم براي كسب‌وكار دانشجويان از دغدغه‌هاي ماست

عضو هيئت علمي دانشگاه قم با بيان اينكه يكي از دغدغه‌هاي ما در پارك علم و فناوري ايجاد زمينه‌هاي لازم براي كسب‌وكار دانشجويان و ادامه پيدا كردن اين فعاليت‌ها است، اظهار داشت: به اين ترتيب، دانشجويي كه دانش فني و توانمندي لازم را از طريق انجام پروژه‌هاي تحقيقاتي و كاربردي به دست مي‌آورد با حمايت مجموعه دانشگاه و پارك براي ايجاد يك شركت ترغيب خواهد شد. بسياري از كسب و كارهاي موفقي كه در مركز رشد شكل‌گرفته نيز معمولاً به همين شكل است.

رئيس پارك علم و فناوري قم در ادامه با اشاره به جايگاه فن بازارها در سطح كشور گفت: فن بازارها در واقع به عنوان نقش يك واسط حرفه اي در سطوح مختلف در كنار عرضه كنندگان (مخترعين، پژوهشگران، شركت هاي دانش بنيان و واحدهاي تحقيق و توسعه) از يك طرف و متقاضيان فناوري (صنايع بزرگ، بنگاه‌هاي اقتصادي - صنعتي متوسط و كوچك) از طرف ديگر قرار گرفته و به عنوان بنگاه‌هايي براي عرضه و تبادل فناوري، خدمات فني و تخصصي خاصي ارائه مي‌دهند، زمينه‌هاي تجاري سازي و انتقال فناوري را فراهم مي‌كنند.

عارف اظهار داشت: طبق گزارش‌ها از 10 سال گذشته گسترش فن بازارها در كنار نمايشگاههاي ملي (نمايشگاه هفته پژوهش و فناوري و نمايشگاه علم تا عمل) هرساله پيشرفت‌هاي محسوسي داشته و با استقبال قابل‌توجهي از سوي صاحبان صنعت روبرو بوده‌اند.

فعاليت 18 صندوق‌ غير دولتي پژوهش و فناوري در كشور

اين متولي برنامه‌هاي علم و فناوري استان در ادامه درباره فعاليت صندوق‌هاي غير دولتي پژوهش و فناوري گفت: در حال حاضر 18 صندوق پژوهش و فناوري غيردولتي در كشور وجود دارد كه در قانون سوم و چهارم توسعه تشكيل شده است، اما در برنامه پنجم توسعه، متاسفانه هيچ ماده قانوني براي افزودن اين صندوق‌ها در كشور وجود ندارد كه البته وزارت علوم بدنبال تصويب ماده واحدهاي در اين ارتباط از طريق مجلس محترم شوراي اسلامي است.

عارف افزود: اين صندوق‌هاي غير دولتي ( با تركيب سهام 49 درصد دولتي و 51 درصد خصوصي) براي تامين مالي طرح‌هاي دانش بنيان با ريسك بالا و مشارك و سرمايه گزاري در طرح‌ها و ارائه تسهيلات مناسب به آنها تاسيس شده‌اند و اساسنامه مصوب هيئت وزيران را دارند كه معمولا پارك‌هاي علم و فناوري و دانشگاه‌ها جهت حمايت از طرح‌هاي دانش بنيان شركت‌ها اين صندوق را تاسيس مي‌كنند.

كد خبر: 2201336

تاريخ مخابره : ۱۳۹۲/۱۰/۳ - ۱۱:۱۳

سه شنبه 3 دي 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 79]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن