واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاري قرآني ايران: تكرار تاريخ به تاريخ پيوست/ ديگر كسي نميتواند خيمه حسين(ع) را به آتش بكشد
گروه اجتماعي: حضور ميليوني زائران حرم امام حسين(ع) در روز اربعين؛ يعني تكرار تاريخ براي هميشه تاريخ تمام شد، يعني وهابيت بدانيد ديگر كسي نميتواند خيمه حسين(ع) را به آتش بكشد.
برخي گمان ميكنند كه غارت و به آتش كشيدن خيمههاي حسين(ع) يكبار در طول تاريخ اتفاق افتاده و تمام شده است، اما خيمه حسين(ع) هميشه برپا بوده و هست و دشمنانش هميشه تاريخ در تلاش براي تكرار غارت و به آتش كشيدن اين خيمهها بودهاند.
در روز 13 محرمالحرام سال 61 هجري و سه روز پس از واقعه عاشورا قبيله بنياسد كه در نزديكي كربلا زندگي ميكردند تحت نظارت حضرت سجاد(ع) پيكر امام حسين(ع) و ياران با وفايش را به خاك سپردند.
در سال 65 يا 66 هجري به دستور حاكم آن زمان عراق مختار ثقفي(ره) اولين بنا به صورت يك مسجد آجري برروي مرقد مطهر حضرت امام حسين(ع) ساخته شد و همچنين روستايي در آن منطقه بنا شد كه اين هسته شكلگيري شهر كربلا شد.(1)
در سال 171 هجري به دستور هارون خليفه عباسي شهر كربلا از جمله بناي اصلي مرقد امام حسين(ع) و حضرت عباس(ع) تخريب شد.(2)
در سال 198 هجري مامون عباسي براي نزديك شدن به طرفدران اهل بيت(ع) و كم كردن مشكلات ناشي از قتل برادرش امين اقدام به بازسازي مجدد حرم امام حسين(ع) كرد.
در سال 232 هجري متوكل عباسي كه كينه شديدي نسبت به اهل بيت(ع) داشت چهار بار اقدام به تخريب مرقد امام حسين(ع) كرد.(3)
در سال 248 هجري مرقد امام حسين(ع) توسط منتصر عباسي بازسازي و گسترش داده شد و براي راهنمايي زوار يك ستون بلند در صحن حرم ساخته شد.
در سال 271 هجري حسن علوي پادشاه طبرستان و ديلم كار توسعه حرم مطهر حضرت امام حسين(ع) را برعهده گرفته و به ساخت مسجدي بزرگ و گسترش حرم اقدام كرد و پس از مرگ وي برادرش محمد علوي در سال 280 با ساخت ايوان و يك گنبد بزرگ و دو ايوان و ديواري دور حرم و خانههاي ساكنين كربلا كار ساخت را به پايان رساند.
در سال 368 هجري عمران بن شاهين از حاكمان جنوب عراق حرم مطهر را بار ديگر بازسازي كرد.
بين سالهاي 369 تا 372 هجري به دستور عضدالدوله ديلمي كار بازسازي و گسترش و ساخت حرمين امام حسين(ع) و حضرت اباالفضل العباس (ع) آغاز شد.(4)
از سال 740 تا 790 هجري در دوره سلاطين آل جلاير بازسازي و ساخت بناي اصلي و كنوني حرمين مطهر امام حسين(ع) و حضرت عباس(ع) انجام شد و در سال 1980 ميلادي مسير بينالحرمين و ديوار حرمين مطهر ساخته شد.
تخريب حرم امام حسين(ع) و قتل عام مردم كربلا به دست وهابيت
در سالروز عيد غدير در هيجدهم ذيحجه سال 1216 هجري قمري امير سعود بن عبدالعزيز وهابي با سپاهي متشكل از 20 هزار مرد جنگي به شهر كربلا حمله و پس از محاصره شهر سرانجام وارد آن شده دست به قتل عام مدافعان، ساكنان و زنان و كودكان آن زد.(5)
وهابيت 150 هزار ساكن كربلا را كشت
برخي عدد كشته شدگان را 150 هزار نفر نوشتهاند كشتاري كه وهابيت به نام «جهاد في سبيل الله» و مبارزه با نشر توحيد نامگذاري كرده بود.
وهابيها حرم مطهر حسين بن علي(ع) را ويران كرده ضريح آن حضرت را از جاي خود كندند و مرقد حبيب بن مظاهر را سوزاندند و تمام ذخائر و نفائس حرم حسيني را چپاول كرده و اسبانشان را در صحن حرم مطهر و چنان فساد و ويراني به بار آوردند كه گويي فاجعه كربلا و حادثه روز حره و كردارهاي بني اميه و متوكل عباسي تكرار شد.
12 سال حمله مدام وهابيت به حرم امام حسين(ع)
وهابيها كار خود را طي 12 سال مدام تكرار كرده و گاه و بيگاه به شهر كربلا و اطراف آن و همين طور به شهر نجف حمله و غارت و كشتار به راه ميانداختند.
تكرار تاريخ تمام شد و اما امروز
هنوز هم روياي ابتر وهابيت حمله دوباره و تخريب حرم امام حسين(ع) و ساير ائمه(ع) است، گمان نكنيم اينها به تاريخ پيوسته هنوز هم خاكستر آتشي كه وهابيت در حرمين شريفين سامرا به راه انداختند شعلهور است. همانهايي كه اگر تهديد كشورهاي اسلامي نبود دست به تخريب و هتك حرمت حرم رسول الله(ص) نيز ميزدند هر روز در تلاش براي يافتن راهي براي غارت حرمين شريفين اهل بيت(ع) هستند.
قدرت نمايي شيعه
فردا اربعين است و ميليونها زائر پياده مسافت بين نجف اشرف و كربلا را طي ميكنند؛ و اين يك قدرتنمايي براي شيعه است، يعني تكرار تاريخ تمام شد و شيعيان اكنون آنقدر قدرتمند است كه ديگر نگذارد كسي خيمه حسينشان را به آتش بكشد.
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
1-محسن الامين، اعيان الشيعة، ص 502.
2- طوسي، الامالي، ص 325.
3- تاريخ طبري، ج 5 ص 321.
4-جغرافياي تاريخ سرزمينهاي خلافت شرقي، ص 85
5- علامه سيد محسن امين «اعيان الشيعة»
سه شنبه 3 دي 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاري قرآني ايران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 48]