تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم، كليد هر نوشته‏اى است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867490563




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

گزارش ۸ ماهه عملکرد صنعت بیمه


واضح آرشیو وب فارسی:آخرین نیوز: گزارش ۸ ماهه عملکرد صنعت بیمه

گزارش عملکرد صنعت بیمه در 8 ماهه سال جاری، حجم حق ‌بیمه‌های تولیدی 26.1 درصد، تعداد بیمه‌نامه‌های صادره 8.4 درصد و میزان پرداخت خسارت 38.9 درصد افزایش یافته است.
فارس: گزارش آمار عملکرد بازار بیمه کشور در 8 ماهه اول سال 1392 تدوین شد.

این آمار از فعالیت 27 شرکت بیمه مستقیم (ایران، دانا، آسیا، البرز، معلم، پارسیان، کارآفرین، رازی، ملت، توسعه، سینا، امید، حافظ، سامان، دی، نوین، ایران معین، پاسارگاد، میهن، کوثر، ما، متقابل کیش، آرمان، آسماری، تعاون، متقابل قشم و سرمد) در 8 ماهه اول سال جاری، حاکی از رشد و موفقیت در شاخص‌های عملکردی بازار بیمه است.

*حق بیمه تولیدی

حجم حق بیمه‌های تولیدی بازار بیمه با 26.1 درصد رشد نسبت به مدت مشابه سال گذشته به بیش از 104.3 هزار میلیارد ریال رسید. سهم بخش غیردولتی از این مقدار به 52.7 درصد رسید و 47.3 درصد دیگر توسط بیمه ایران در نقش تنها شرکت بیمه دولتی تولید شد.

تعداد بیمه‌نامه‌های صادره در این مدت نیز با 8.4 درصد رشد نسبت به هشت ماهه اول سال قبل در حدود 25.1 میلیون فقره بود که سهم بخش غیردولتی از این تعداد، 55.1 درصد است.

42.2 درصد حق بیمه‌های تولیدی به رشته بیمه شخص ثالث و مازاد اختصاص داشت. 22.5 درصد حق بیمه‌های تولیدی مرتبط با بیمه درمان بود.

*پرداخت 55.6 هزار میلیارد ریال خسارت به بیمه‌گذاران

شرکت‌های بیمه بالغ بر 55.6 هزار میلیارد ریال خسارت به بیمه‌گذاران پرداخت کرده‌اند که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل 38.9 درصد رشد نشان می‌دهد.

52.4 درصد از خسارت‌های بازار بیمه توسط بخش غیردولتی جبران شد و 47.6 درصد مابقی به بیمه‌گذاران شرکت بیمه ایران اختصاص داشت.

شرکت‌های بیمه نزدیک 10.1 میلیون مورد خسارت به بیمه‌گذاران پرداخت کرده که در مقایسه با هشت ماهه سال قبل، 31.7 درصد رشد داشته و سهم بخش غیردولتی از این تعداد به 31.1 درصد رسیده است.

42.5 درصد از خسارت‌های بازار بیمه در رشته شخص ثالث و مازاد پرداخت شده است. 34.5 درصد از خسارت‌های پرداختی به بیمه درمان اختصاص داشت.

* رشد 4.9 درصدی نسبت خسارت بازار بیمه

در این مدت، نسبت خسارت بازار بیمه معادل 53.3 درصد بود و در مقایسه با مدت مشابه سال قبل 4.9 واحد افزایش نشان داد.

از میان 8 شرکت بیمه‌ای که سهم عمده از بازار بیمه دارند (ایران، آسیا، دانا، البرز، پارسیان، توسعه، کارآفرین و سینا؛ هر یک دارای سهم بالاتر یا مساوی 3 درصد و در مجموع 81.6 درصد سهم از بازار)، نسبت خسارت پنج شرکت بیمه سینا، پارسیان، توسعه، آسیا و ایران (به ترتیب با 68.8، 55.2، 54.6، 53.8 و 53.6 درصد) بالاتر از این نسبت در بازار بیمه است.

نسبت خسارت دو شرکت بیمه دی و نوین نیز بالاتر از این میزان در بازار بیمه است (با 368.5 و 58.2 درصد).

رشته‌های بیمه: درمان و بدنه اتومبیل نسبت خسارتی بالاتر از بیمه داشتند (به ترتیب 81.5 و 56.1 درصد). پس از آنها، نسبت خسارت بیمه شخص ثالث و مازاد (با 53.7 درصد) است که نزدیک به نسبت خسارت بازار بیمه است.



یکشنبه, 01 دی 1392 ساعت 12:23





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: آخرین نیوز]
[مشاهده در: www.akharinnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 60]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن