واضح آرشیو وب فارسی:مهر: ضرورت توقف اجراي شتابزده نظام 6.3.3 از سوي وزير/ تخلف در صندوق ذخيره فرهنگيان
وزير اسبق آموزش و پرورش با بيان اينكه شتاب اجراي 6.3.3 بايد در دولت يازدهم گرفته شود، گفت: اجراي ساختار 6.3.3 كه از سال گذشته شروع شده بسيار شتاب زده بوده است و تبعات بسياري براي معلم، دانش آموز و جامعه در پي داشت.
محمود فرشيدي در گفتگو با خبرنگار مهر با بيان اين مطلب گفت: خوشبختانه وزير آموزش و پرورش با درك مناسب و به موقع اين شتابزدگي، درصدد ممانعت از اجراي شتابزده طرح هاي تحولي است. البته هنوز اقدام خاصي در وزارت آموزش و پرورش انجام نشده است، اما برنامه هاي وزير آموزش و پرورش حاكي از جلوگيري از هرگونه شتابزدگي است كه اين موضوع فوايد بسياري براي معلم و دانش آموز دارد.
فرشيدي با بيان اينكه وزير آموزش و پرورش درصدد رفع اشكالات اجراي 6.3.3 است، تصريح كرد: با توجه به آنكه فاني خود فرهنگي و معلم بوده است بخوبي با مشكلات فرهنگيان و آموزش و پرورش آشناست و مي تواند گام هاي اساسي براي حل اين مشكلات بردارد.
حذف تعطيلي پنجشنبهها به تعطيلي رفاه معلمان نينجامد
وي درباره احتمال حذف تعطيلي پنجشنبه ها گفت: وزير آموزش و پرورش اظهارنظرهايي درباره مخالفت با تعطيل شدن مدارس در روز پنجشنبه عنوان كرده كه البته هنوز شكل اجرايي نگرفته و بايد منتظر ماند براي سال تحصيلي جديد چه تصميماتي براي اين روز گرفته مي شود.
فرشيدي افزود: اگر مبنا برداشته شدن تعطيلي مدارس در روز پنجشنبه باشد اين موضوع نبايد به معناي تعطيلي رفاه معلمان تلقي شود. مي توان در اين روز از معلمان به صورت شيفتي يا دوره اي براي توسعه فعاليتهاي پرورشي استفاده كرد.
وزير سابق آموزش و پرورش با انتقاد از برخي انتصاب ها در اين وزارتخانه گفت: برخي افرادي كه از سوي وزير به سمت هاي مدير كلي منصوب كرده شده اند، سوابق سياسي در انتخابات سال 88 داشته اند كه اين مي تواند منجر به سوء استفاده ابزاري از معلمان و دانش اموزان در رسيدن به اهداف حزبي و سياسي شان منجر شود.
تحول در اقتصاد آموزش و پرورش
فرشيدي با اشاره به ضرورت تحول در اقتصاد آموزش و پرورش توضيح داد: يكي از مهترين راهبردهاي آموزش و پرورش كه بايد در دولت نيز بسيار مورد توجه قرار گيرد، تحول در اقتصاد آموزش و پرورش است. يكي از راه ها، توسعه مشاركت هاي مردمي است و بايد در اين زمينه به سراغ افراد و يا نهادهايي رفت كه با آموزش و پرورش درد مشترك دارند و مي توانند با كمك خود باري از روي دوش دولت بردارند.
وي ادامه داد: به عنوان مثال مساجد مي توانند ساخت بخشي از مدارس را برعهده گيرند و باري از روي دوش دولت بردارند، يا آنكه برخي نهادهاي فرهنگي در كنار مدارس ساخت شده ساخت خانه هاي سازماني را براي معلمان به ويژه در مناطق محروم به عهده بگيرند.
تخلف در صندوق ذخيره فرهنگيان
وزير اسبق آموزش و پرورش درباره اينكه بسياري از مردم در نتيجه عدم اعتماد به مديران حاضر به پرداخت كمكهاي مالي نيستند، توضيح داد: اين موضوع را قبول دارم. اما مديراني كه دوره هاي مشاركت مردمي را ديده اند بخوبي توانسته اند پول از والدين دريافت كنند. مديري كه قرار باشد دست خود را به كمر زده و به اجبار از والدين درخواست پول كند، قطعاً موفق نخواهد شد.
فرشيدي با اشاره به برخي تخلفات انجام شده در صندوق ذخيره فرهنگيان گفت: در دوره هاي قبلي برخي افراد منتصب در اين صندوق رعايت امانت معلم را نكرده و با خويشاوند سالاري، سودي را كه بايد به معلمان پرداخت كنند، نداده و سود اندكي از اين صندوق نصيب معلمان شد كه اين موضوع منجر به عدم اعتماد بخشي از فرهنگيان به فعاليتهاي اين صندوق شد.
وي درباره اينكه اين تخلفات در چه دوره اي و يا توسط چه كساني انجام شده است، گفت: ترجيح مي دهم كه نامي از اين افراد برده نشود. اما آنچه كه مشخص است برخي برخي افراد منصوب شده در اين صندوق رعايت امانت معلمان را نكردند.
كد خبر: 2200067
تاريخ مخابره : ۱۳۹۲/۱۰/۲ - ۱۰:۳۷
دوشنبه 2 دي 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 95]