واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: اصلاح قوانين اعزام نيروي كار به خارج / جلوگيري از توقف صدور كارنامههاي شغلي
رييس هيات مديره انجمن صنفي كاريابيهاي بينالمللي سراسر كشور با انتقاد از توقف صدور كارنامههاي شغلي براي افراد شاغل در خارج، اصلاح برخي از قوانين اعزام نيروي كار به خارج را خواستار شد.
حسن كرباسي در گفتوگو با خبرنگار تعاون و اشتغال ايسنا، با اشاره به برگزاري جلسه هيأت مديره اين انجمن با قائم مقام وزير تعاون، كار و رفاه اجتماعي، اظهار كرد: برابر قانون وزارت كار به عنوان متولي اصلي برنامهريزي درحوزه اعزام نيروي كار مشخص شده است كه در همين راستا هيات مديره انجمن صنفي كاريابيهاي بينالمللي ايران به منظور تعامل و همفكري و هماهنگي با مسوولان ارشد وزارتخانه و همچنين سياستگذاري و برنامهريزي در حوزه اعزام نيروي كار به خارج از كشور، طي جلسهاي ضمن بيان نقطه نظرات خود از نقطه نظرات قائم مقام وزير تعاون، كار و رفاه اجتماعي در اين خصوص بهرهمند شد.
وي از بيان نيازهاي بخش خصوصي از دولت در اين جلسه به منظور توسعه و رشد صنعت اعزام نيروي كار به خارج كشور و ضرورت همكاري و هماهنگي تنگاتنگ وزارت امور خارجه در اين حوزه خبر داد و گفت: در اين جلسه ضمن طرح جايگاه صنعت اعزام نيروي كار در ساير كشورها و تشريح ارزآوري كلاني كه اين صنعت ميتواند در صورت اجراي درست براي كشور به ارمغان بياورد، بر ضرورت تشكيل سازمان يا اداره كلي مستقل با در اختيار داشتن ابزارقانوني و مأموريت واحد در اين حوزه تاكيد شد.
رييس هيأت مديره انجمن صنفي كاريابيهاي بينالمللي سراسر كشور (اصكابا) در بخش ديگري از گفتوگو با ايسنا، برنامهريزي و پيگيري توسعه وابستگان كار، پيگيري قراردادها و تفاهم نامههاي جمهوري اسلامي ايران با كشورهاي دنيا در حوزه اشتغال و آموزش و پيگيري مصوبات قبلي شوراي عالي اشتغال در خصوص توسعه و تسهيل در اعزام نيروي كار به خارج را از ديگر محورهاي دستور كار ديدار قائم مقام وزير تعاون، كار و رفاه اجتماعي با هيات مديره انجمن صنفي كاريابيهاي بينالمللي ايران برشمرد.
وي افزود: در جلسه مذكور اعضاي هيات مديره ضمن طرح مواردي از قوانين موجود كه ميتواند به رشد و هدفمندشدن موضوع اعزام نيروي كار كمك كند، نسبت به عدم اجراي برخي از قوانين كه موجب بيميلي كارجويان نسبت به اعزام از طرق قانوني با توجه به عدم مشوقهاي لازم شده است انتقاد كردند.
كرباسي در تشريح برخي از اين موارد اظهاركرد: به طور مثال وزارت كار سابق در قانون حداكثر استفاده از توان فني، مهندسي و توليدي كشور مصوب 1376 مكلف شده تا براي تمامي افراد شاغل در خارج از كشور يا افرادي كه از طريق قانوني جهت اشتغال و كار به خارج از كشور اعزام ميشوند كارنامه شغلي صادر كند اما اين امر از سال 1385 به دلايل نامشخصي متوقف شده است.
رييس هيات مديره اصكابا افزود: اين در حالي است كه همين قانون براي افرادي كه داراي كارنامه شغلي هستند مشوقهايي همچون معافيت ازعوارض خروج از كشور و معافيت گمركي واردات وسايل زندگي پس از مراجعه به كشور را در نظر گرفته كه اجراي همين قوانين ميتواند تا حدودي به حل برخي از مسائل كمك كند.
به گزارش ايسنا، در اين ديدار فيروزآبادي - قائم مقام وزير تعاون، كار و رفاه اجتماعي - مهمترين سياست وزارت كار را توسعه معاهدات بينالمللي با كشورهاي جهان عنوان كرد و ورود بيش از پيش به حوزه اعزام نيروي كار و برنامهريزي دقيقتر در اين خصوص را خواستار شد.
انتهاي پيام
دوشنبه 2 دي 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 93]