واضح آرشیو وب فارسی:مهر: طرح جامع مسكن لرستان بازنگري مي شود/ برگزاري دوره هاي آموزشي براي مهندسان
خرم آباد - خبرگزاري مهر: معاون امور عمراني استانداري لرستان از بازنگري و به روز رساني طرح جامع مسكن استان لرستان خبر داد.
به گزارش خبرنگار مهر، مجيد كيان پور صبح شنبه در جلسه شوراي فني استان در سخناني با اشاره به تدوين طرح جامع مسكن در استانهاي مختلف كشور اظهار داشت: اين طرح در راستاي شناسايي و مطالعه مكان هاي مورد نياز براي اسكان جمعيت و توسعه شهرها تدوين شد.
وي با بيان اينكه در اين طرح جانمايي محلهاي اسكان جوامع با رعايت همه الزامات زمين شناسي و ديگر موارد فني و اجرايي مورد توجه قرار گرفته است، افزود: طرح جامع مسكن و اجراي آن در استانها يك ضرورت است كه اگر رعايت شود مخاطرات در اين زمينه به حداقل ممكن مي رسد.
كيان پور با بيان اينكه مطابق بررسيهاي انجام شده طرح جامع مسكن در لرستان شش سال پيش تدوين شده ولي در كتابخانه ها باقي مانده است، عنوان كرد: در اين راستا به دنبال بازنگري در اين طرح و به روز رساني آن با توجه به افق جمعيتي استان و نيازهاي آينده هستيم.
وي عنوان كرد: در صورت بازنگري اين طرح جامع مسكن مي توانيم براي مشخص كردن محلهاي اسكان جمعيت در آينده و تدوين طرح هاي جامع و تفصيلي مورد استفاده قرار دهيم.
معاون امور عمراني استانداري لرستان در بخش ديگري از سخنان خود با تاكيد بر ضرورت استفاده از ظرفيت پيمانكاران توانمند استان بيان داشت: در اين راستا دستگاههاي اجرايي بايد پروژه هاي عمراني خود را بدون پيش پرداخت به پيمانكاران قوي واگذار كنند.
وي همچنين بر ضرورت به روزرساني دانش فعالان حوزه عمراني و اجرايي استان تاكيد كرد و بيان داشت: شوراي فني استان بايد پيگيري كند كه روشهاي نوين در ساختمان سازي مورد استفاده قرار گيرد.
كيان پور خواستار برگزاري دوره هاي آموزشي براي آشنايي با دانش روز و فناوريهاي نوين در صنعت ساختمان شد و گفت: اين آموزشها با هماهنگي نظام مهندسي ساختمان براي مهندسان و فعالان حوزه ساخت و ساز استان برگزار شود.
معاون امور عمراني استانداري لرستان با بيان اينكه اين دوره هاي آموزشي با محوريت اداره كل راه و شهرسازي تدوين مي شود، عنوان كرد: در اين راستا دوره هاي مورد نياز ارائه و در كميته چهارنفره مصوب و براي شركت مهندسان و كارشناسان دستگاهها اعلام خواهد شد.
وي همچنين با اشاره به تدوين آئين نامه جديد 2800 و تاكيد بر ضرورت استفاده از توان فني استان در اين زمينه بيان داشت: در اين راستا مركز تحقيقات اداره كل راه و شهرسازي استان حداكثر تا دهم ديماه سالجاري نقطه نظرات را در اين زمينه جمع آوري و به شوراي فني استان ارائه دهد و دبيرخانه شورا نيز حداكثر تا 14 ديماه نسبت به جمع بندي پيشنهادات و ارسال به مركز براي تدوين آئين نامه جديد 2800 اقدام كند.
كيان پور همچنين به مشكلات مطرح شده در مورد پروژه هاي اجرايي دستگاههاي مختلف در جلسه شوراي فني استان اشاره كرد و بيان داشت: اين مشكلات به صورت مكتوب با امضاء دبيرخانه شوراي فني استان براي رفع به دستگاههاي اجرايي ابلاغ مي شود كه بايد ظرف مدت زمان يكماه رفع شوند و در صورتيكه در اين مدت زمان مشكلات رفع نشده باشد از مبادي ذي ربط رويكرد برخوردي در پيش گرفته خواهد شد.
وي با اشاره به در دست اجرا بودن دو هزار و 800 پروژه در استان بيان داشت: بايد از توان بخش خصوصي براي ارتقا كيفيت نظارت بر روند اجراي پروژه ها استفاده كنيم.
معاون امور عمراني استانداري لرستان با اشاره به در نظر گرفتن يك ناظر رابط براي هر دستگاه به منظور پيگيري امور و رفع مشكلات بيان داشت: متاسفانه علي رغم اينكه در برخي پروژه هاي شاهد كيفيت خوبي در زمينه اجراي سازه هستيم ولي در نهايت به دليل عدم دقت مناسب كيفيت پاياني كار كاهش پيدا مي كند كه بايد ناظران و مشاوران دقت نظر بيشتري داشته باشند.
كد خبر: 2200511
تاريخ مخابره : ۱۳۹۲/۱۰/۱ - ۱۱:۵۸
يکشنبه 1 دي 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 167]