واضح آرشیو وب فارسی:فارس: رئيس آموزش و پرورش شهرستان جم خبر دادبرگزاري دوره تخصصي با حضور 400 نفر از دبيران و سرگروههاي آموزشي استان بوشهر
رئيس آموزش و پرورش شهرستان جم از برگزاري دوره تخصصي با حضور 400 نفر از دبيران و سرگروههاي آموزشي استان بوشهر خبر داد.

به گزارش خبرگزاري فارس از جم، حسين اسكندري ظهر امروز در آيين اختتاميه برگزاري دوره تخصصي دبيران و سرگروههاي آموزشي استان بوشهر در جم اظهار داشت: با شركت 400 نفر از مديران، معاونين آموزشي و پرورشي، دبيران، مربيان پرورشي، بهداشت و تربيت بدني و مشاورين، اين كارگاه آموزشي در دو مقطع متوسطه اول و دوم برگزار شده است.
رئيس آموزش و پرورش شهرستان جم هدف از برگزاري اين كارگاههاي آموزشي را آشنايي همكاران با جديدترين تغييرات انجام شده در كتب درسي و بحث و تبادل نظر پيرامون روشهاي نوين تدريس دانست.
وي افزود: تا كنون چندين جلسات تخصصي با مديران و سرگروههاي آموزشي شهرستان در زمينه راههاي پيشرفت و ارتقاء تعليم و تربيت در شهرستان برگزار شده كه اين كارگاه حسن ختامي براي جلسات مذكور است.
اسكندري ضمن تجليل از تلاشهاي دلسوزانه دبيران در سطح مدارس اضافه كرد: با تجزيه و تحليلي كه از وضعيت آموزشي شهرستان داشتهايم وضعيت بسيار خوبي داريم كه نتيجه تلاش همكاران ما در آموزش و پرورش و مدارس شهرستان است.
معاون آموزشي مديريت آموزش و پرورش شهرستان جم نيز وضعيت آموزشي شهرستان را مطلوب توصيف كرد و گفت: وضعيت آموزشي شهرستان در مقايسه با استانهاي برتر كشور اميدوار كننده است.
محمد رفيعيپور افزود: البته تا رسيدن به اهداف مورد نظر راه سختي در پيش داريم كه با همت مديران، معاونان، مشاوران و مربيان، دبيران، هنرآموزان و دانشآموزان و اولياء آنان قابل دستيابي است.
در اين كارگاه كه بهصورت تخصصي و طي دو روز برگزار شد 280 نفر از دبيران متوسطه دوم در قالب 30 كارگاه آموزشي و 120 نفر از دبيران متوسطه اول در قالب 8 كارگاه آموزشي زير نظر سرگروههاي آموزشي استان بوشهر آموزشهاي لازم در ارتباط با جديدترين تغييرات كتب درسي و شيوههاي نوين ياددهي و يادگيري را فرا گرفتند.
انتهاي پيام/2451/ي30
پنجشنبه 28 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 201]