واضح آرشیو وب فارسی:مردم سالاری: اخبار كوتاه
احتمال كاهش مدت سربازي متأهلان
جانشين اداره منابع انساني ستادكل نيروهاي مسلح از بررسي طرحي كه براساس آن احتمال كاهش طول مدت خدمت سربازي مشمولان متاهل وجود دارد، خبرداد. سردار موسي كمالي در گفتوگو با ايسنا با اشاره به ارائه پيشنهاد كميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي مبني بر كاهش طول مدت خدمت سربازي مشمولان و سربازان متاهل، اظهاركرد: برابر بند الف، ماده 4 قانون خدمت وظيفه عمومي كاهش و افزايش طول مدت خدمت دوره ضرورت بر عهده ستادكل نيروهاي مسلح است و برهمين اساس موضوع كاهش طول خدمت سربازي مشمولان متاهل نيز در دست بررسي است. وي با بيان اينكه در حال حاضر مشغول بررسي براي نحوه و چگونگي ارائه تسهيلات براي سربازان و مشمولان متاهل هستيم، ادامه داد: بكارگيري سربازان متاهل در نزديكترين يگان محل سكونت، افزايش حق هزينه همسر برابر پرسنل رسمي، اعطاي 21 هزارتومان به ازاي هر فرزند و افزايش 10 روزه مرخصي نسبت به سربازان مجرد از جمله تسهيلاتي است كه در حال حاضر به سربازان متاهل تعلق گرفته است. به گفته جانشين اداره منابع انساني ستادكل نيروهاي مسلح در صورت تصويب پيشنهاد كميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي تسهيلات جديد تعلق گرفته به سربازان متاهل اطلاعرساني خواهد شد.
صدورمجوز سمنها دركمتر از يكماه
قائم مقام وزير كشور در گفتوگو با ايلنا اعلام كرد كه سمنهايي كه با مشكل مجوز روبهرو هستند بايد هرچه سريعتر براي آن اقدام كنند، وزارت كشور نيز در كمتر از يك ماه مشكلاتشان را رفع ميكند. «مرتضي ميرباقري»، قائم مقام وزير كشور در امور اجتماعي و فرهنگي در گفتوگو با ايلنا در پاسخ به اين سوال كه سازمانهاي مردم نهادي كه از وزارت كشور مجوز ندارند و مجوز خودشان را از ساير سازمانها دريافت كرده اند، آيا شامل ضمانت اجرايي مصوبات و بخشنامههاي وزارت كشور در زمينه سمنها هستند؟ پاسخ داد: ما در حوزههاي تخصصي مصوباتمان را ابلاغ نميكنيم و مصوبات ما در حوزه عمومي است. يك تشكل وقتي از ما مجوز ميگيرد يا از هر نهاد ديگر بايد يك ضوابط عمومي را دارا باشد مصوبات وزارت كشور براي آنها هم ضمانت اجرايي دارد.
تشكيل كميته حمايت از حقوقمعلولان
علي ربيعي وزير تعاون، كارو رفاه اجتماعي از تشكيل كميته حمايت از حقوق معلولان در شوراي عالي خبر داد. به گزارش ايلنا، ربيعي گفت: اين وزارتخانه گزارش جامعي از مسايل و مشكلات معلولان تهيه و تدوين كرده است و خواستههاي انجمنهاي معلولين را بررسي و پيگيري ميكند. وزير تعاون، كار و رفاه اجتماعي افزود: يكي از مشكلات معلولين تجهيزات مربوط به اين عزيزان است كه از نظر سازمانهاي دفاع از حقوق معلولين تعرفه آن بالاست و بايد راهكار مناسب براي حل اين مشكل تدوين گردد كه اميدواريم اين موضوع نيز در جلسه شوراي عالي رفاه بررسي و تصميم مطلوب در جهت رفاه حال اين قشر گرفته شود. ربيعي افزود: يكي از مسايل ديگر قانون مربوط به نسبت استخدام معلولين در دستگاهاي دولتي است كه وزارت تعاون، كارو رفاه اجتماعي سازو كارهاي اجرايي اين قانون را مشخص كرده و اين موضوع براي هماهنگي اجرا در شوراي عالي رفاه مطرح خواهد شد.
تحقق بودجه جوانان با كدخدامنشي
معاون ساماندهي امور جوانان وزارت ورزش و جوانان گفت: ما افزوده شدن يك سري بندها را به ماده 41 قانون برنامه پنجم توسعه در لايحه بودجه 93 به عنوان بندهاي الحاقي به كميسيون تلفيق- كه متشكل از كميسيون برنامه و بودجه و نمايندگان كميسيونهاي ديگر است- پيشنهاد ميكنيم. دكترمحمود گلزاري در گفتوگو با ايسنا، با بيان اين كه بودجه به دو دسته عمراني و جاري تقسيم ميشود، گفت: بودجه جاري ما نسبت به سال 92 از 115 ميليارد تومان به 140 ميليارد تومان افزايش يافته است و امتياز بودجه جاري اين است كه دست مسوولان براي خرج كردن آن باز است و85 تا صد درصد آن را ميتوان خرج كرد. گلزاري گفت: هدف فعال كردن، هماهنگسازي سازمانها و پيگيري و ارزيابي بودجه آنهاست و ما ميتوانيم بخشي از اين اهداف را با بودجه وزارت ورزش و جوانان انجام دهيم و بخش ديگر را با كدخدامنشي محقق كنيم. به عنوان نمونه ارتباط نزديك و دوستانه من با وزير آموزش و پرورش باعث شود درباره اولويتهاي آموزش و پرورش به توافق برسيم. اين گونه اقدامات نيازمند تلاش است و چندان به بودجه نياز ندارد؛ البته براي مطالعات، هماهنگي بين دستگاهها و جمع كردن مديران و تشكيل كارگروه نياز به بودجه داريم.
موج چهارم انتقال ايدز
بسياري از كارشناسان معتقدند موج چهارم انتقال HIV / ايدز كه تلفيق همزمان موج دوم و سوم گسترش اين ويروس كه ناشي از انتقال همزمان از طريق سرنگ آلوده و روابط جنسي پرخطر خواهد بود، در راه است. مجيد رضازاده - رييس مركز توسعه پيشگيري سازمان بهزيستي - در گفتوگو با ايسنا در مورد احتمال ايجاد موج چهارم انتقال HIV / ايدز در كشور، اظهار كرد: در حال حاضر موج سوم انتقال اين ويروس كه ناشي از برقراري روابط جنسي است، در كشور وجود دارد، اما برخي معتقدند به دليل كم توجهي به برنامههاي كاهش آسيب، امكان بازگشت موج دوم انتقال اين ويروس كه ناشي از اعتياد تزريقي است، وجود دارد. وي در مورد موج اول، دوم و سوم انتقال HIV / ايدز در كشور، گفت: موج اول مربوط به شايع شدن ويروس HIV / ايدز از طريق فرآوردههاي خوني وارد شده براي بيماران هموفيلي بود. موج دوم نيز از طريق اعتياد تزريقي به ويژه در زندانهاي كشور در دهه 70 رخ داد، چرا كه سرنگ و سوزن در دسترس نبود و داروخانهها نيز اجازه نداشتند بدون نسخه پزشك، اين وسايل را بفروشند. موج سوم هم كه از چندين سال قبل پيشبيني شده بود، به دليل انتقال اين ويروس توسط معتاداني بود كه با ساير افراد روابط جنسي پرخطر داشتهاند.
شنبه 30 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مردم سالاری]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 47]