واضح آرشیو وب فارسی:بیتوته:
این مطلب برگرفته از تجربیات زندگی استفانی تایلور کریستنسن ، یک بازاریاب حرفه ای است که تبدیل به یک مادر شاغل خانه دار شده که نویسنده و مربی یوگا نیز می باشد و سعی کرده همه اینها را همزمان در کنار هم داشته باشد. اینکه او چگونه همه این کارها را با هم انجام می دهد واقعا جای شگفتی دارد !
بسیاری از زنان امروزه آنچه را که موفقیت شغلی می دانیم جور دیگری تعریف می کنند. برخی احساس می کنند بین بالا رفت از نردبان ترقی و داشتن یک خانواده شاد گیر کرده اند، اما بیشتر زنان سعی می کنند هر دو را در کنار هم داشته باشند. و موقعیت شغلی خود را از حالت سنتی به حالت انعطاف پذیر تری تبدیل می کنند، دفتر کار را به خانه می آورند و در زمانهای استراحت به کار خود می رسند!
چگونه همه کارها را با هم انجام دهیم ؟
اگر زنی شاغل و خانه دار یا شاغل در خانه هستید ، باید متوجه شده باشید که گاهی چقدر همه چیز غیرقابل کنترل است . اما واقعیت چیست؟ استفانی تیلور که تجربه سه مورد کار را در سه سال گذشته داشته است به ما درباره آموخته هایش می گوید:
زمانی که من بدون اینکه بچه داشته باشم مجبور بودم تمام مدت کار کنم زمانی که خبر مرخصی زایمان مادران( 6 هفته مرخصی ) را می شنیدم بسیار هیجان زده می شدم. به این امید که این مرخصی بارداری کمی از فشار کاری ام را کم کند. اما حالا که در خانه مشغول به کار شده ام برایم اهمیتی ندارد که کسی 6 هفته مرخصی بگیرد و یا حتی 6 ماه. نه به این دلیل که من این حقیقت را که زنان در خانه کار می کنند را مهم نمی دانم بلکه زمانی که شما کارتان در منزل باشد، هیچ مرخصی ای از هیچ نوعی وجود ندارد و حتی برای کار شما هیچ نام تجاری هم در نظر گرفته نمی شود. در ادامه شما را با سه سال تجربه کاری و پیشرفت کاری ام در منزل آشنا می کنم.
بهره وری خود را اولویت بندی کنید
زمانی که من تازه شروع به کار در خانه کردم همزمان از پسرم هم مراقبت می کردم و به همه کارها هم مجبور بودم برسم ؛ تمیزکاری ،کارهای حیاط ، تعمیرات منزل ، یک سری وظایف، آشپزی ، مادر بودن ، همسر بودن و آینده نگری های شغلی را به تنهایی انجام می دادم. برای دوسال نخست طوری برنامه ریزی می کردم که کارها را در زمانی که پسرم خواب است انجام دهم. به ناگاه متوجه شدم که نمی توانم طبق برنامه پیش بروم. تغییرات مالی کوتاه مدت یک طرف، بایستی طوری انرژی ام را تقسیم بندی می کردم که بتوانم به همه کارها برسم. اگرچه تبعاتی داشت اما باعث می شد که کمی در مخارجم صرفه جویی کنم.
برنامه های یک هفته ای بچینید
شبهای یک شنبه من یادداشتی با عنوان " وظایف هفتگی " تهیه می کردم و در آن کارهای فوری و سایر وظایف کاری ام را تنظیم می کردم. برنامه ریزی من به نحوی بود که قادر باشم در طی یک هفته آنرا انجام دهم. اما همانطور که همه مادرها می دانند در ساعات کاری وقفه هایی توسط کودکان به وجود می آید مثل توالت رفتن ، بازی کردن با شما و بدخواب شدن و یا شما مجبور می شوید به کارهای خانه از قبیل خاموش کردن ماشین لباسشویی ، خالی کردن ماشین ظرف شویی و یا تمیز کردن کف آشپزخانه هم برسید. اما سعی کنید برای زمانی که در اختیار دارید کمی واقع نگر باشید.
انتخاب بهتر
کارشناسان بهره وری توصیه می کنند که برای بهره وری بیشتر یک فضای کاری مشخص داشته باشید. کنار لپ تاپ روی میز کارم چه چیزهایی قرار دارد؟ یک جفت جوراب ( البته تمیز ) چند عدد ذره بین. دوتا اسباب بازی و یک فندک. شاید بگویید که کنار هم قرار گرفتن این اقلام متنوع نشان دهنده موفقیت در چند وظیفگی شما نخواهد بود. به یاد داشته باشید که زمانی می رسد که کودک شما لباسهای کثیف خودش را با لباسهای تمیزش قاطی می کند و یا امروز نمی خواهد بخوابد .شاید در چنین مواردی کار کردن در یک دفتر ساکت و تر وتمیز بهتر از کار کردن در خانه به نظر می رسداما به خودتان یادآوری کنید که در چنین شرایطی کودکتان را برای 8 ساعت از روز نخواهید دید. پس دیدن چند اسباب بازی در کنار لپ تاپ بهای اندکی است که باید برای بودن در منزل بپردازید.
فقط باید یک زن شاغل در منزل باشید تا درک کنید
اغلب درباره این حقیقت که زنان در خانه کار می کنند زیاد شنیده ایم اما فکر می کردم که در خانه می مانم و کارم را انجام می دهم و در ازای آن پول دریافت می کنم اما متوجه شده ام که اعتبار من با تحسین دیگران و یا حتی یک چک به وجود نخواهد آمد.زمانی که بچه ها بزرگ می شوند اگرخوشبین باشیم ، متوجه خواهند شد که چه از خودگذشتگی ای برای آنها انجام داده ایم .در حالت ایده آل با نگاهی به گذشته از خودتان تشکر میکنید که از پس این مشکلات چگونه برآمده اید. شما گام های اول را در کنار آنها بوده اید و به آنها چیزهای زیادی می آموزید اگر از انتخاب خود راضی باشید که دیگر حرفی نمی ماند.
منبع:آی بانو
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: بیتوته]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 56]