واضح آرشیو وب فارسی:مهر: ديدار سردار جزايري با هنرمندان خارجي جشنواره هنر مقاومت
سردار سيد مسعود جزايري معاون امور بسيج و فرهنگ دفاعي ستادكل نيروهاي مسلح و جواد جباري رئيس جشنواره جهاني هنر مقاومت روز گذشته 28 آذر ماه از كارگاه نقاشي سومين جشنواره جهاني هنر مقاومت بازديد كردند.
به گزارش خبرگزاري مهر، پنج تابلوي خلق شده كه خروجي كارگاه نقاشي هنرمندان خارجي و داخلي سومين جشنواره جهاني هنر مقاومت بود در چهارمين دوره جشنواره جهاني هنر مقاومت ارائه مي شود.
در اين كارگاه كه با حضور احلام عباس، جينا موسي، علي بركات، احمد خليلي فر و روح الاميني از ساعت 10 تا 18 در فرهنگستان هنر برپا شد، هنرمندان داخلي و خارجي 5 تابلوي نقاشي را خلق كردند.
احلام عباس در خصوص اثري كه در قالب اين كارگاه توليد كرده بود، گفت: كار من با روش بداهه است و معمولاً كار را بر اساس فطرت خود تحكيم مي كنم بنابراين اثرم بدون برنامه ريزي و خود به خود هدايت مي شود.
وي افزود: همواره با كمك از تجربه هايي كه كسب كرده ام و تحصيلات آكادميك به تركيب بندي در آثار مي رسم. من هميشه براي شهيد سمبل پرنده هاي سفيدي را در نظر مي گيرم كه در حال حركت به سمت افق هستند.
اين هنرمند لبناني تاكيد كرد: پرنده نقاشي من با دو رنگ قرمز و سبز كه هر يك سمبل مشخصي هستند، طراحي مي شوند.
جينا موسي نيز در خصوص تكنيكي كه در خلق آثارش بكار مي گيرد، بيان كرد: در بيشتر مواقع از ميكس مديا استفاده مي كنم كه تكنيك هاي مختلفي را در كنار هم قرار مي دهد. معمولاً در آغاز با مداد كار طراحي را انجام مي دهم و براي كامل كردن اثر، در بقيه صفحه از رنگ بهره مي گيرم.
علي بركات از لبنان نيز درباره تابلوي نقاشي خود تشريح كرد: كار اصلي ما گرافيك و نقاشي خط است. در تابلويي كه در اين كارگاه خلق كردم از اسم پيامبر اسلام به عنوان نماد مقاومت بهره گرفته ام كه اين نام مبارك ريشه در تمام ايدئولوژي ها دارد.
وي افزود: رژيم غاصب سعي مي كند با اعمالش به تخريب اين چهره و چهره هاي مقاومت بپردازد ولي من در اين اثر تلاشم اين است كه ارزش ها و زيبايي هاي اين پيامبر را نشان دهم.
بركات همچنين ادامه داد: رنگ سفيد و صاف كه نشان از نورانيت و معنويت است از رنگ هايي است كه در اين اثر به كار بردم. همچنين در حاشيه كار از رنگ آبي لاجوردي كه نماد و تداعي گر آسمان است استفاده كرده ام.
در ادامه اين كارگاه سردار سيد مسعود جزايري معاون امور بسيج و فرهنگ دفاعي ستادكل نيروهاي مسلح به همراه جواد جباري رياست جشنواره جهاني هنر مقاومت حبيب اله صادقي دبير كل جشنواره از اين كارگاه ديدن كردند.
سردار جزايري در اين بازديد با جان لنت هنرمند آمريكايي درباره نمايشگاه سومين جشنواره جهاني هنر مقاومت به گفتگو پرداخت و جان لنت در اين ديدار گفت: به نظرم آثار فاخري در قالب اين جشنواره به نمايش در آمده است كه به خوبي مفهوم مقاومت را نشان مي دهد.
سپس سردار جزايري با شهيد العلم درباره بهترين سوژه عكس مقاومتي صحبت كرد كه اين هنرمند بنگلادشي گفت: استفاده از مذهب به عنوان يكي از سورژه هاي عكس بسيار مناسب است.
شهيد العلم در پاسخ به اين سوال سردار جزايري مبني بر اينكه مذهب در حوزه مقاومت از چه جنبه هاي هنري برخوردار است، گفت: آنچه كه در كشور خودم و ديگر كشورها ديده ام اين است كه مذهب به مردم قدرت مبارزه عليه ظلم وستم را مي دهد. در حقيقت مذهب وحدت ملي و كلامي در برابر بي عدالتي است.
وي خاطر نشان كرد: ما عكسي در بنگلادش داريم كه مكاني را نشان مي دهد كه نظاميان با اسلحه در خيابان هستند اما مردم عادي در حال عبادتند كه به عقيده من اين تصوير سمبل مقاومت است.
در ادامه اين بازديد حبيب اله صادقي دبير كل جشنواره جهاني هنر مقاومت در معرفي عصام خازم گفت: وي يكي از شاگردان من بوده است و امروز آثار متنوع و خوبي را در حوزه مقاومت خلق كرده است.
عصام خازم در خصوص حضورش خطاب به سردار جزايري يادآور شد: در سال 1379 پيشنهاد برپايي جشنواره مقاومت مطرح شد. وقتي براي شركت در اين جشنواره دعوت شدم با خود گفتم كه اين همان جشنواره است كه البته نتيجه و خروجي بسيار خوبي را هم در برداشته است.
سپس حبيب اله صادقي به تابلويي كه در موزه مليتا لبنان به نمايش در آمده اشاره و بيان كرد: ابعاد اين تابلو 5/7 در 5/1 متر است كه با عنوان غزه به مخاطبان ارائه شده است و ما مي خواستيم آن را به سيد حسن نصراله هديه دهيم.
سردار جزايري همچنين پس از بازديد از آثار جينا موسي و احلام عباس از خانم ها با عنوان سردرمداران حوزه مقاومت ياد كرد و آن را كار بزرگ و حائز اهميتي دانست.
مراسم اختتاميه سومين جشنواره جهاني هنر مقاومت 30 آذرماه ساعت 14 در سالن ايران فرهنگستان هنر برگزار مي شود.
كد خبر: 2199456
تاريخ مخابره : ۱۳۹۲/۹/۲۹ - ۱۴:۲۶
جمعه 29 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 65]