واضح آرشیو وب فارسی:مهر: غول حفاري ايران خصوصي ميشود
مديرعامل شركت ملي نفت با اشاره به خصوصي سازي بزرگترين شركت حفاري ايران، اعلام كرد: وزرات نفت قصد دارد تا شركت ملي حفاري را براي واگذاري به بخش خصوصي به چند شركت كوچك تر با عنوان هلدينگ شركت ملي حفاري، خدمات و پشتيباني حفاري تبديل كند.
به گزارش خبرگزاري مهر، ركنالدين جوادي درباره آخرين وضعيت واگذاري سهام شركت ملي حفاري ايران به عنوان بزرگترين شركت حفاري ايران به بخش خصوصي در قالب سياستهاي اصل 44 قانون اساسي، گفت: هم اكنون نيمي از فعاليتهاي حفاري در كشور توسط شركتهاي خصوصي انجام ميگيرد و اين موضوع نشان از نهادينه شدن صنعت حفاري در كشور دارد.
معاون وزير نفت با اعلام اينكه يك صنعت زماني كه با ساير صنايع كشورها در خصوص كيفيت ميتواند رقابت داشته باشد به تعالي و پويايي برسئ، تصريح كرد: در حال حاضر فعاليتهاي شركت ملي حفاري بسيار وسيع شده است به همين دليل ساختار آن نيازمند اصلاح است.
مديرعامل شركت ملي نفت، افزود: در صورتي كه شركت ملي حفاري به بخش خصوصي واگذار نشود به طور حتم آسيبهاي جدي خواهد ديد البته نوع واگذاري به بخش خصوصي بسيار مهم و قابل توجه است.
اين مقام مسئول با اعلام اينكه وزرات نفت قصد دارد تا اين شركت را به چند شركت كوچك تر با عنوان هلدينگ شركت ملي حفاري، خدمات و پشتيباني حفاري تبديل و به تدريج و بر اساس اصل 44 قانون اين شركتها به بخش خصوصي واگذار شوند، بيان كرد: به همين منظور فعاليتهاي زيادي پس از اصلاح ساختار اجرايي مانند تغيير از اجراي عمليات هاي ثابت به سمت پروژه محوري بايد انجام بگيرد.
به گزارش مهر، بر اساس مصوبه شركت ملي نفت ايران كه روز اول مرداد ماه سالجاري رسانهاي شد، مقرر شد كه حدود 30 درصد سهام شركت ملي حفاري ايران در قالب سهام عدالت و 35 درصد بقيه سهام اين شركت بزرگ نفتي به بنياد تعاون واگذار شود.
سياوش پام رئيس وقت امور مجامع شركت ملي نفت ايران در تشريح سياستهاي جديد خصوصيسازي در سطح شركتهاي تابع شركت ملي نفت ايران، گفته بود: 30 درصد سهام شركت ملي حفاري ايران در قالب سهام عدالت و 35 درصد بقيه سهام اين شركت بزرگ نفتي به بنياد تعاون واگذار شده است.
حميدرضا گلپايگاني مديرعامل شركت ملي حفاري هفته دولت با بيان اينكه با اشاره به پيچيدگيهاي صنعت حفاري در صنعت نفت و گاز، درباره واگذاري ملي حفاري به عنوان رد ديون، گفته بود: درباره اصل 44 و سياست آن اعتقاد داريم كه بايد اجرا شود، اما نحوه واگذاري و چگونگي آن مهم است.
اين مقام مسئول، افزود: مديريت، متخصصان و كارشناسان شركت ملي حفاري در خصوص واگذاري ملي حفاري مدلها و طرحهاي مختلفي در حال بررسي و ارائه دارند، اما واگذاري شركت به عنوان رد ديون به چه قيمتي انجام مي شود ؟
وي با تاكيد بر اينكه اعتقاد داريم كه بايد در خصوص واگذاري كار كارشناسي شود و ملي حفاري نقش اساسي در تحقق برنامههاي صنعت نفت و توليد دارد، حفاري يك صنعت مادر تخصصي و راهبردي است، بيان كرد: در اين راستا بايد به سمتي حركت كنيم تا ملي حفاري بهعنوان يك شركت مادر تخصصي، سياست گذار و نگاه حاكميتي در دست دولت باقي بماند و با ايجاد چند مجموعه فني/ تخصصي مستقل تحت پوشش، زمينه رقابت و خصوصي سازي بوجود آيد و از طرفي شركت ملي حفاري بايد به سمت سياستهاي اصل 44 حركت كند و اگر با بسترسازي مناسب و كار كارشناسي انجام گيرد، باعث شكوفايي و رشد و تعالي سازمان خواهد شد.
به گزارش مهر، شركت ملي حفاري ايران با در اختيار داشتن 74 دستگاه دكل حفاري خشكي و دريايي و بيش از هزاران دستگاه و ماشين آلات ترابري و ارائه خدمات جانبي حفاري همچون اسيدكاري، سيمان كاري در رديف يكي از بزرگترين شركتهاي حفاري ايران و حتي منطقه خاورميانه قرار دارد.
كد خبر: 2199380
تاريخ مخابره : ۱۳۹۲/۹/۲۹ - ۱۳:۰۱
جمعه 29 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]