واضح آرشیو وب فارسی:مهر: دولت يازدهم خطاي دولتهاي گذشته در مورد عدم حمايت از توليد ملي را تكرار نكند
زنجان - خبرگزاري مهر: عضو كميسيون امنيت ملي مجلس ابراز اميداوري كرد دولت يازدهم خطاي دولتهاي گذشته در مورد عدم حمايت از توليد ملي را تكرار نكند.
به گزارش خبرنگار مهر، محمد اسماعيلي شامگاه پنجشنبه در جمع اعضاي هيات مديره اتاق بازرگاني استان زنجان با بيان اينكه عدم توجه دولت هاي گذشته به بحث حمايت از توليد داخلي ضرباتي به سيستم اقتصادي كشور وارد كرده، افزود: بايد اعتراف كنيم كه دولت به صورت جدي به مقوله توليد ملي و حمايت از آن توجه نكرده اند و آن را جدي نگرفته اند.
وي با بيان اينكه رهبرفرزانه انقلاب طي سال هاي گذشته بارها در خصوص حمايت از توليد ملي تاكيد كرده اند ادامه داد: ولي متاسفانه همواره اين موضوع توسط دولت هاي قبل مورد بي توجهي قرار گرفته است.
اسماعيلي ادامه داد: اميد مي رود اين دولت مسير دولت هاي قبل را ادامه نداده و به بخش خصوصي و واحد هاي توليدي توجه مضاعفي داشته باشد.
وي افزود: درصورتي كه به تاكيدات رهبرمعظم انقلاب توجه مي شد، به حتم هرگز تحريم ها نمي توانستند تاثيري در اقتصاد نظام اسلامي داشته باشند.
نماينده مردم زنجان و طارم در مجلس همراهي و همسويي دولت و مجلس را در حمايت از توليد داخلي را مورد تاكيد قرار داد و با بيان اينكه طي سالهاي آينده بايد تلاش شود با حمايت از توليد داخلي اين بخش تقويت شود افزود: مجلس و دولت بايد بستر مناسبل براي سرمايه گذاري در كشور را فراهم كنند به گونه اي كه در حال حاضر شاهد هستيم كه متاسفانه سرمايه هاي بخش خصوصي به جاي وارد شدن در حوزه توليد در بخش هاي جاهاي ديگر كه سودي براي كشور ندارند سرمايه گذاري مي شود.
اسماعيلي در ادامه با اشاره به بودجه سال 93 كشور تاكيد كرد: اعتقاد داريم برنامه بودجه كشور بايد متناسب با واقعيت ها تنظيم و تدوين شود.
وي با يادآوري برخي انتقادات و اعتراضات صورت گرفته از بودجه 93 افزود: بخشي از اين انتقادات و انتظارات منطقي است و برخي ديگر محدوديت هاي دولت است.
نماينده مردم زنجان و طارم، به جلسه مجمع نمايندگان با نماينده ولي فقفيه و امام جمعه زنجان و استاندار زنجان اشاره كرد و افزود: در اين جلسه در مورد درآمدهاي استان منطقي ديده نشده و قرار شده استاندار و مجمع نمايندگان پيگيريهاي لازم در اين خصوص را صورت دهند.
اسماعيلي با تاكيد بر اينكه بودجه بايد به صورت استاني در نظر گرفته مي شد، افزود: در حال حاضر در كشور بيش از دو هزار و 500 پروژه نيازمند تزريق اعتبار براي تكميل وجود دارد كه به حتم نمي توان به تمامي آنها بودجه مناسبي تزريق كرد.
اسماعيلي افزود: دولت بايد حداقل، اعتبارات را به صورت استاني در نظر مي گرفت تا به اين طريق استان ها براساس اولويت هاي تعيين شده بودجه را به طرح ها اختصاص مي دادند تا عدالت در اين روند برقرار مي شود.
كد خبر: 2199272
تاريخ مخابره : ۱۳۹۲/۹/۲۹ - ۱۰:۱۰
جمعه 29 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 69]