واضح آرشیو وب فارسی:الف: وزير كار: ۲.۵ ميليون شغل بدون طرفدار وجود دارد
وزير تعاون، كار و رفاه اجتماعي گفت: مهمترين برنامه دولت در بخش اشتغال، حفظ و ضعيت كار موجود و افزايش ظرفيت توليد صنايع است.
به گزارش ايرنا، علي ربيعي روز پنجشنبه در جلسه كارگروه اشتغال شهرستان ورامين گفت: متأسفانه در كل كشور سخت كوشي و همت اجتماعي رو به افول است و بايد برنامه ريزي لازم صورت گيرد تا فرهنگ كار در افراد نهادينه شود.
وي گفت: در حال حاضر دو و نيم ميليون شغل در كشور وجود دارد كه ايراني ها تمايلي به انجام آن ندارند و اين مطلب باعث مي شود كه براي شغلي نظير چوپاني نيز از اتباع افغان استفاده كنيم كه اين انقاق خوبي براي جامعه نيست. وي افزود: براي نهادينه شدن فرهنگ كار بايد از ظرفيت ائمه جمعه و از عقبه عظيم تريبونهاي ديني استفاده كرد و نيز حوزه هاي علميه مطالعاتي انجام دهند كه از ارزش ها ديني در اين خصوص استفاده نمائيم .
وي اظهار داشت: اگر مي خواهيم كه با دوره قبل تفاوت داشته باشيم بايد به گونه اي عمل كنيم كه مسير غلط را نرويم، مسير غلط كار غير كارشناسي و پوپوليستي (عوام گرايي)بدون توجه به آثار و عواقب آن است كه نمونه اي از آن را مي توان در بخش مسكن مهر مشاهده كرد كه اگر دولت بخواهد آن را ادامه دهد بايد بخش عظيمي از تورم را بپذيرد.
وي افزود: در حال حاضرهزينه زير ساخت هاي مسكن مهر چندين برابر هزينه احداث آن است، انجام اين كار با اجتماع و فرهنگ مردم ايران سازگاري ندارد در برخي مناطق مانند پرند مشكلات عديده اي به وجود آورده است. وي تأكيد كرد: ما حق نداريم يك ريال از پول مردم را بدون كارشناسي خرج كنيم، در دوراني كه با سختي يارانه مردم را تأمين مي كنيم نبايد تعهد خود را به نسل آينده فراموش نمائيم، ما نزد خدا، پيامبر، شهدا و امام مسوول هستيم و نبايد با نگاه مقطعي تصميم بگيريم.
وزير تعاون تصريح كرد: كشور در شرايطي است كه رشد اقتصادي آن منفي ۴/۵ است و تلاش داريم كه اين رشد را به سه درصد افزايش دهيم، اگر براي اشتغال تدبير نشود با مشكلات اجتماعي فوق العاده زيادي روبروي مي شويم. وي گفت: طي هشت سال گذشته ۴ و نيم ميليون دانشجو جذب شده اند و به زودي با نگرش جديد وارد بازار كار مي شوند، اگر رشد اقتصاد كمتر از ۸ درصد را تجربه كنيم به هيچ عنوان قادر نيستيم يك دوم تقاضاي كار را پاسخ دهيم.
ربيعي افزود: دكتر روحاني به شدت نسبت به مقوله تورم حساس است و اعتقاد دارد كه نبايد تورم افزايش پيدا كند، بعضي از افراد مي گويند كه اين امر به قيمت امتداد ركود در جامعه منجر مي شود ولي دولت معتقد است در شرايط موجود اگر تورم نيز بالا رود توليد به صرفه نمي باشد و با افزايش نقدينگي نه تنها ركود كاهش نمي يابد كه تورم نيز افزايش خواهد يافت.
وزير تعاون، كار و رفاه اجتماعي اظهار داشت: هم اكنون در حدود ۱۴۰هزار كارگر در معرض بيكاري هستند، بايد مطالعه دقيق صورت گيرد تا از اين اتفاق جلوگيري كرد، بايد با برنامه ريزي به گونه اي عمل نمود كه حتي يك نفر نيز بيكار نشود. وي گفت: بايد با افزايش ظرفيت و تزريق نقدينگي ميزان اشتغال را افزايش داد در كوتاه مدت ضمن حفظ سطح اشتغال و افزايش ميزان ظرفيت، با استفاده از صنايع موجود و يا تكميل صنايع زمينه ايجاد اشتغال پايدار را به وجود آورد.
وي با اشاره به لزوم توجه به آموزش هاي فني و حرفه اي گفت : بنا داريم فني و حرفه اي را به سمت خوشه صنعتي تعريف شده سوق دهيم و مهارت ها را از فرايند مياني توليد به بخش بازاريابي و در طراحي توسعه دهيم. وي همچنين با اشاره به پرداخت يارانه مستقيم به مردم گفت: يارانه مستقيم مشكلات ما را حل نكرد، اين سياست غلطي بود كه پول را از يك جيب در آورد و به جيب ديگر واريز نمود كه عدم استقبال مردم از اين سياست را مي توان در انتخابات رياست جمهوري ديد، با وجود اين كه روستائيان بيشترين بهره مندي را از يارانه مستقيم مي بردند بيشترين رأي را به دكتر روحاني دادند.
ربيعي اظهار داشت: بايد اجراي اين طرح در مسير برنامه انجام مي شد و بخشي از درآمدهاي حاصل از آن به درمان اختصاص مي يافت. وي گفت: امروز در دست هر ايراني چند دفترچه درمان است ولي با اين حال ۶۰ درصد از هزينه هاي درمان را مردم مي دهند كه اين شايسته مردم نيست و مقام معظم رهبري نيز اين را نمي پذيرند. وي افزود: در دولت تدبير و اميد تلاش داريم كه وزن درمان مردم را افزايش داده و ميزان هزينه مردم براي درمان را به ۳۰ درصد كاهش دهيم.
پنجشنبه 28 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: الف]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]