واضح آرشیو وب فارسی:واحد مرکزي خبر: اسماعيل هنيه:فلسطينيها بايد راهبردي جامع و يكپارچه براي مقابله با صهيونيستها تدوين كنند
تهران / واحد مركزي خبر / سياسي 1392/09/28
00:00:00.17
نخست وزير فلسطين در قدس خواستار تدوين راهبردي مدون ، جامع و مورد احترام براي همه فلسطيني ها براي مقابله هدفمند و يكپارچه با رژيم صهيونيستي شد.
به گزارش شبكه القدس ، اسماعيل هنيه نخست وزير دولت حماس در غزه امروز طي سخنراني در افتتاحيه هفتمين كنفرانس علمي قدس در غزه گفت:برگزاري اين كنفرانس و حضور مردان وزنان متعدد در اين كنفرانس دليلي بر تلاش ما بخاطر قدس است.برگزاركنندگان اين كنفرانس نيز ازآزادگاني هستند كه در زندانهاي رژيم صهيونيستي بوده اند و از اهالي قدس اشغالي هستند.
آنها پس از 25 تا 30 سال زندان اكنون با اصرار و پافشاري بر بازگشت به قدس تاكيد دارند.
وي با تمجيد از كساني كه اهالي مناطق مختلف فلسطين هستند حضور آنها را در اين كنفرانس به معناي پل ارتباطي با همه فلسطينيان در كرانه باختري و اراضي اشغالي در سال 1948 و ديگر مناطق فلسطيني به شمار آورد.
اسماعيل هنيه گفت :ما فلسطيني ها و همه مسلمانان نبايد فقط به قدس اكتفا كنيم.مسئله قدس روشن است.
صهيونيست ها سعي در يهودي سازي اين شهر و شهرك سازي در آن و كوچ اجباري ساكنان آن دارند.
در موضع اهميت قدس و تهديدات رژيم صهيونيستي ترديدي نيست..اما چيزي مهمتر وجود دارد و آن تدوين راهبردي فلسطيني با عمق عربي و اسلامي براي مقابله با تهديدات است.
اين موضوع نبايد در محدوده تئوريك باقي بماند بلكه بايد براي مقابله با تجاوزات رژيم صهيونيستي در قدس اشغالي و ديگر مقدسات اسلامي و مسيحي اقدامات عملي صورت گيرد.
نسل امروز مسئوليتي تاريخي براي آزاد سازي بيت المقدس و ديگر اماكن مقدسه در اطراف آن برعهده دارد.
بايد بپرسيم چه چيزي موجب شده است كه امروز قدس در اين شرايط قرار گيرد؟چرا اسرائيل توانسته است تا اين مرحله پيش بيايد و اين اقدامات را عليه قدس و ديگر اماكن مقدسه در اطراف آن انجام دهد؟
اسماعيل هنيه گفت به نظر من چهار عنصر عامل ترغيب رژيم صهيونيستي به اقدامات امروز در قدس شده است.
نخست خلاء سياسي در فلسطين است.
البته طرح هايي ملي در ميان فلسطيني ها وجود دارد و ديدگاههايي در اين زمينه مطرح است و راهبردهايي تدوين شده است اما واقعيت اين است طرحي ملي كه فراگير و شامل همه فلسطين باشد وجود ندارد.
ما اكنون فاقد طرحي ملي هستيم كه همه فلسطينيان برسر آن توافق داشته باشند و ما را به سمت آزادي و حفاظت از اراضي مان و مقابله با چپاولگري رژيم صهيونيستي و حتي به سمت آزادي سرزمين و مردمانمان هدايت كند.
اسرائيل تحت پوشش مذاكره با فلسطينيان هركاري مي خواهد در قدس انجام مي دهد.اين رژيم تحت پوشش مذاكرات مشغول ادامه يهودي سازي و شهرك سازي و اقدامات است.
بنابراين مذاكرات نمي تواند ظرف سياسي جامعي باشد.اكنون فلسطين شاهد خلاء سياسي است.
عامل دوم موضع آمريكا در جانبداري كامل از آنچه يهوديت اسرائيل ناميده مي شود و به رسميت شناختن قدس به عنوان پايتخت ابدي اسرائيل است.
اكنون ببينيد در رسانه هاي چه گفته مي شود و جان كري وزير امور خارجه آمريكا چه چيزي را مطرح مي كند و از مذاكره كنندگان فلسطيني چه چيزي مطالبه مي شود؟
اكنون مبناي مذاكرات مواضع رژيم صهيونيستي است و از مذاكره كننده فلسطيني خواسته مي شود كه يهودي بودن اسرائيل را به رسميت بشناسند و اقرار كنند كه قدس قابل تقسيم نيست و به صورت يكپارچه متعلق به اسرائيل است.
آمريكائي ها حتي مرزهاي 1967 و پايتختي قدس براي فلسطين را قبول ندارند.اين جانبداري كامل آمريكا به نفع صهيونيستها و حتي فراهم كردن محمل هاي قانوني براي همه گونه اقداماتي كه اسرائيل انجام مي دهد و وتوي قطعنامه هاي شوراي امنيت در محكوميت اقدامات رژيم صهيونيستي پوششي است كه آمريكا براي اسرائيل فراهم مي كند تا بتواند هرآنچه را كه مي خواهد در قدس و اراضي فلسطين انجام دهد.
هنيه سومين عامل ترغيب كننده رژيم صهيونيستي به اقدامات امروز در قدس را ناشي از اختلافات فلسطيني ها دانست.وي گفت: ما هيچ كاري براي برطرف كردن اختلافات فلسطيني ها نكرده ايم و هيچ تلاشي در اين زمينه انجام نداده ايم.
هيچكس فكر نمي كرد كه روزي يك ملت و يك حكومت به اين گونه تجزيه شود.هنيه افزود علت تصميم ما به شركت در انتخابات 2006 تقويت نظام سياسي فلسطين بود.ما مي خواستيم اين قاعده استوار شود كه اگر كسي در ميدان مقاومت حضور دارد مي تواند در ميدان سياست نيز حضور داشته باشد.
هنيه افزود: اسرائيل از اين اوضاع فلسطيني ها سوء استفاده كرد و اكنون سياست هاي فعلي اين رژيم بر همين مبنا ادامه دارد.
هنيه گفت : چهارمين عامل ، مشغول بودن ذهن ملتهاي عربي به قيام هاي عربي و مسائل داخلي شان است .اسرائيل اكنون احساس نمي كند كه چماق عربها بالاي سرش است.اسرائيل احساس نمي كند كه ممكن است يك نظام مشخصي دربرابر اين رژيم بايستد و دربرابر اقداماتي كه اين رژيم متخاصم عليه قدس و فلسطين انجام مي دهد نه بگويد.
حتي سخناني كه درباره قدس گفته مي شد و كنفرانسهايي كه درباره قدس برگزار مي شد كاهش يافته است و كشورهاي عربي بيشتر به امور داخلي شان مشغول هستند.اين موضوع صهيونيستها را ترغيب كرده تا به اقداماتشها عليه قدس ادامه دهند.
هنيه گفت:براين اساس و با اتكا به اين چهار عنصر بايد بينديشيم كه چه چيزي مي تواند به ما در اين كنفرانس كمك كند.اهميت اين كنفرانس در اين است كه افزون بر توصيه هاي بيانيه پاياني بتواند طرحي ملي براي فلسطين تدوين كند.راهبردي كه به تصميم سازان و مسئولان فلسطيني كمك كند از يك سو با سياست هاي رژيم صهيونيستي مقابله كنند و از سوي ديگر در مسير آزاد سازي قدس حركت كنند.
00:09:46.04
پنجشنبه 28 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: واحد مرکزي خبر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 48]