واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: تاكيد استاندار آذربايجانغربي بر حمايت از سرمايهگذاري خصوصي
استاندار آذربايجانغربي بر ضرورت حمايت جدي از سرمايهگذاري بخش خصوصي براي تكميل طرحها و پروژههاي استاني و رونق گرفتن موتور توسعه و پيشرفت استان در بخشهاي مختلف اقتصادي تاكيد كرد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) منطقه آذربايجانغربي، قربانعلي سعادت، پيش از ظهر امروز در جلسه شوراي برنامهريزي استان آذربايجانغربي گفت: از مديران و مسئولان انتظار ميرود براي اتمام و تكميل طرحها و پروژههاي اجرايي استان زمينه را براي ورود سرمايهگذار بخش خصوصي فراهم كنند چرا كه وجود برخي مشكلات اعتباري در تكميل پروژههاي عمراني جذب مشاركت و مساعدت بخش خصوصي از عمده اقدامات براي رونق توسعه استان محسوب ميشود.
وي خاطرنشان كرد: مديران و مسئولان دستگاههاي اجرايي در اجراي برخي از پروژهها مانند استاديوم شهيد باكري كه اعتباري كمي براي تكميل نيازمند است از ظرفيت سرمايهگذاري خيران و مشاركت عمومي استفاده كنند.
سعادت در ادامه با تاكيد بر حفظ و استفاده مناسب از بيتالمال، لزوم صرفهجويي و دقت در هزينههاي دستگاههاي اجرايي استان را ضروري دانست.
وي افزود: دستگاههاي اجرايي استان بايد از هزينههاي غيرضروري اجتناب كرده و از راه حلهاي ديگر مانند فروش املاك مازاد خود، به تقويت درآمدهاي دستگاهي كمك كنند.
استاندار آذربايجانغربي در ادامه با تشريح برخي ويژگيهاي لايحه بودجه 93، وضعيت استان در اين بودجه بر لزوم پيگيري و ارتقاي بودجه تخصيصي دستگاههاي اجرايي استان از وزارتخانه متبوع از سوي مديران اجرايي تاكيد كرد.
به گزارش ايسنا، در ادامه اين جلسه ايوب عزيزي مديركل بنياد مسكن انقلاب اسلامي آذربايجان غربي با ارائه گزارشي درباره وضعيت تهيه و اجراي طرح هادي در روستاهاي استان گفت: از 2190 روستاي بالاي 20 خانوار در استان، طرح هادي براي 1305 روستا يعني 60 درصد كل روستاها تهيه شده و 885 روستاي ديگر باقي مانده است.
وي ادامهداد: اجراي طرح هادي تاكنون در 406 روستاي استان يعني 5/18 درصد كل روستاهايي كه طرح هادي آنها تهيه شده، انجام گرفته است و 1784 روستاي ديگر باقي است.
وي با بيان اينكه براساس ارزيابيهاي بنياد مسكن انقلاب اسلامي استان آذربايجانغربي از نظر كيفيت اجرايي طرحهاي هادي در رتبه اول كشوري قرار دارد، گفت: عدم تامين به موقع اعتبارات مالي براي اجراي طرح هادي در روستاهاي استان از مهترين موانع تهيه و اجراي طرح هادي در است.
عزيزي خاطرنشان كرد: در حال حاضر با توجه به اجراي طرحهاي هادي در استان از برنامه پنجم توسعه عقب هستيم و با توجه به هماهنگيهاي انجام شده مقرر شده 900 روستاي باقيمانده در سه سال از طريق تامين اعتبارات يكسوم از طريق دهياريها، يك سوم از طريق منابع داخلي بنياد و مابقي كه از طريق اعتبارات استاني تامين ميشود، به مورد اجرا گذاشته شود.
به گزارش ايسنا، شريفنژاد فرماندار اروميه راكد ماندن بسياري از طرحهاي هادي روستايي را لحاظ نشدن بحث تملك در اجراي طرح هادي عنوان كرد كه در برخي موارد باعث تعليق يا راكدشدن طرح شده است.
شريفنژاد خاطرنشان كرد: هماكنون 23 طرح از 90 طرح هادي در حال اجرا به دليل عدمتملك راكد مانده است كه اين امر خود دليل بر عقبماندن از درصد ميانگين كشوري است.
مديركل دفتر برنامهريزي و بودجه استانداري نيز در اين جلسه با تشريح لايحه بودجه سال 93، به تشريح جايگاه استان آذربايجانغربي در اين لايحه پرداخت و گفت: در اين لايحه حقوق بودجه عمراني با رشد سه برابري روبرو است و رشد اقتصادي سه درصدي و كنترل و كاهش تورم از 36 به 21 درصد در سالجاري از جمله ويژگيهاي بودجه سال 93 است كه توسط دولت تقديم مجلس شده است.
انتهاي پيام
پنجشنبه 28 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 78]