واضح آرشیو وب فارسی:جمهوري اسلامي: استاندار آذربايجان غربي در ديدار با فعالان بخش صنعت، معدن و تجارت استان تاكيد كرد لزوم رفع موانع و مشكلات موجود سرمايهگذاري استان در كوتاهترين زمان
اروميه - خبرنگار روزنامه جمهوري اسلامي: استاندار آذربايجان غربي در اولين جلسه با مديران و مسئولان بخش صنعت و معدن و تعدادي از فعالان بخش خصوصي و صنعتگران استان كه در سالن حوزه استاندار برگزار شد، گفت: با برگزاري جلسات مشترك با مسئولين بخشهاي مختلف صنعت و معدن در كوتاهترين زمان براي رفع موانع و مشكلات موجود سرمايهگذاري در استان اقدام نمود تا زمينه لازم براي فعالترشدن بخش خصوصي بيش از پيش فراهم شود.
قربانعلي سعادت اظهار داشت: بايد با تقويت بدنه كارشناسي دستگاههاي اجرايي بخصوص در بخش صنعت و معدن، گامهاي لازم به سمت شناسايي دقيق فرصتها و چالشها و ارائه راهكارهاي علمي و عملي براي رشد و توسعه اين بخش مهم برداشته شود.
وي با تاكيد بر لزوم ارتقاي وضعيت شهركهاي صنعتي استان گفت: لازم است با تدابير و برنامهريزيهاي لازم، مسائل و مشكلات پيش روي شهركهاي صنعتي برداشته شود و صنعت استان به جايگاه واقعي خود دست پيدا كند.
استاندار آذربايجانغربي بااشاره به ظرفيتها و پتانسيلهاي موجود استان در بخشهاي مختلف گفت: بايد با بهرهگيري از امكانات و پتانسيلهاي موجود، زمينه براي ورود بخش خصوصي براي سرمايهگذاري در بخشهاي مختلف فراهم شدهه و در اين زمينه فرصتهاي از دست رفته جبران شود.
سعادت با تاكيد بر ايجاد و توسعه مناطق ويژه تجاري و صنعتي در استان، گفت: در مدت كوتاهي كه در منطقه ويژه ماكو بودم در جريان پتانسيلها و دستاوردهاي آن و امكان جذب سرمايهگذاري در اين منطقه قرار گرفتم لذا ضروري است براي توسعه بيشتر در اين خصوص مطالعات و برنامهريزيهاي لازم صورت گيرد.
وي به اهميت اشتغالزايي دراستان اشاره نمود و ادامه دادك ضروري است در اين زمينه رژيم معيشتي متكي بر كشاورزي در استان مورد بازنگري قرار گيرد و ساير ظرفيتهاي استان در زمينههايي مانند صنعت و تجارت براي ايجاد اشتغال پايدار مورد شناسايي و توجه قرار گيرند.
در اين جلسه اكبري مديركل صنعت، معدن و تجارت استان ضمن تبريك انتخاب آقاي سعادت بعنوان استاندار آذربايجان غربي، به ارائه گزارشي از وضعيت صنعت، معادن، تجارت و اصناف استان پرداخت وگفت: در حال حاضر 2 هزار و 862 واحد صنعتي در استان موجود است و بيش از 61 هزار نفر در اين واحدها مشغول فعاليتاند.
وي ادامه داد: در بخش معدن نيز 418 معدن داراي پروانه در استان موجود است و آذربايجانغربي به لحاظ معادن غني در رتبه پنج وششم كشور و به لحاظ تنوع در جايگاه سوم قرار دارد.
كيهانفر رئيس اتاق بازرگاني، صنايع و معادن اروميه نيز در اين جلسه به اثرات نامطلوب تحريمها در اقتصاد و صنعت اشاره كرد و گفت: حماسه سياسي به شكل خوبي تحقق يافت لذا بايد به حماسه اقتصادي نيز فقط شعارگونه نگاه نكرد و براي تحقق آن عمل گرايانه پيش آمد.
پرنيان مديرعامل شركت شهركهاي صنعتي استان نيز در اين جلسه با بيان مسائل و مشكلات شهركهاي صنعتي گفت: توسعه زيرساختهاي لازم در شهركهاي صنعتي امري ضروري است.
وي ادامه داد: در حال حاضر 34 شهرك صنعتي در استان موجود است كه از اين تعداد 22 شهرك فعال هستند.
شنبه 23 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جمهوري اسلامي]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 102]