واضح آرشیو وب فارسی:فارس: استاندار در نشست ستاد سرمايهگذاري مطرح كردجنگل خط قرمز واگذاري زمين به سرمايهگذار
استاندار كهگيلويه و بويراحمد گفت: سرمايهگذار واقعي كسي است كه به فكر ايجاد توليد و كار باشد و هيچگاه چشم طمع به تصاحب اراضي ملي به خصوص جنگل ندوخته است.
به گزارش خبرگزاري فارس از ياسوج، سيدموسي خادمي عصر امروز در ستاد سرمايهگذاري استان كهگيلويه و بويراحمد اظهار كرد: مديران و دستگاهها در استان اصل را بر كمك به سرمايهگذار و تسهيل در امور مربوط به سرمايهگذاري بگذارند.
رئيس ستاد سرمايهگذاري استان كهگيلويه و بويراحمد در ادامه گفت: مسئولان در برطرف كردن مشكلات سرمايهگذاران هرچه ميتوانند كمك كنند و شرايطي فراهم شود كه سرمايهگذار آينده خود را روشن ببيند و براي اقدام به شك و ترديد نيفتد.
خادمي در بخش ديگري از اظهارات خود نسبت به برخي از طرحهاي سرمايهگذاري و موضوع اراضي واگذاري به سرمايهگذار، اظهار كرد: زمين مناسب بايد در هر شرايط در اختيار سرمايهگذار قرار گيرد اما اراضي جنگلي و زمينهايي كه در كميسيونهاي تخصصي با واگذاري آنها مخالفت شده هيچگاه نبايد مشمول اين واگذاري شوند.
وي افزود: منابع طبيعي بايد همكاري لازم را در خصوص واگذاري اراضي مورد نياز سرمايهگذار داشته باشد اما در ارتباط با جنگلها و منابعي كه قابل واگذاري نيستند طبق قانون و صريح عمل كند.
خادمي با بيان اينكه سرمايهگذار واقعي و كساني كه دنبال توليد هستند، هيچگاه هدف نهايي آنها تصرف اراضي ملي نيست، تصريح كرد: روح سرمايهگذاري با طمعورزي به اراضي ملي منافات دارد و سرمايهگذاران واقعي هيچگاه در ذهن خود به جز توليد و ايجاد سرمايه به چيز ديگري نميانديشند.
استاندار كهگيلويه و بويراحمد در ادامه اظهارات خود در ستاد سرمايهگذاري استان با بيان اينكه يكي از مشكلات ما در جمع نشدن همه ظرفيتهاي موجود با يكديگر براي واحد شدن و تبديل به يك ظرفيت بزرگ است، خاطرنشان كرد: به همين خاطر ميبينيم كه زنجيره ما در بحث سرمايهگذاري ناقص ميشود كه نمونهاي از آن در بحث دام و كشاورزي است كه با همه داشتهها و ظرفيتهاي موجود، كمترين بهرهوري از آنها را داريم.
وي برخي از طرحها و پروژههاي استان را بدون توجيه دانست و با اشاره به يكي از اين پروژهها كه توجيه اقتصادي ندارد از پتروشيمي دهدشت سخن به ميان آورد و گفت: راهاندازي پتروشيمي دهدشت مستلزم احداث يك پتروشيمي در آغاجاري و راهاندازي پتروشيمي گچساران و احداث خط لوله ميان آن دو پتروشيمي و در نهايت احداث خط لوله ميان پتروشيمي دهدشت و آن دو است كه براي همين بايد گفت كه اين پروژه هيچگونه توجيهي ندارد.
وي به برخي پروژههاي بزرگ مطرح شده در استان در طول چند سال اخير از جمله ماشينسازي و تراكتورسازي و فولاد بهمئي اشاره كرد و گفت: اينها همه حرفهاي بزرگ و بيربط بود و بايد اكنون دنبال سرمايهگذاري واقعي و منطقي در استان باشيم.
انتهاي پيام/2571/غ30
يکشنبه 24 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]