تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 12 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):نشانه منافق اين است كه بدى اش ناراحتش نمى كند و خوبى اش او را خوشحال نمى سازد. ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید سی پی ارزان

خرید تجهیزات دندانپزشکی اقساطی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1799087021




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

برداشت محصولات كشاورزي در برخي مناطق كشور


واضح آرشیو وب فارسی:واحد مرکزي خبر: برداشت محصولات كشاورزي در برخي مناطق كشور
استانها / واحد مركزي خبر/ اقتصادي

برداشت محصولات كشاورزي در برخي استانها آغاز شده است.
امسال 4 هزار تن انار از منطقه سنگان خاش برداشت شده است كه پارسال 3 هزار و 300 تن انار برداشت شده بود كه اين ميزان امسال 18 درصد افزايش داشته است .
استفاده از تجربيات كشاورزان از روشهاي مختلف نگهداي مثل حرص به موقع ، تغذيه و كود دهي مناسب از روش لامپ نوري و مبارزه با كرم گلوگاه با حضره تري كو گراما و افزايش سطح زير كشت از علل افزايش ميزان برداشت اين محصول بوده است .
مدير جهاد كشاورزي خاش گفت : 560 هكتار از اراضي اين شهرستان به كشت انار اختصاص دارد كه 400 هكتار آن بارور و 160 هكتار غير بارور است .
طوقي با بيان اينكه انار سنگان خاش از نيمه دوم مرداد تا اوايل مهر از سطح باغات برداشت مي شود گفت : محصول توليدي باغداران اين شهرستان علاوه بر مصرف در استان به تهران نيز ارسال مي شود .
امسال 27 هزار اصله نهال يارانه اي بين كشاورزان اين منطقه توزيع شده است .
مي خوش ، گلابي ، ملس ، ناهوك ، بزماني از گونه هاي مختلف انار در سيستان و بلوچستان است كه پر طرفدارترين اين محصول در شهرستان خاش به ويژه منطقه سنگان با نام انار سنگان كشت مي شود .

برداشت ذرت دانه اي از 2هزار و 184هكتار از اراضي كشاورزي شهرستان قلعه گنج آغاز شد.
مدير جهاد كشاورزي قلعه گنج گفت : پيش بيني مي شود امسال از هر هكتار حدود 10 تن و در كل بيش از 20هزار تن محصول برداشت شود.
آقاي يزدان خواه افزود : برداشت ذرت تا اواخر دي ادامه دارد.

440 تن سماق در آذربايجان غربي برداشت شد.
رئيس سازمان جهاد كشاورزي آذربايجان غربي گفت : شهرستان سردشت با داشتن آب و هواي معتدل و كوهستاني و اراضي جنگلي دست نخورده بهترين خاستگاه اصلي كشت اين محصول در كشور است كه سماق آن طرفداران زيادي در اقصي نقاط كشور دارد.
مختاري افزود : از 631 هكتار سطح زير كشت سماق در آذربايجان غربي 191 هكتار آن نهال و 440 هكتار آن نيز بارور هستند .
وي با اشاره به اينكه حدود 99 درصد سماق استان در سردشت توليد مي شود افزود : سماق در بيشتر مناطق استان مخصوصا شهرستان بوكان به صورت پراكنده كشت مي شود اما عمده شهرستان توليد كننده اين محصول سردشت است .
مختاري سطح زير كشت سماق در شهرستان سردشت را 535 هكتار بارور و 90 هكتار نهال عنوان كرد و گفت : سطح زير كشت اين محصول در مقايسه با سال گذشته چندان تغييري نكرده اما سطح باغات بارور بدليل زود باردهي بوته ها افزايش داشته است .
رئيس جهاد كشاورزي آذربايجان غربي ، ميانگين برداشت اين محصول در هر هكتار را يك تن اعلام و اضافه كرد: بيشتر محصول توليدي در داخل استان و بخشي نيز به ساير استانهاي كشور صادر مي گردد و فقط بخش كوچكي هم به علت هم مرز بودن با كشور عراق ، روانه بازارهاي مصرف اين كشور مي شود .

امسال 3 ميليون 750 هزار گل شاخه بريده در چهارمحال و بختياري توليد شد.
مدير باغباني چهارمحال و بختياري گفت : شاخه گل هاي بريده از 20 گلخانه فعال در شهرستا نهاي شهركرد و بروجن توليد و روانه بازار هاي داخلي و خارجي شد.
آقاي منصوري با بيان اينكه گلها ي توليدي از انواع رز و الستر مريا در رنگ هاي متنوع است افزود به دليل اقليم مناسب استان امكان پرورش گل هاي ديگر از جمله مريم ، ژربرا ، گلايول و ليليوم فراهم شده است.
وي آبياري مناسب ، استفاده از روش هيدرو پونيك يا كشت بدون خاك و ارتفاع 2 هزار متري از سطح دريا را از جمله علل توليد اين ميزان گل شاخه بريده مرغوب در چهار محال و بختياري برشمرد و افزود : نبود پايانه هاي صادراتي از عمده مشكلات گلخانه هاي اين استان است.
هم اكنون 500 نفر در گلخانه هاي چهار محال و بختياري مشغول فعاليت هستند كه سالانه افزون بر 5 ميليون گل شاخه بريده توليد مي كنند.
گل هاي توليدي استان چهار محال و بختياري به استان هاي اصفهان و تهران ارسال و از طريق اين پايانه ها به خارج از كشور صادر مي شود.

111 هزار هزار تن انگور ديم در استان كردستان امسال توليد شد.
مدير امور باغباني سازمان جهاد كشاورزي كردستان گفت : اين ميزان انگور در مقايسه با سال گذشته حدود 10 درصد افزايش داشته است.
آقاي پور حبيبي با بيان اينكه 12 هزار و 800 هكتار از باغات كردستان امسال به محصول انگور ديم اختصاص يافته بود افزود : كردستان امسال با اين ميزان توليد انگور ديم رتبه سوم توليد اين محصول را در كشور كسب كرد.
وي با اشاره به اينكه برداشت انگور در كردستان از اواسط مرداد آغاز و تا آبان ادامه مي يابد گفت : ميزان برداشت انگور ديم در كردستان چهار تن در هكتار است.

همچنين خريد محصولات كشاورزي در خوزستان امسال 20 درصد افزايش يافت.
رئيس سازمان تعاوني روستايي خوزستان گفت : تاكنون بيش از 710 هزار تن محصول از كشاورزان خوزستاني خريداري شده است كه در مقايسه با پارسال 20 درصد افزايش نشان مي دهد.
آقاي خواجوي با بيان اينكه از اين ميزان بيش 530 هزار تن گندم و بيش از 185 هزار تن ديگر محصولات شامل ذرت ، كلزا و شالي بوده است افزود : در مجموع بيش از 556 ميليارد تومان از كشاورزان به صورت تضميني و توافقي خريداري شده است .
وي مراكز خريد محصولات كشاورزي در استان را 62 مركز اعلام كرد و گفت : حمايت از كشاورزان ، تنظيم بازار و حذف واسطه ها از جمله مزاياي خريد محصولات كشاورزي است.
سالانه از سطح يك ميليون و 200 هزار هكتار اراضي زير كشت خوزستان 12 ميليون تن انواع محصولات زراعي و باغي توليد مي شود.
0002

چهارشنبه 27 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: واحد مرکزي خبر]
[مشاهده در: www.iribnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 104]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن