تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):حق و باطل به مردم (و شخصيت افراد) شناخته نمى شوند بلكه حق را به پيروى كسى كه از آن...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

ضد لک اکسیس وای

طراحی سایت در مشهد

کنسرت حامیم کیش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871822251




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آيت‌الله علم‌الهدي‌:عده‌اي به نام وحدت و رأفت سعي در پوشاندن خيانت و ظلم فتنه‌ 88 را دارند‌


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: آيت‌الله علم‌الهدي‌:عده‌اي به نام وحدت و رأفت سعي در پوشاندن خيانت و ظلم فتنه‌ 88 را دارند‌
امام جمعه مشهد گفت: در فتنه 88 فتنه‌گران، وسيله نفوذ و حضور غربي‌ها در داخل كشور شدند و امروز عده‌اي تلاش دارند آن فتنه را بپوشانند و به نام حفظ وحدت و رأفت اين خيانت و ظلم بزرگ را به فراموشي ببرند.


به گزارش خبرگزاري فارس از مشهد، آيت‌الله سيد احمد علم‌الهدي عصر امروز در ديدار با اعضاي ستاد مردمي گراميداشت 9 دي خراسان رضوي با بيان اين كه جريان‌هاي سياسي شايد با انگيزه شخصي اقدام به فعاليت مي‌كنند اما جمع شما با انگيزه خدايي كار مي‌كنند، اظهار داشت: اين امتياز براي همه شما ثابت خواهد بود كه در حزب و در زمره ياران خدا قرار خواهيد گرفت كه در اين صورت حتي شكست در اين مسير نيز براي مردان خدا قرار گرفتن در زمره طرفداران دين خدا قلمداد خواهد شد.

عضو مجلس خبرگان رهبري افزود: مشكل ما با جريان فتنه‌گر به قبل انقلاب و شروع تقابل بين ملي‌گراها و عناصر سكولار، بين متدينين در زمان ملي شدن و اختلاف بين دكتر مصدق و آيت‌الله كاشاني برمي‌گردد.

به گفته وي، جريان ملي‌گرا از همان ابتداي قيام حضرت امام در مقابل امام ايستادند و موضع داشتند؛ در جاهايي هم به نفع شاه و رژيم وقت در قضيه اصلاحات سخنراني داشتند، در قضيه 15 خرداد اين جريان سكولار از حضرت امام شكست سختي خوردند ولي متاسفانه از خلاء حضور حضرت امام و تبعيد ايشان سوء‌استفاده كردند و برخي هم به اينها به بهانه نفوذ در دانشگاه‌ها ميدان دادند.

آيت‌الله علم‌الهدي با بيان اينكه خطر بزرگ اين جريان اين بود كه مي‌خواستند مسير انقلاب و پيروزي ملت را از دست امام و روحانيت خارج كنند، افزود: نخستين كار و درايت امام پس از بازگشت از پاريس طرد اين جريان بود، زيرا اين جريان از اسلام يك چيزهايي را قبول داشتند و به بسياري از چيزها اعتقادي نداشتند و در عين اينكه متدين بودند ولي تفكرات سوسياليستي و كمونيستي را با مباني حضرت امام ممزوج مي‌كردند و به دنبال تفكرات التقاطي خودشان بودند.

امام جمعه مشهد با اشاره به رفتارهاي التقاطي و نفوذ اين جريان در سال‌هاي بعد انقلاب عنوان كرد: يكي از درس‌ها و بركات فتنه سال 88 نشان دادن چهره واقعي اين جريان و خالص‌سازي خط انقلاب بوده است.

وي با بيان اين كه عمده نظر مقام معظم رهبري در فتنه 88 به عنوان ظلم بزرگ اين است كه فتنه‌گران، وسيله نفوذ و حضور غربي‌ها در داخل كشور شدند، يادآور شد: در اين بين جريان‌هايي بودند كه وسط مانده بودند و در مقابل هجمه به ستون خيمه انقلاب سكوت كردند و امروز همين‌ها سعي دارند فتنه 88 را بپوشانند و به نام حفظ وحدت و رأفت اين خيانت و ظلم بزرگ را به فراموشي ببرند تا خيانت و سكوت خودشان را توجيه كنند.

آيت‌الله علم‌الهدي با تاكيد بر اين كه از جريان 9 دي بايد براي تخليص نيروهاي انقلاب استفاده شود، خاطرنشان كرد: ديگر معلوم نيست براي آينده براي تخليص نيروهاي انقلاب بتوانيم فرصت ديگري را پيدا كنيم.

وي گفت: جريان 9 دي اقامه عزاي سيدالشهدا و اقامه دين خداست و بايد اين جريان زنده بماند و در اين مسير بايد ظرفيت هاي موجود استفاده كنيم.

انتهاي پيام/2202/ش40

چهارشنبه 27 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 69]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن