واضح آرشیو وب فارسی:فارس: آيتالله علمالهدي:عدهاي به نام وحدت و رأفت سعي در پوشاندن خيانت و ظلم فتنه 88 را دارند
امام جمعه مشهد گفت: در فتنه 88 فتنهگران، وسيله نفوذ و حضور غربيها در داخل كشور شدند و امروز عدهاي تلاش دارند آن فتنه را بپوشانند و به نام حفظ وحدت و رأفت اين خيانت و ظلم بزرگ را به فراموشي ببرند.

به گزارش خبرگزاري فارس از مشهد، آيتالله سيد احمد علمالهدي عصر امروز در ديدار با اعضاي ستاد مردمي گراميداشت 9 دي خراسان رضوي با بيان اين كه جريانهاي سياسي شايد با انگيزه شخصي اقدام به فعاليت ميكنند اما جمع شما با انگيزه خدايي كار ميكنند، اظهار داشت: اين امتياز براي همه شما ثابت خواهد بود كه در حزب و در زمره ياران خدا قرار خواهيد گرفت كه در اين صورت حتي شكست در اين مسير نيز براي مردان خدا قرار گرفتن در زمره طرفداران دين خدا قلمداد خواهد شد.
عضو مجلس خبرگان رهبري افزود: مشكل ما با جريان فتنهگر به قبل انقلاب و شروع تقابل بين مليگراها و عناصر سكولار، بين متدينين در زمان ملي شدن و اختلاف بين دكتر مصدق و آيتالله كاشاني برميگردد.
به گفته وي، جريان مليگرا از همان ابتداي قيام حضرت امام در مقابل امام ايستادند و موضع داشتند؛ در جاهايي هم به نفع شاه و رژيم وقت در قضيه اصلاحات سخنراني داشتند، در قضيه 15 خرداد اين جريان سكولار از حضرت امام شكست سختي خوردند ولي متاسفانه از خلاء حضور حضرت امام و تبعيد ايشان سوءاستفاده كردند و برخي هم به اينها به بهانه نفوذ در دانشگاهها ميدان دادند.
آيتالله علمالهدي با بيان اينكه خطر بزرگ اين جريان اين بود كه ميخواستند مسير انقلاب و پيروزي ملت را از دست امام و روحانيت خارج كنند، افزود: نخستين كار و درايت امام پس از بازگشت از پاريس طرد اين جريان بود، زيرا اين جريان از اسلام يك چيزهايي را قبول داشتند و به بسياري از چيزها اعتقادي نداشتند و در عين اينكه متدين بودند ولي تفكرات سوسياليستي و كمونيستي را با مباني حضرت امام ممزوج ميكردند و به دنبال تفكرات التقاطي خودشان بودند.
امام جمعه مشهد با اشاره به رفتارهاي التقاطي و نفوذ اين جريان در سالهاي بعد انقلاب عنوان كرد: يكي از درسها و بركات فتنه سال 88 نشان دادن چهره واقعي اين جريان و خالصسازي خط انقلاب بوده است.
وي با بيان اين كه عمده نظر مقام معظم رهبري در فتنه 88 به عنوان ظلم بزرگ اين است كه فتنهگران، وسيله نفوذ و حضور غربيها در داخل كشور شدند، يادآور شد: در اين بين جريانهايي بودند كه وسط مانده بودند و در مقابل هجمه به ستون خيمه انقلاب سكوت كردند و امروز همينها سعي دارند فتنه 88 را بپوشانند و به نام حفظ وحدت و رأفت اين خيانت و ظلم بزرگ را به فراموشي ببرند تا خيانت و سكوت خودشان را توجيه كنند.
آيتالله علمالهدي با تاكيد بر اين كه از جريان 9 دي بايد براي تخليص نيروهاي انقلاب استفاده شود، خاطرنشان كرد: ديگر معلوم نيست براي آينده براي تخليص نيروهاي انقلاب بتوانيم فرصت ديگري را پيدا كنيم.
وي گفت: جريان 9 دي اقامه عزاي سيدالشهدا و اقامه دين خداست و بايد اين جريان زنده بماند و در اين مسير بايد ظرفيت هاي موجود استفاده كنيم.
انتهاي پيام/2202/ش40
چهارشنبه 27 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 69]