واضح آرشیو وب فارسی:مهر: عدم مهارت در روابط خانوادگي ريشه آسيب هاي اجتماعي است
كرمانشاه - خبرگزاري مهر: يك استاد حوزه و كارشناس مسائل خانواده گفت: آسيب ها و چالش هاي اجتماعي در جامعه امروز نشأت گرفته از عدم مهارت در روابط خانوادگي است.
به گزارش خبرنگار مهر، نشست آسيب شناسي رفتاري كودك در راستاي تحكيم روابط خانواده ظهر چهرشنبه با حضور كارشناس مسائل خانواده و استاد حوزه حجت الاسلام حسين دهنوي در تالار شهيد بهشتي كرمانشاه و با حضور مشاورين آموزش و پرورش و كارشناسان اداره كل بهزيستي و البته بدون حضور مديران اين دو ارگان برگزار شد.
حجت الاسلام دهنوي با بيان اينكه خانواده كانوني براي تربيت كودكان و آماده سازي آنها از نظر رفتار اجتماعي در آينده است، اظهار داشت: تحكيم بنيان خانواده عاملي براي پيشگيري از بزهكاري و ناهنجاريها در جامعه محسوب مي شود.
وي با بيان اينكه خانواده پيچيده ترين سيستم تربيتي در جامعه است و اساس زندگي افراد در اين جامعه كوچك رقم مي خورد، گفت: بايد بدانيم چه باعث مي شود كه بعضي از افراد خانواده در معرض مشكلات متعدد قرار مي گيرند و در آينده به عنوان بزهكار در جامعه نمود پيدا مي كنند.
وي اولين آفت اين مشكلات را در زندگي مشترك دانست و گفت: مهم ترين آفت از زندگي مشترك شروع مي شود و اين به دليل ازدواج هاي غلط و غير اساسي در جامعه است كه متاسفانه اين گونه چالش ها در خانواده هاي دنياي امروز رواج يافته است.
اين استاد حوزه افزود: به علت عدم ترويج صحيح اصول رفتاري، اجتماعي و خانوادگي در بين جوانان ازدواج هاي غلط رواج بيشتري يافته و افزايش آمار طلاق از جمله نشانه هاي شيوع ازدواج هاي ناصحيح است. يكي از عوامل جدي بزهكاري در جامعه درگيري، اختلافات و مشكلات در خانواده هاي جوان به حساب مي آيد كه سرمنشا اين رفتارها هم ازدواج غلط است.
دهنوي با بيان مسائلي در خصوص رفتارهاي آقايان با خانم ها در خانواده و بلعكس بيان داشت: اين دو در خانواده بايد بدانند كه دو موجود متفاوت با دو نياز متفاوت هستند و بايد نسبت به نيازهاي يكديگر شناخت كامل داشته و با نياز خود ديگري را مورد ريز بيني قرار ندهند.
دهنوي در پاسخ به سوال يكي از پرسنل آموزش و پرورش كه چرا مشكلات مربوط به جوانان در ارتباط با جنس مخالف حتي تا حد دبستان پيش رفته است، گفت: عاملين فرهنگي كه شامل حاكمان و حكيمان هستند بايد در جهت آگاه سازي قشرهاي مختلف جامعه تلاش و برنامه ريزي جدي داشته باشند و شناخت و ترويج روابط درست در خانواده يكي از اين عوامل مهم محسوب مي شود.
اين مشاور فرهنگي تصريح كرد: طي يك بررسي به عمل آمده از 5 مدرسه دبيرستاني در تهران مشخص شد كه 80 درصد دختران گفته اند كه ارتباط آن ها با جنس مخالف به علت عدم ارتباط عاطفي آنها با پدرانشان است.
وي ادامه داد: يك پژوهشگر آمريكايي در يك تحقيق ميداني به اين نتيجه دست يافته كه 80 درصد دختران آمريكايي به افسردگي ماژور مبتلا هستند و جالب اين است كه 80 درصد پسران مورد تحقيق از ارتباط گسترده با جنس مخالف احساس رضايت كرده و از تنوع طلبي رضايت دارند.
وي در پايان تصريح كرد: بايد با يك برنامه درست در جهت آگاه سازي مردم نسبت به مسائل فرهنگي و آگاهي دهي نسبت به مشكلات در جهت رفع چالش هاي جامعه از خانواده تلاش كنندد زيرا رفع مشكلات خانواده راهي براي پيشرفت و امنيت در جامعه است.
كد خبر: 2198500
تاريخ مخابره : ۱۳۹۲/۹/۲۷ - ۱۶:۲۰
چهارشنبه 27 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 43]