تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 8 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خير دنيا و آخرت با دانش است و شرّ دنيا و آخرت با نادانى. 
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید سی پی ارزان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798341926




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نامه وارده به بهانه بررسي جشنواره روابط عمومي‌هاي برتر استان گلستان اشاره‌اي به نقش روابط عمومي‌ها در بهبود رفتارهاي اجتماعي


واضح آرشیو وب فارسی:جمهوري اسلامي: نامه وارده به بهانه بررسي جشنواره روابط عمومي‌هاي برتر استان گلستان اشاره‌اي به نقش روابط عمومي‌ها در بهبود رفتارهاي اجتماعي
همانطور كه مي‌دانيم خلاقيت زماني رخ خواهد داد كه عملكردها در بوته نقد قرار گيرند. در آن صورت است كه شاهد نوآوري در محصولات و در نتيجه افزايش بهره وري و كارآمدي خواهيم بود. هرچند اين قاعده همواره براي همه عرصه‌هاي فني، اجرايي و حتي فرهنگي مصداق پيدا مي‌كند، اما از آنجا كه علوم تجربي عينيت دارند، خواه ناخواه در بوته نقد و بررسي قرار گرفته و در رهگذر فضاي رقابتي به وجود آمده توليدات آن به سوي خلق محصولات خلاقانه سوق مي‌يابد، اينگونه است كه همواره شاهد رشد كيفي و تكنولوژيكي محصولات هستيم نظير پيشرفتهايي كه در عرصه صنعت جهاني موبايل و خودرو شاهد آن هستيم.
اما اين اصل در مباحث فرهنگي و اجتماعي خيلي ملموس نمي‌باشد. در حالي كه توسعه فرهنگي و اجتماعي امروزه در كشورهاي توسعه يافته از موضوعات مهم تلقي شده و آنان سعي مي‌نمايند با اقدامات متنوع فرهنگي و پايش دائمي رفتارهاي اجتماعي و آموزش شهروندان متناسب با جغرافياي فرهنگي خود، توده مردم را به رفتارهاي صحيح ترغيب نمايند. نمونه بارز آن رفتارهاي صحيح شهروندان ژاپني است كه همه ما از آنان زياد شنيده ايم، به عنوان مصداق، برخلاف همه كشورهاي توسعه يافته موضوع طلاق در ژاپن رشد منفي دارد در حالي كه در همه كشورهاي توسعه يافته رشد آن صعودي و اوضاع اجتماعي آنان رو به وخامت است.
در اين راستا هرچند به بركت جمهوري اسلامي، دستگاه‌هاي اجرايي بسياري براي امر توسعه و تعميق فرهنگ غني اسلامي در كشور فعال هستند اما فارغ از ميزان اثربخشي آن در بهبود مهارتهاي زندگي، نگارنده معتقد است در كنار اقداماتي كه به نهادينه سازي رفتارهاي مومنانه مي‌انجامد، موضوع فرهنگ عمومي و آموزش رفتارهاي صحيح در جامعه نظير رعايت اخلاق و حقوق شهروندي، فرهنگ ترافيكي، مصرف بهينه و حفاظت از منابع طبيعي و محيط زيست، سبك تغذيه و خيلي موضوعات ديگر از اهميت بسزايي برخوردار است. در واقع اين موارد همان مولفه‌هاي سبك زندگي اسلامي-ايراني هستند. از اينرو مي‌توان گفت شايسته است تا دستگاه‌هاي اجرايي در كنار ارتقاء شاخص‌هاي كيفي خدمت رساني با هدف بهبود رويه‌هاي زندگي مردم، به گونه‌اي حركت نمايند تا همگام با آگاه نمودن مردم از عملكرد و اقدامات خود، رفتارهاي صحيح عمومي آنان را نيز بر بستر دانش روز پايه ريزي نموده و شهروندان و مخاطبان خود را آموزش داده و آگاه نمايند.
به عبارت ديگر، روابط عمومي‌ها مي‌بايست علاوه بر اطلاع رساني از عملكردها، رسالت آموزش مخاطبان را نيز بر عهده داشته باشند و به شايستگي نقشي در بهبود شاخص‌هاي فرهنگي جامعه ايفا نمايند. رفتارهايي كه برازنده يك ايراني مسلمان بوده و در نتيجه آن رفتارها، جامعه‌اي با نشاط، مومن و بهره ور را شاهد باشيم.
سوال اين است كه چگونه مي‌توان به اين هدف نايل آمد؟ بسياري از كارشناسان بر اين عقيده‌اند زماني چنين جامعه‌اي با شاخص‌هاي برتر اجتماعي رخ نمايان خواهد كرد كه كارگزاران آن به بهترين نحو ممكن بتوانند نقش آفرين باشند، از اينرو نقش روابط عمومي دستگاه‌هاي اجرايي براي بهبود شاخص رفتارهاي اجتماعي كشور تاثيرگذار بوده و فرصت مغتنمي به شمار مي‌آيند.
همانگونه كه عرض شد روابط عمومي‌ها مي‌توانند در بهبود كنش‌هاي اجتماعي تاثير داشته باشند به شرطي كه خود نيز توسعه يافته باشند. سئوال اينجاست آيا اينگونه است؟ و يا بايد روابط عمومي را در كشور توسعه داد و به بالندگي رساند تا كنشگر خوبي در عرصه توسعه اجتماعي پايدار باشند.
از اين منظر جشنواره انتخاب روابط عمومي‌هاي برتر استان گلستان كه با هدف ايجاد يك فضاي رقابتي و با بهره‌برداري از پشتيباني علمي دانشگاهي بنا نهاده شد، فرصت ارزنده‌اي بود تا روابط عمومي دستگاه‌هاي اجرايي استان محك خورده و ارزيابي شوند.
جشنواره مورد اشاره نقاط قوت فراواني داشت كه مي‌توان از آن جمله به موارد ذيل اشاره نمود:
o اول اينكه نتيجه يك كار گروهي بود و با سياستگزاري و راهبري شوراي روابط عمومي استان انجام شد.
o خوشبختانه پشتيباني‌هاي علمي و اجرايي آن توسط بخش آموزش عالي استان پيگيري شد.
o موضوع بندي و دسته بندي‌هايي كه در ارزيابي‌ها انجام شد، قابل قبول و عملياتي بودند.
o پشتيباني‌هاي رسانه‌اي تقريبا مناسبي از آن انجام شد.
و نكته آخر اينكه از حضور اساتيد بنام و صاحبنظر ملي نظير جناب آقاي دكتر ضيايي پرور استفاده شد.
هرچند كه بر اساس چرخه SWOT همواره بايد تلاش نمود تا رويه‌هاي موجود را با تحليل نقاط ضعف و قوت بهبود و ارتقا بخشيد، اما ادامه روندي كه با پايه‌گذاري جشنواره روابط عمومي‌هاي برتر گلستان انجام پذيرفت به طور قطع و يقين مسير تعالي و پيشرفت روابط عمومي را هموارتر مي‌نمايد. به نظر نگارنده اين اتفاق مبارك بايد استمرار يافته به گونه‌اي كه با اصلاح و رفع نقاط ضعف در آينده شاهد جشنواره معتبر منطقه‌اي و حتي ملي باشيم.
دست آخر اينكه سكانداري شخصيتي فرهنگي كه در رأس استان گلستان قرار گرفته است انشاءالله نويد بخش روزگاري مبارك براي جامعه روابط عمومي خواهد بود.
موسي فرماني

شنبه 30 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جمهوري اسلامي]
[مشاهده در: www.jomhourieslami.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 103]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن