واضح آرشیو وب فارسی:فارس: معاون سياسي، امنيتي و اجتماعي استاندار گلستان:وجود خاويار مصنوعي در بازار بررسي ميشود
معاون سياسي، امنيتي و اجتماعي استاندار گلستان گفت: خاويار مصنوعي موجود در بازار را مورد بررسي قرار داده و در صورت احتمال بروز خطرات سلامتي انسان، از سطح بازار جمعآوري ميشود.
به گزارش خبرگزاري فارس از گرگان، علياصغر طهماسبي صبح امروز در جمع اعضاي كميسيون مبارزه با قاچاق كالا و ارز استان اظهار داشت: حضور رسانههاي جمعي و پوشش خبري مناسب اين دست از جلسات، قطعا باعث پيچيدگي فعاليتهاي متخلفان و قاچاقچيان خواهد شد و اين پيچيدگي براي آنها هزينه بر خواهد بود.
وي خاطرنشان كرد: همين كه عدهاي متخلف و زيادهخواه بدانند كه با برنامهريزي در جلسات ستاد و تصميمگيري كميتههاي عضو كميسيون مبارزه با قاچاق كالا و ارز استان، حاشيه امنيت برايشان فراهم نخواهد بود و هرگاه ممكن است خود را در برابر قانون تسليم ببينند، يك گام مؤثر و رو به جلو در جهت مبارزه با اين پديده آفتزا در حوزه اقتصاد خواهيم برداشت.
جانشين ستاد مبارزه با قاچاق كالا و ارز استان گلستان با تأكيد بر اهميت برگزاري اين جلسات خاطرنشان كرد: هيچ گاه نگران عدم خروجي اين دست از جلسات نباشيد زيرا جلساتي در اين سطح قطعا داراي خروجي مثبت خواهد بود و پشت افراد متخلف را خواهد لرزاند.
وي با بيان اينكه پيشگيري همواره مقدمتر از درمان است، اذعان داشت: هيچ گاه ما از دستگيري افراد خوشحال نخواهيم شد و زماني فعاليت ما در اين حوزه اثربخش خواهد بود كه در كنار هم با همافزايي، همگرايي و تعامل سازنده بتوانيم از بروز يك اتفاق ناگوار و تخلفي كه هزينه سنگيني را براي يك فرد، خانوادهاش و حتي جامعه خواهد داشت، پيشگيري و جلوگيري كنيم.
طهماسبي هماهنگسازي دستگاهها را از مهمترين دلايل تشكيل جلسات ستاد عنوان كرد و افزود: بايد در اين جلسات برنامهريزي پيشين صورت گيرد تا از موازي كاري و فعاليت تكراري دستگاهها جلوگيري شود.
وي در ادامه بر پيگيري هر چه بيشتر كميتههاي عضو ستاد در جهت مبارزه با قاچاق كالا، به خصوص در بحث دارو و مواد غذايي كه با سلامت افراد جامعه سروكار دارد تأكيد كرد.
معاون سياسي امنيتي استاندار گلستان در پايان خاطرنشان كرد: بايد ضمن مبارزه همه جانبه با پديده شوم قاچاق كالا و ارز حمايت از مردم را در دستور كار اول خود قرار دهيم، زيرا هيچ نيايش و ثوابي بالاتر از خدمت به مردم نيست.
در اين جلسه همچنين مصوب شد اداره كل شيلات استان با هماهنگي معاونت غذا و داروي استان، خاويار مصنوعي موجود در بازار را مورد بررسي قرار داده و در صورت احتمال بروز خطرات سلامتي انسان، از سطح بازار جمعآوري كند و تعزيرات حكومتي برخوردهاي لازم را در اين خصوص به عمل آورد.
به گفته مدير كل شيلات استان قيمت 100 گرم خاويار دريايي بسته به كيفيت آن چيزي در حدود 150 تا 420 هزار تومان است كه در بازار مشاهده شده خاويارهاي بستهبندي با قيمتي به مراتب پايينتر و زير 20 هزار تومان عرضه ميشود.
پاسندي همچنين اظهار داشت: در بررسيهاي به عمل آمده مشخص شد كه اين نوع خاويار به هيچ عنوان يك محصول دريايي نيست و بصورت مصنوعي و از مواد ژلاتيني تهيه ميشود كه اميدواريم هماستانيهاي عزيز در خريد اين محصول نهايت دقت را داشته باشند.
انتهاي پيام/2307/س40
دوشنبه 25 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 175]