واضح آرشیو وب فارسی:فارس: معاون سياسيامنيتي استاندار گيلان:دانشگاهها تحليل اجتماعي داشته باشند
معاون سياسي امنيتي استاندار گيلان گفت: دانشگاهها تحليل و تفسير اجتماعي داشته باشند كه توجه به اين امر چراغ راه آيندگان است.
به گزارش خبرگزاري فارس از رشت، محمد احمديپور شامگاه سهشنبه در جمع دانشگاهيان دانشگاه گيلان اظهار كرد: هر جامعهاي نياز به توسعه، رشد و پيشرفت دارد و وجود مكانهاي دانشگاهي فضاي مناسبي براي اين امر است.
وي با بيان اينكه در سالهاي گذشته شيوه تحليل با تفسير سياسي دز بخش زيادي از مجامع علمي مطرح بود، افزود: تاكنون نسبت به تحليل و تفسير اجتماعي كمتر توجه شده و پرداختن به تحليل اجتماعي و دلايل حوادث ميتواند چراغي براي راه آيندگان باشد.
اين مسئول با بيان اينكه انتظاراتي كه از جامعه دانشگاهي داريم ايفاي نقش موثر و ويژه براي توسعه و پيشرفت استان است، تصريح كرد: بايد نگاهي دوسويه از روي اعتماد و نگرشي مثبت نيز در آن وجود داشته باشد.
وي با اشاره به انتظار مسئولان از نهادهاي دانشگاهي خاطرنشان كرد: دانشگاهها با قوت و قدرت علمي نيازهاي غفلت شده و يا كمتر توجه شده را مورد ارزيابي قرار دهند تا كاستيها جبران شود.
احمديپور، ضرورت بهرهمندي از امكانات مالي به اهميت نقش فرهنگ در عصر حاضر را مورد تأكيد قرار داد.
وي اظهار كرد: دانشگاهيان پژوهش و تحقيقهاي جامع را در كنار همبستگي ملي و اجتماعي سرلوحه امور خود قرار دهند.
معاون سياسيامنيتي استاندار گيلان با بيان اينكه با تدابير مقام معظم رهبري و رويه دولت، اميدهاي جديدي در جامعه ايجاد شده، است خاطرنشان كرد: تمام تلاشها ايجاد فضاي با نشاط همراه با پژوهش و توليد علم و دانش براي رسيدن به اهداف از پيش تعيين شده است.
رئيس سابق دانشگاه گيلان نيز در جلسه مذكور با اشاره به فعاليتهاي 8 ساله خود در دانشگاه گيلان گفت: در اين مدت با توجه به مشكلاتي كه از جهات مختلف از نظر مادي و امكانات وجود داشت شاهد موفقيتهاي چشمگير و ارزشمند بوديم.
عبدالله حاتمزاده، تاسيس دانشكدههاي علوم رياضي، منابع طبيعي، فني مهندسي و پرديس را از جمله اقدامهاي صورت گرفته در طول مديريت خود عنوان كرد و يادآور شد: دانشكدههاي مكانيك، مديريت و پژوهشهاي آبي حوزه خزر كه مقدمات آن فراهم شده است با مديريت جديد به بهرهبرداري برسد.
وي ارتقاي سطح كيفي آموزشها را از مهمترين دستاوردهاي مديريتي خود عنوان كرد و متذكر شد: تلاش ما بر اين بوده تا اعضاي هيئت علمي با مرتبه مربي را به مرتبه استادياري و بالاتر ارتقا دهيم.
اين مسئول با اشاره به افزايش اعتبارات پژوهشي خاطرنشان كرد: اعتبارات پژوهشي هرسال نسبت به سال گذشته افزايش يافته و تلاش كرديم تا رو به جلو حركت كنيم.
وي عملكرد دانشگاه درباره ارائه مقالهها در همايشهاي مختلف را مطلوب ارزيابي كرد و متذكر شد: از سال 84 تاكنون تعداد مقالههاي ارائه شده از 474 عنوان به يكهزار و 137 مقاله رسيده و اعضاي هيئت علمي دانشگاه گيلان موفق به ارائه بيش از 2 هزار مقاله شدند.
حاتمزاده با اشاره به فراهم كردن امكانات رفاهي براي دانشجويان اين واحد دانشگاهي اظهار كرد: ارتقاي كمي و كيفي تغذيه دانشجويي، بهرهمندي از اينترنت و امكانات رفاهي در خوابگاهها در حد امكان و تخصيص وام دانشجويي را از ديگر اقدامهاي انجام شده در اين مدت بوده است.
وي كمبود فضاي فيزيكي در دانشگاهها را يكي از دغدغههاي اصلي ذكر كرد و يادآور شد: اگر قرار باشد ارتقا يابيم بايد فضاي فيزيكي توسعه يابد و وزارت علوم با دانشگاههاي در حال توسعه همكاري لازم را داشته باشد.
حاتمزاده بر ضرورت احداث دانشكده فناوريهاي نوين تأكيد كرد و متذكر شد: دانشكده فناوريهاي نوين ميتواند اميد دانشگاه گيلان باشد.
انتهاي پيام/2300/ذ40
چهارشنبه 27 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 127]