محبوبترینها
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
سه برند برتر کلید و پریز خارجی، لگراند، ویکو و اشنایدر
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1825960695
رشد 41 درصدي معاملات برخط در بورس
واضح آرشیو وب فارسی:مهر: رشد 41 درصدي معاملات برخط در بورس
مديرعامل شركت بورس با اعلام رشد 41 درصدي معاملات برخط و نرمال بورس از ابتداي امسال گفت: ارزش معاملات برخط از ابتداي سال تاكنون به 203 هزار و 665 ميليارد ريال رسيده است
به گزارش خبرگزاري مهر، حسن قاليباف اصل با اعلام اينكه نسبت ارزش معاملات برخط به معاملات نرمال از ابتداي امسال 41 درصد است گفت: در حالي كه اين نسبت براي دوره مشابه قبل 24 درصد بوده است. هر چقدر سرمايه گذار هوشمند تر باشد، اعتماد به بازار سرمايه بيشتر مي شود.
مديرعامل شركت بورس اظهارداشت: بورس ها نقش اساسي در توسعه كشورها ايفا مي كنند و يكي از موارد با اهميت در بورس ها، كشف قيمت است. قاليباف اصل با اشاره به اينكه كاركردهاي بورس اوراق بهادار كشف قيمت، نقدشوندگي، شفافيت و تامين مالي است بيان داشت: معاملات انجام شده در بورس ها به كشف قيمت ها كمك مي كند، اين در حالي است كه فعالان بازار سرمايه متقاضي شفافيت و كسب اطلاعات هستند.
وي با اشاره به اينكه يكي از نقش هاي اساسي بازار سرمايه تامين مالي است تصريح كرد: ارزش معاملات در سال 88 معادل 184 هزار و 166 ميليارد ريال بود كه از ابتداي سال تا 24 آذرماه به 719 هزار و 542 ميليارد ريال رسيد. حجم معاملات هم در سال 88 بالغ بر 85 هزار و 625 ميليون سهم بود و از ابتداي سال به 136 ميليارد و 729 ميليون سهم رسيد.
قاليباف اصل به متوسط حجم روزانه معاملات اشاره كرد و افزود: در سال 88 تعداد 351 ميليون سهم به صورت روزانه در بورس اوراق بهادار معامله مي شد، در حالي كه از ابتداي امسال، متوسط حجم روزانه معاملات به 764ميليون سهم رسيده است. اين افزايش در حجم و ارزش معاملات نشان از اعتماد سرمايه گذاران به بازار سهام دارد.
مديرعامل شركت بورس با بيان اينكه شاخص هاي بورسي هم در اين مدت رشد كرده اند افزود: ارزش جاري بازار در سال 88 حدود 651 هزار و 428 ميليارد ريال بود كه اين رقم از ابتداي سال تاكنون به 4261 هزار و 801 ميليارد ريال رسيده است.
وي گفت: ارزش اسمي بازار نيز از 287 هزار و 502 ميلياردريال در سال 88 به 673 هزار و 246 ميلياردريال رسيده است. همچنين متوسط P/E بازار سهام در سال 88 حدود 5.81 مرتبه بود كه اين رقم در سال 89 به 7.70 مرتبه، در سال 90 به 6.05 مرتبه، در سال 91 معادل 5.35 مرتبه و از ابتداي امسال به 8.15 مرتبه رسيده است.
قاليباف اصل تاكيد كرد: شاخص كل هم در سال 88 حدود 12 هزار و 536 واحد بود كه امروز به بيش از 87 هزار واحد رسيده است. شاخص سهام شناور آزاد، شاخص 50 شركت فعال تر و شاخص 30 شركت بزرگ همگي از سال 88 تاكنون رشدي بيش از 100 درصد را تجربه كرده اند.
مديرعامل شركت بورس با تاكيد بر اينكه رشدهاي صورت گرفته در بورس اوراق بهادار، فرصت هاي مناسبي را فراهم مي كند اظهارداشت: در حوزه تامين مالي اقدامات خوبي صورت گرفته است به طوري كه در سال 88 جمع افزايش سرمايه و عرضه هاي اوليه 12 هزار و 348 ميلياردريال بود كه از ابتداي امسال تا ديروز به 125 هزار و 116 ميلياردريال رسيد. اين ارقام حكايت از رشد 10 برابري در 5 سال دارد كه رشد خوبي محسوب مي شود. اما با پتانسيل هاي موجود در اقتصاد مي توان بيشتر در اين حوزه فعال بود.
وي با اشاره به لزوم شفافيت در بازار سرمايه و همه اقتصاد گفت: بايد در اقتصاد اطلاعات توليد شود و بعد وارد بازار سرمايه شود. اين در حالي است كه اگر اقتصاد شفاف شود، شفافيت بازار سرمايه بيش از اين خواهد بود.
قاليباف اصل ادامه داد: براي توسعه يافتگي هاي بازار ها شاخص هاي مختلفي را در نظر مي گيرند مانند بحث هاي ابزارسازي، قانون سازي و همه در راستاي توسعه بازار سرمايه است كه اگر اتفاق بيافتد خود را در اعداد و ارقام بازار سرمايه نشان مي دهد. مانند نسبت ارزش بازار به توليد ناخالص داخلي كه در سال 88 حدود 18 درصد بوده و امسال به 59 درصد رسيده است. نسبت ارزش معاملات به توليد ناخالص داخلي در سال 88 حدود 5 درصد بوده و امسال به 10 درصد رسيده است.
مديرعامل شركت بورس تصريح كرد: اگر اين آمار ها رشد يابد و در همان سطح بماند نشان مي دهد بازار سرمايه در اقتصاد جايگاه بالايي دارد و نشان دهنده جايگاه پررنگ بازار سرمايه در اقتصاد ملي است. وي در ادامه به تركيب سهام داران اشاره كرد و افزود: امسال 61 درصد سهام داران حقيقي و 39 درصد حقوقي بودند كه اين نشان از افزايش استقبال سرمايه گذاران حقيقي دارد.
وي با اشاره به اينكه يكي از روش هاي توسعه بازار سرمايه معاملات برخط است ادامه داد: ارزش معاملات برخط از ابتداي سال تاكنون به 203 هزار و 665 ميليارد ريال رسيده است، در حالي كه در مدت مشابه سال قبل، 29 هزار و 265 ميليارد ريال بود. حجم معاملات برخط هم از ابتداي سال 50 ميليارد و 702 ميليون سهم بود، در حالي كه در مدت مشابه قبل، 11 ميليارد و 648 ميليون سهم به صورت برخط جابه جا شد.
قاليباف اصل تصريح كرد: بر اين اساس، نسبت ارزش معاملات برخط به معاملات نرمال از ابتداي امسال 41 درصد است در حالي كه اين نسبت براي دوره مشابه قبل 24 درصد بوده است. وي به اقدامات انجام شده در بورس اوراق بهادار اشاره كرد و گفت: راه اندازي بازار ابزار مشتقه، پذيرش صندوق هاي قابل معامله در بورس (ETF)، طراحي مكانيزمي براي بهره گيري از كاركردهاي فروش استقراضي (قرارداد سلف سهام)، مطالعه ابزارهاي مالي قابل معامله در بورس مبتني بر ابزارهاي بيمه، معرفي قرارداد اختيار فروش تبعي، حذف خريد گروهي (18 آبان)، افزايش زمان جلسه معاملات (29 آبان)، نقل و انتقال يا صدور و ابطال واحدهاي سرمايه گذاري از طريق بورس، معرفي صندوق هاي پروژه اي و طراحي شاخص راهبري شركتي از جمله اقدامات انجام شده در حوزه بازار سرمايه است.
مديرعامل شركت بورس به چالش هاي موجود در اين حوزه اشاره و خاطرنشان كرد: تامين مالي پايين، فعال نبودن بازار اوليه، عدم توسعه بازار ثانويه بدهي، سرمايه گذاري خارجي، عدم شفافيت اقتصاد، عدم آشنايي عموم مردم با بازار سرمايه و پايين بودن سهام شناور آزاد از جمله چالش هاي موجود در بازار سرمايه است.
قاليباف ادامه داد: بازار سرمايه در زمان رونق داراي ادبيات مالي خيلي ساده اي است و در همين دوره بايد تامين مالي را انجام داد، زيرا زمان ركود اين فرصت ايجاد نمي شود. اين در حالي است كه طي چند سال اخير بازار با رشد خوبي به جلو حركت كرده است، اما هنوز جاي خالي تامين مالي در اقتصاد وجود دارد.
وي با تاكيد بر اينكه بازار سرمايه محل مناسبي براي تامين مالي است افزود: صندوق پروژه براي هلدينگ هاي بزرگي كه در بازار سرمايه هستند، يك راه حل است كه پروژه ها در صندوق ريخته و يونيت هاي اين صندوق ها وارد بازار شود.
مديرعامل شركت بورس گفت: در كشور بازار بدهي كه مبتني بر اوراق بهادار باشد توسعه نيافته و نياز است كه در اين حوزه كارهاي زيادي انجام شود. در دنيا قيمت اوراق قرضه مانند سهام شناور است و ما بايد به سمتي برويم كه سرمايه گذار بتواند بازده خود را براساس ريسكي كه از شركت احساس مي كند و بر اساس ارزشي كه پول كشور دارد تنظيم كند.
وي اظهارداشت: 60 درصد ارزش بازار در تركيه بدهي است و مابقي سهام است. توسعه ابزار بدهي سبب مي شود كه ارزش بازار اوراق بهادار در اقتصاد ملي افزايش يابد. قاليباف اصل تصريح كرد: يك خلاء كه در بورس وجود دارد سرمايه گذار خارجي است. در سال 88 آئين نامه سرمايه گذارخارجي به ميزان زيادي تسهيل شد و سرمايه گذار خارجي كه به بورس مي آيد مي تواند شراكت 10 درصد يك شركت را بخرد و اگر استراتژيك باشد مي تواند فراتر از 10 درصد را بخرد و كنترل شركت را به عهده بگيرد.
قاليباف اصل با اشاره به اينكه در حال حاضر سرمايه گذاران خارجي در بورس ايران فعال نيستند افزود: حضور سرمايه گذار خارجي مي تواند يك فرصت خوبي براي بازار سرمايه باشد. در بورس هايي مانند تركيه، مصر و اردن حدود 60 درصد از سهام شناور آزاد در اختيار سرمايه گذار خارجي است.
مديرعامل شركت بورس در پايان به فرهنگ سازي اشاره و خاطرنشان كرد: در حوزه فرهنگ سازي و توسعه دانش مالي در بورس تهران، سازمان بورس و نهادهاي مختلفي كه در بازار سرمايه هستند، كارهاي خوبي انجام شده است. همچنين دوره هاي آموزشي متعددي در تالارهاي مناطق برگزار شده است.
كد خبر: 2198347
تاريخ مخابره : ۱۳۹۲/۹/۲۷ - ۱۳:۵۱
چهارشنبه 27 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 65]
صفحات پیشنهادی
رشد 36 درصدي معاملات فراورده هاي نفتي بورس انرژي
رشد 36 درصدي معاملات فراورده هاي نفتي بورس انرژي مجموع معاملات دو هفته گذشته بورس انرژي در سه بخش برق فراورده هاي نفت و گاز و ساير حامل هاي انرژي از 343 ميليارد ريال بالاتر رفت كه معاملات فرآورده هاي نفتي در اين بازه نسبت به دو هفته پاياني آبان ماه رشد 36 درصدي داشته است به گ رشد ۳۱درصدي معاملات بورس درهفته گذشته
رشد ۳۱درصدي معاملات بورس درهفته گذشته سهامداران بورس تهران هفته گذشته 7 ميليارد و 179 ميليون سهم بهارزش 29 هزارو 877 ميليارد ريال خريداري كردند كه اين ميزان به لحاظ حجم 28 درصد و به لحاظ ارزش 31درصد رشد نشان ميدهد سهامداران بورس تهران هفته گذشته 7 ميليارد و 179 ميليون سهمرشد 36 درصدي معاملات فرآوردههاي نفتي در بورس انرژي
رشد 36 درصدي معاملات فرآوردههاي نفتي در بورس انرژي در اين دو هفته بيش از 16 هزار تن انواع فراورده هاي نفت گاز و پتروشيمي در بورس انرژي عرضه و معامله شد كه به لحاظ حجم رشد 26درصدي و از نظر ارزش رشد 36 درصدي را نسبت به هفته هاي قبل از اين تجربه كرده است رشد 36 درصدي معاملات فرآوسالهاي 79 تا 83؛ رشد 13 برابري معاملات سهام در بورس
سالهاي 79 تا 83 رشد 13 برابري معاملات سهام در بورس بررسي شاخصهاي اصلي بورس و اوراق بهادار بيانگر رونق و رشد بازارهاي مالي همزمان با اجراي برنامه سوم توسعه است اين در حالي است كه رشد اقتصادي كشور نيز طي آن سال ها همواره بيش از پنج درصد بوده و حتي به 10 درصد بدون احتساب نفت نيزاز سوي مدير نظارت بر كارگزاران سازمان بورسحداقل حجم سفارش خريد معاملات برخط اعلام شد
از سوي مدير نظارت بر كارگزاران سازمان بورسحداقل حجم سفارش خريد معاملات برخط اعلام شد مدير نظارت بر كارگزاران بورس دستورالعمل حداقل حجم هر سفارش خريد ارسالي از طريق سامانه معاملات برخط را ابلاغ كرد به گزارش فارس مديريت نظارت بر كارگزاران بورس در ابلاغيهاي به شركتهاي كارگزاري برشد 63 درصدي ارزش معاملات در بازار سهام
رشد 63 درصدي ارزش معاملات در بازار سهام ارزش كل معاملات سهام و حق تقدم به 112هزارو 892 ميليارد ريال در پايان معاملات منتهي به 30 آذر ماه بالغ شد كه نسبت به ماه قبل 63 درصد افزايش يافته است به گزارش خبرنگار مهر در آذرماه امسال تعداد 27 هزارو 114 ميليون سهم در 2 ميليون و 869 هزاررشد شاخصهاي كل معاملات بورس در يزد همچنان ادامه دارد
رشد شاخصهاي كل معاملات بورس در يزد همچنان ادامه دارد يزد - خبرگزاري مهر مدير بورس منطقه اي يزد گفت موج افزايش شاخص هاي كل معاملات بورس استان يزد كه از چند هفته قبل آغاز شده همچنان ادامه دارد و تالارهاي بورس اين استان شاهد حضور و رفت آمد مردم و سرمايه گذاران براي خريد و فروش سمديرعامل رايان همافزا در گفتوگوي تفصيلي با فارس:دلايل قطعي نرمافزار معاملات برخط كاربران بورس/ سال آينده ق
مديرعامل رايان همافزا در گفتوگوي تفصيلي با فارس دلايل قطعي نرمافزار معاملات برخط كاربران بورس سال آينده قطعيها به صفر ميرسد مديرعامل شركت نرمافزاري رايان همافزا با تأكيد بر اينكه سال آينده قطعيهاي معاملات برخط سهام به حد صفر ميرسد دلايل قطعيهاي اخير را تشريح كرد و گفنزول ۱۹ درصدي ارزش معاملات بورس در هفته گذشته
نزول ۱۹ درصدي ارزش معاملات بورس در هفته گذشته سهامداران بورس تهران هفته گذشته 5ميلياردو606ميليون سهم به ارزش 22هزارو 703ميليارد ريال سهام خريدند كه اين ميزان به لحاظ حجم 17درصد و به لحاظ ارزش 19درصد كاهش نشان ميدهد هفته گذشته همچنين 215هزارو 89نفر در دادوستدهاي بورس شركت كردندرشد ارزش معاملات بورس انرژي به 100 ميليارد ريال
رشد ارزش معاملات بورس انرژي به 100 ميليارد ريال در بازار فيزيكي معاملات بورس انرژي 13 هزار بشكه ميعانات گازي انواع حلال آيزوريسايكل و قطران معامله شد به گزارش روابط عمومي و امور بين الملل بورس انرژي در معاملات 17 آذر در رينگ داخلي بازار فيزيكي و در شروع ساعات معاملات 4420 بشيك كارگزار بورس در گفتوگو با فارس تأكيد كردلزوم شكستن انحصار خدمات نرمافزاري معاملات برخط / كارمزدها رقابتي
يك كارگزار بورس در گفتوگو با فارس تأكيد كردلزوم شكستن انحصار خدمات نرمافزاري معاملات برخط كارمزدها رقابتي شود مديرعامل كارگزاري بانك تات با تأكيد بر اينكه انحصار در خدمات نرمافزاري معاملات بايد شكسته شود درباره لزوم رقابتي شدن نرخكارمزدها گفت اصولاً ثابت بودن نرخ كارمزدرشد معاملات وكيوم باتوم، گوگرد و گازها در بورس
رشد معاملات وكيوم باتوم گوگرد و گازها در بورس در هفته منتهي به 21 آذر ماه حدود 295 هزار تن انواع كالا به ارزش نزديك به 6 هزار ميليارد ريال در تالارهاي صادراتي و داخلي بورس كالاي ايران مورد معامله قرار گرفت و گروههاي كالايي وكيوم باتوم گوگرد گازها و مواد پليمري با رشد معاملاترشد معاملات هفتگي فرابورس
رشد معاملات هفتگي فرابورس در پايان معاملات فرابورس ايران طي آخرين هفته آذر جابهجايي 1012 ميليون ورقه به ارزش 8055ميليارد ريال در 195 هزار دفعه معاملاتي به ثبت رسيد بر اساس آمار اعلام شده ارزش معاملات فرابورس از ابتداي سال تا 27 آذر 203 هزار و 864 ميليارد ريال است كه نسبت به م-
اقتصادی
پربازدیدترینها