تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 29 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هرگاه مؤمن به برادر [دينى] خود تهمت بزند، ايمان در قلب او از ميان مى رود، همچنان كه نم...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1831106118




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

جمع‌آوري بخاري‌ها از مدارس تا سال 95


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: جمع‌آوري بخاري‌ها از مدارس تا سال 95
رييس سازمان نوسازي، توسعه و تجهيز مدارس كشور با بيان اينكه در حال حاضر 150 هزار كلاس درس با سيستم گرمايشي غيرايمن در سراسر كشور وجود دارد، گفت: براي حذف تمامي اين بخاري‌ها، نيازمند اعتباري بالغ بر 1000 ميليارد تومان هستيم. اما تا سه سال آينده تمام بخاري‌ها را از مدارس جمع‌آوري خواهيم كرد.

به گزارش خبرنگار«آموزش و پرورش» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، دكتر مرتضي رئيسي، معاون عمراني آموزش و پرورش درباره آخرين وضعيت سيستم‌هاي گرمايشي مدارس و اقداماتي كه آموزش و پرورش براي ايمن‌سازي مدارس انجام مي‌دهد، با بيان اينكه از پيگيري رسانه‌ها به ويژه صدا و سيما از موضوع ايمني مدارس استقبال مي‌كنيم، گفت: طي سال‌هاي گذشته در فصل سرما تعدادي از مدارس كشور دچار حوادث بسيار دردناكي شده‌اند كه حتي يك مورد آن براي كشور و آموزش و پرورش غيرقابل پذيرش نيست.

وي افزود: به عنوان يك واقعيت بايد بپذيريم كه در حال حاضر از 500 هزار كلاس درسي كه در سراسر كشور فعاليت دارد، حدود 150 هزار كلاس سيستم گرمايشي استانداردي ندارند و به وسيله بخاري نفتي كاربراتوري يا بخاري گازي گرماي آنها تامين مي‌شود.

معاون عمراني آموزش و پرورش درباره تعمير و نگهداري سيستم‌هاي گرمايشي مدارس، گفت: بر اساس استانداردهايي كه آموزش و پرورش تدوين كرده، مطلوب‌ترين نوع سيستم گرمايشي، سامانه حرارت مركزي است و به عنوان يك هدف مد نظر آموزش و پرورش است. اما بايد به عنوان يك حقيقت بپذيريم تعداد زيادي از مدارسي كه پس از انقلاب ساخته شده‌اند و عمدتا در مناطق روستايي و شهري كه وجود دارند، علي‌رغم تلاش‌هاي زيادي كه صورت گرفته، همچنان سامانه حرارتي آنها غيراستاندارد است.

رئيسي ادامه داد: در دستورالعمل‌ها و خريدهايي كه توسط سازمان نوسازي و يا خود مدارس انجام مي‌شود، اين الزام وجود دارد كه بخاري كه تهيه مي‌شود، از نوع نفتي كاربراتوري استاندارد باشد، اما بايد بپذيريم كه همچنان تا حد مطلوب آموزش و پرورش در اين حوزه فاصله داريم.

وي درباره اينكه خطاي انساني علي‌رغم وجود تجهيزات، چه تاثيري در رخ دادن حوادث در مدارس دارد؟ اظهار كرد: رعايت نكات ايمني در كنار نصب وسايل استاندارد بسيار حائز اهميت است و بر همين اساس بايد كادر آموزشي و خدماتي مدارس از جمله مديران، معلمان و سرايداران و خدمتگزاران آموزش‌هاي مربوط به نكات ايمني از جمله اطفاي حريق را به خوبي آموزش ببينند.

رييس سازمان نوسازي، توسعه و تجهيز مدارس كشور درباره اتفاق رخ داده در خوزستان، گفت: اقدام معلم اين كلاس قابل تقدير است و آموزش و پرورش به خود مي‌بالد كه در بين نيروهاي انساني خود، چنين افرادي را دارد. اما بايد در نظر داشت استفاده از وسيله معيوب، مترادف با وقوع حادثه است و در زمان حوادث، بايد بهترين تصميم انساني اتخاذ شود.

رئيسي درباره ميزان آموزش‌هايي كه به مسئولان مدرسه در زمان زلزله و آتش‌سوزي بايد داده شود نيز گفت: در بيشتر مدارس كپسول‌هاي آتش‌نشاني وجود دارد و در تمام مدارسي كه سازمان نوسازي، احداث و تحويل آموزش و پرورش داده است، همه مدارس به اين دستگاه اطفاي حريق مجهز هستند. اما نكته قابل توجه، شارژ به موقع آن و استفاده در زمان بروز حوادث است كه به دستور صريح وزير، آموزش اطفاي حريق به مسئولان از جمله مديران، معلمان و خدمتگزاران الزامي شده است.

وي در پاسخ به برخي از پيامك‌هايي كه به برنامه «حرف حساب» مبني بر استفاده از چراغ علا‌ءالدين در برخي از مدارس، گفت: در شش سال گذشته حدود 300 هزار بخاري كاربراتوري استاندارد در سراسر كشور توزيع شده و امسال بر اساس مصوبه مجلس در بودجه 93، اعتبار خوبي را براي استانداردسازي سيستم‌هاي گرمايشي ديده‌اند.

معاون وزير آموزش و پرورش ادامه داد: براي استانداردسازي 150 هزار كلاس درسي كه در آنها سامانه گرمايش غيراستاندارد وجود دارد، اعتباري بالغ بر 1000 ميليارد تومان نيازمند است و امسال از 200 ميليارد توماني كه براي اين امر اختصاص يافته، 100 ميليارد تومان پرداخت شده كه براي تامين سامانه استاندارد كلاس‌هاي فاقد سامانه گرمايشي ايمن، رقم مناسبي است.

رئيسي با بيان اينكه اقدام سريع آموزش و پرورش براي جمع‌آوري بخاري‌ها از سطح مدارس كشور آغاز شده، گفت: در صورت تداوم اعتبارات مناسب در بازه زماني سه ساله، همه كلاس‌هاي فاقد سيستم گرمايشي استاندارد، جمع‌آوري و همه آنها به سامانه حرارت مركزي، موتورخانه‌اي و يا پكيج تبديل خواهد شد.

وي همچنين از توزيع 45 هزار بخاري تابشي در سراسر كشور خبر داد و گفت: اين بخاري‌ها با منبع انرژي برق تامين حرارت مي‌شوند كه بخش عمده‌اي از آنها نصب شده و تلاش سازمان نوسازي نيز ارتقاي سطح ايمني مدارس در سراسر كشور است.

رييس سازمان نوسازي، توسعه و تجهيز مدارس كشور در بخش ديگري از اين گفت‌وگوي تلويزيوني درباره اينكه به نظر مي‌رسد بر اساس گزارش‌ها، توزيع امكانات به صورت عادلانه انجام نمي‌شود كه منجر به ايجاد كلاس‌هاي كپري شده، گفت: هر گونه اعتبار دولتي بر اساس قانون توزيع مي‌شود كه بخشي از آن اعتبارات ملي و بخشي ديگر استاني است و در سال‌هاي اخير به ويژه در حال حاضر توجه ويژه‌اي به مناطق محروم شده‌ است كه مي‌توان با صراحت گفت در بسياري از مناطق محروم، وضعيت فضاهاي آموزشي از لحاظ مقاومت در برابر زلزله، بسيار بهتر از شهرهاي بزرگ و كانون‌هاي پرجمعيت است. اما در عين حال منكر وجود كلاس‌هاي كپري هم نيستيم.

به گفته رئيسي، كلاس‌هاي كپري بر اثر جابجايي سريع جمعيتي يا عوامل اجتماعي، اقتصادي و حتي خشكسالي به وجود مي‌آيد، به طوري كه امكان تصميم‌گيري براي مسئولان محلي نيز وجود ندارد. اما اينكه عنوان مي‌شود مي‌توان از كلاس‌هاي پيش ساخته در اين مناطق استفاده كرده، سازمان نوسازي نيز موافق اين پيشنهاد است، اما بايد توجه داشت در بين 500 هزار كلاس درسي كه وجود دارد، ممكن است در برخي مناطق محروميت‌هايي داشته باشيم.

وي با اشاره به مشكلات مردم و خيرين در احداث مدارس نيز گفت: پس از انقلاب 18 درصد كلاس‌هاي كشور با مشاركت مردم به ويژه خيرين احداث شده و آموزش و پرورش همواره نيازمند مشاركت مردم در تامين فضا و تجهيزات آموزشي است.

انتهاي پيام

چهارشنبه 27 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 46]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن