محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1827442537
پاسخ مشروح ظريف به سؤالات درباره توافق ژنو
واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: پاسخ مشروح ظريف به سؤالات درباره توافق ژنو
اين عضو كابينه دولت يازدهم با اشاره به قانون اتمي آمريكا افزود : دراين قانون كه مربوط به 60سال قبل است حتي به نزديك ترين متحدان آمريكا مانند هند و ژاپن اجازه غني سازي داده نمي شود ولي با مقاومت ملت ايران آنها پذيرفتند كه برنامه هسته اي ايران يك واقعيت است.
وزير امور خارجه جمهوري اسلامي ايران مهم ترين دستاورد سياست خارجي 100روز دولت يازدهم را شكستن تصوير ˈايران هراسي ˈ اعلام كرد.
به گزارش ايرنا، ˈمحمد جواد ظريف ˈ كه در گفت و گوي ويژه خبري شبكه دوم سيما سخن مي گفت،افزود: دشمنان اين ملت، انقلاب و ايران، برنامه ها و سرمايه گذاري هاي زيادي براي خدشه دار كردن تصوير ايران اسلامي تدارك ديده بودند كه با انتخاب هوشمندانه مردم در انتخابات امسال، مقاومت آنان در 100 روز اول دولت يازدهم شكست.
وي با اشاره به تلاش هاي صورت گرفته درسال هاي گذشته براي ˈ ايران هراسي ˈ افزود: براي بسياري از ناظران بين المللي غرب و جهان اسلام شكستن اين تصوير دراين مدت كوتاه كه با طراحي ها و سرمايه گذاري هاي زيادي آن را گسترش داده بودند و به دروغ به ايران نسبت داده بودند غيرممكن بود اما عملي شد كه آثار آن را مي بينيم.
رييس دستگاه ديپلماسي كشور با تشريح تلاش هاي رژيم صهيونيستي و ساخت و انتشار دروغ عليه سياست هاي تهران تاكيد كرد : اسرائيلي ها تصور مي كردند با اين همه سرمايه گذاري و طراحي به نتيجه مي رسند اما ناگهان مي بينند اين تصور آنان فرو ريخته است.
ظريف دستيابي به اين موفقيت مهم را نتيجه تدبير رهبر معظم انقلاب اسلامي ايران ، درايت رئيس جمهوري و ايستادگي و مقاومت مردم دانست و گفت : در پايان 100 روز اول دولت يازدهم يكي از برجسته ترين نمايه هاي اين موفقيت در حوزه سياست خارجي دولت تدبير و اميد با توافق اوليه ژنو در قالب يك برنامه مشترك شكل گرفت .
وزيرامور خارجه با ابراز اميدواري از همدلي و همسويي داخلي براي پشت سر گذاشتن مراحل دشوار پيش روي مذاكرات هسته اي تصريح كرد: اميدواريم با اين همدلي حقوق ملت ايران و رفاه مردم حاصل شود.
مجري اين برنامه صدا و سيما پرسيد : چرا پس از طرح اقدام مشترك ژنو ، وزير امور خارجه امريكا در امارات حرفهاي قبلي را تكرار كرد و چند شركت و افراد ديگر به ليست تحريم ها اضافه شدند و آيا اين اقدام ها صدمه اي به گفت و گو ها نمي زند ؟ˈ
ˈمحمدجواد ظريفˈدرپاسخ اظهار داشت:اضافه شدن اسامي و شركت ها نقض تفاهم نيست، گرچه اصل تحريم اشتباه است اما اين اقدام ها اعتمادي كه نيازمند آن هستيم براي ورود به مرحله بعدي خدشه دار مي كند كه در اين مورد به صراحت به ˈكاترين اشتونˈ و ˈجان كريˈ وزير امور خارجه آمريكا تذكر داده ايم و آنها براي رسيدن به مرحله نهايي تعهد دارند.
وي افزود: جمهوري اسلامي روند را ادامه خواهد داد و دولت و مردم ايران در راه خود جدي هستند چرا كه معتقديم برنامه هسته اي ما كاملا صلح آميز است و آنهايي كه تهديد ساخته اند خودشان تهديد هستند.
وزير امورخارجه با بيان اينكه، طرف هاي خود را وادار مي كنيم تا با نمايندگان اين مردم گفت وگو كنند، گفت: در فاصله چند هفته نمايندگان كشورهاي غربي تمام برنامه هاي خود را رها كردند و به ژنو آمدند چون احساس مي كنند محبورند و بايد با نمايندگان مردم مقاوم ايران پاي ميز مذاكره بنشينند.
ظريف اضافه كرد: ما با زبان عزت، منطق و ادبيات مربوط به اين مذاكرات ، منافع مردم را پيگيري مي كنيم تا فشارها و تحريم هاي ناحق را برداريم.
وي اظهار داشت: با ايستادگي در اين مسير كه گفتمان اصيل انقلاب اسلامي و مسير اعتدال است راه خود را ادامه خواهيم داد.
ظريف در پاسخ به اين سوال كه ˈ آيا طرف هاي غربي هم به تعهدات خود پايبند خواهند بود؟ ˈ گفت: براساس متن ˈ طرح اقدام مشترك ˈ، اقدام ها بايد متوازن باشد ؛ ما در يك روز اقدامات را انجام مي دهيم و براي اجراي آنها ساز و كار تعيين شده است كه آژانس بر اقدامات جمهوري اسلامي و كميسيون مشترك تعيين شده بر اقدام هاي طرف هاي غربي نظارت خواهند داشت.
وزير امورخارجه افزود:براساس توافق،اقدام هاي طرفين همچنين مورد ارزيابي و راستي آزمايي قرار مي گيرند.
ظريف اظهار داشت: نگراني غربي ها اين است كه تحريم هايشان با يك دستور لغو مي شود اما تعهدات جمهوري اسلامي نيازمند بازده زماني است كه براي اين موضوع نيز متن كاملا روشن است.
وزير امور خارجه تاكيد كرد: هر لحظه اي كه احساس كنيم عهدشكني وجود دارد، برنامه به شكلي تنظيم شده كه مي توانيم با يك فاصله 24 ساعته و حتي كمتر به موضع اوليه بازگرديم.
مسئول تيم مذاكره كننده هسته اي ايران در پاسخ به اينكه علت تفسير متفاوت آمريكايي ها از توافق نامه ژنو در مقايسه با تفسير طرف هاي اروپايي و ايراني چيست ؟ گفت:آمريكايي ها نگران برخي فشارهاي داخلي خود هستند چرا كه در اين كشور يك گروه اقليت با ايجاد رعب و وحشت هاي رسانه اي سياست هاي خود را پيش مي برند و آمريكايي هاي مي خواهند با برخي اظهارات آنها را آرام كنند.
ظريف با اشاره به برخي نظرسنجي هاي انجام شده در آمريكا پس از توافق ژنو گفت : پنج ماه قبل نيمي از مردم آمريكا خواهان برخورد نظامي با ايران بودند ولي الان 70-68درصد آنها معتقدند برنامه هسته اي ايران با مذاكره حل مي شود .
وزير امور خارجه با تاكيد براينكه مردم ايران از تهديد و تحريم نمي هراسند افزود:در كنار برخي حرف هاي تند و تيز مقامات آمريكايي رگه هايي از واقع بيني هم ديده مي شود.
ظريف براي تاييد اين گفته خود به سخنان اوباما رئيس جمهور آمريكا در مركز سابان آمريكا اشاره كرد و گفت: اوباما در پاسخ به اين سئوال كه چرا شما اجازه ادامه دادن برنامه هسته اي ايران را داديد ؟ پاسخ داد اگر به اختيار من بود و مي توانستم حتي اجازه نمي دادم يك پيچ و مهره در برنامه هسته اي ايران بماند ولي غني سازي در ايران واقعيتي شده است كه نمي توان جلوي آن را گرفت.
اين عضو كابينه دولت يازدهم با اشاره به قانون اتمي آمريكا افزود : دراين قانون كه مربوط به 60سال قبل است حتي به نزديك ترين متحدان آمريكا مانند هند و ژاپن اجازه غني سازي داده نمي شود ولي با مقاومت ملت ايران آنها پذيرفتند كه برنامه هسته اي ايران يك واقعيت است.
وي افزود: جمهوري اسلامي روند مذاكرات را ادامه خواهد داد و دولت و مردم ايران در راه خود جدي هستند چرا كه معتقديم برنامه هسته اي ما كاملا صلح آميز است و آنهايي كه تهديد ساخته اند خودشان تهديد هستند.
وزير امور خارجه با بيان اينكه، طرف هاي خود را وادار مي كنيم تا با نمايندگان اين مردم گفت و گو كنند، گفت: در فاصله چند هفته نمايندگان كشورهاي غربي تمام برنامه هاي خود را رها كردند و به ژنو آمدند چون احساس مي كنند محبورند بايد با نمايندگان مردم مقاوم ايران پاي ميز مذاكره بنشينند.
ظريف اضافه كرد: ما با زبان عزت، منطق و ادبيات مربوط به اين مذاكرات ، منافع مردم را پيگيري مي كنيم تا فشارها و تحريم هاي ناحق را برداريم.با ايستادگي در اين مسير، كه گفتمان اصيل انقلاب اسلامي و مسير اعتدال است راه خود را ادامه خواهيم داد.
ظريف در پاسخ به اينكه آيا طرف هاي غربي هم به تعهدات خود پايبند خواهند بود؟ گفت: براساس متن ˈطرح اقدام مشتركˈ، اقدام ها بايد متوازن باشد؛ ما در يك روز اقدامات را انجام مي دهيم و براي اجراي آنها سازوكار تعيين شده است كه آژانس بر اقدامات جمهوري اسلامي و كميسيون مشترك تعيين شده بر اقدام هاي طرف هاي غربي نظارت خواهند داشت.
ظريف گفت: جمهوري اسلامي در پي آن است كه ديدگاهي را كه سالها غربي ها بدان خو گرفته اند تغيير دهد. موضوع فقط تحريم ها عليه كشورمان نيست، بلكه فضاسازي غيرعادي است كه آنها ايجاد كرده اند و بايد با مذاكرات منطقي اين مشكل برطرف شود.
وزير امور خارجه گفت: اطمينان مي دهيم اگر نقضي در توافق هاي انجام شده صورت گيرد مي توانيم مقابل به مثل كنيم، اما با اعتماد مي توان كارها را پيش برد و اكنون وارد اين مرحله شده ايم.
ظريف تصريح كرد: ديدگاه ما به هيچ وجه برهم زدن توافق ها نيست و اعتقاد داريم كه مي توان برنامه ها را به پيش برد.
وزير امور خارجه اظهار داشت: هدف اصلي ما از مذاكرات اين است كه نپذيريم كسي براي ملت ايران تعيين تكليف كند و دستور بدهد كه اين مهم را مردم ايران با مقاومت خود به كرسي نشانده اند.
ظريف با بيان اينكه دوستان كوه و عظمت آن را ببينند نه خس و خاشاك، افزود: مردم ايران نگران برخي حرف هايي كه زده مي شود نباشند چرا كه هدف حفظ منافع ملي است و براساس همين مهم كارها انجام مي شود.
وزير امور خارجه گفت: بسياري از تحليلگران اعتقاد دارند زلزله سياسي در منطقه رخ داده است و همسايگان جمهوري اسلامي نبايد از اين بحث نگران باشند چرا كه امنيت آنان امنيت ما است و من با سفر به كشورهاي همسايه بر اين مساله تاكيد كردم.
ظريف در مورد تدبيرهاي دولت يازدهم براي گذر از تحريم ها هم بيان داشت: هدف از مذاكرات حركت گام به گام است تا به مرحله نهايي برسيم و مرحله مياني وجود نداشته باشد.گام نهايي را به دقت تعريف خواهيم كرد و پس از آن توافق نهايي خواهد بود و برنامه با زمانبندي انجام مي شود.
وزير امورخارجه دور بعدي مذاكرات را بسيار دشوراتر از اين دوره دانست و گفت:پس از توافق هاي نهايي، جمهوري اسلامي نيز مانند ديگر كشورها داراي توانمندي و در اصطلاح غير هسته اي خوانده خواهد شد.
ظريف، عبارتˈ ايران هسته ايˈ را ناصحيح خواند و افزود: كشورهاي عضو ˈان . پي . تيˈ به عنوان غير هسته اي خوانده مي شوند و جمهوري اسلامي نيز مانند همه آنها هيچ محدوديتي براي برنامه هاي صلح آميز هسته اي نخواهد داشت.
وي تاكيد كرد: پس از توافق نهايي، غني سازي در خاك ايران اسلامي همچنان ادامه پيدا خواهد كرد. جمهوري اسلامي هرگز به دنبال سلاح هسته اي نبوده است و فقط دشمنان تهديد انگاري كرده و دروغ مي گفتند چرا كه ما براساس سفارش دين، سابقه تاريخي و اخلاق حاكم هيچگاه چنين تفكري نداشته ايم.
وي اضافه كرد: ما همواره قرباني سلاح هسته اي بوده ايم و در حاليكه فناوري آن را هم داشته ايم هرگز حتي در دوران جنگ تحميلي و زماني كه رژيم بعث عراق عليه مردم ما از سلاح شيميايي استفاده كرد از سلاح شيميايي استفاده نكرديم.
ظريف بااشاره به اينكه مردم آمريكا از جنگ و درگيري خسته شده اند،افزود:عليرغم تلاش لابي صهيونيستي كه مي خواهد آمريكا را با كشورهاي منطقه (خاورميانه)به خصوص سوريه درگير كند مردم آمريكا ايستادگي كرده و براي عدم جنگ آمريكا با سوريه در مقابل دولت و كنگره اين كشور پافشاري كردند.
وي افزود:دولتمردان غربي هنوز احساس مي كنند كه اين گروه اندك و فريبكار (صهيونيستها) بايد پاسخ دهند در حالي كه اينچنين نيست و مردم آمريكا به آنها اطمينان ندارند.
وزير امورخارجه بابيان اينكه در توافق ژنو يك بهت و ناباوري در وجود دشمنان به وجود آمد،اظهار داشت: شخص من به هيچ گروه يا حزبي وابسته نبوده و از همه جناح ها مي خواهم كه اختلافات خود را كنار گذاشته و دست در دست هم داده و از اين فرصت استفاده كنيم.
ظريف عنوان كرد : امروز همه كساني كه ايران را به عنوان تهديد و خطر در منطقه معرفي مي كردند دچار كابوس شدند و از هيچ تلاشي براي بر هم زدن فضاي صلح آميز و توافقات به وجود آمده دريغ نمي كنند.
رئيس دستگاه ديپلماسي كشور ادامه داد : واقعيت اينست كه ساختار تحريم ها يك برنامه واقعي و رواني دارد درحاليكه همين امروز شركت هاي مختلفي براي سرمايه گذاري در ايران صف كشيده اند.
وي افزود:نميخواهم حرفي بزنم كه تحريك آميز باشد اما اين يك واقعيت است كه ساختار برنامه هسته اي ايران دست نخورده و سايت هاي فردو ، نطنز و آب سنگين اراك همچنان به فعاليت خود ادامه مي دهند.
ظريف با تاكيد بر اينكه روابط يك سويه با هيچ كشوري مورد قبول نيست اظهار داشت : روابط ما با كشورهاي چين و روسيه يك رابطه راهبردي است.
چهارشنبه 27 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 56]
صفحات پیشنهادی
نظر ظریف درباره نتیجه توافقنامه ژنو
نظر ظریف درباره نتیجه توافقنامه ژنووزیر امور خارجه کشورمان گفت حضور مردم ایران در پای صندوقهای رأی به دنیا فهماند که نمیتواند با این ملت با زبان تحریم تهدید و فشار سخن بگوید و تنها با زبان تکریم باید با این مردم ارتباط برقرار کرد فارس محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان عصردر جمع مسئولان دفاتر نمايندگي ولي فقيه در دانشگاه ها بيان شدپاسخ هاي صريح ظريف به ابهام ها و انتقاد ها از تواف
در جمع مسئولان دفاتر نمايندگي ولي فقيه در دانشگاه ها بيان شدپاسخ هاي صريح ظريف به ابهام ها و انتقاد ها از توافق ژنو وزير خارجه براي دومين بار در دو هفته گذشته دانشگاه تهران را براي بيان ديدگاه ها و پاسخ هاي خود به منتقدانش انتخاب كرد و با اشاره به سوابقش در عرصه امنيت بين المللپاسخهاي بعيدينژاد درباره جزئيات، زمان و نحوه اجرايي شدن توافق ژنو و علت ترك مذاكرات كارشناسي
پاسخهاي بعيدينژاد درباره جزئيات زمان و نحوه اجرايي شدن توافق ژنو و علت ترك مذاكرات كارشناسي حميد بعيدي نژاد عضو تيم مذاكره كننده هستهاي كشورمان كه مسووليت مذاكرات كارشناسي با 1 5 را بر عهده دارد در پاسخ به اين پرسش كه چرا تلاش كشورهاي 1 5 براي كاهش خريد نفت خام ايران درپاسخهای بعیدینژاد درباره جزئیات، زمان و نحوه اجرایی شدن توافق ژنو و علت ترک مذاکرات کارشناسی
پاسخهای بعیدینژاد درباره جزئیات زمان و نحوه اجرایی شدن توافق ژنو و علت ترک مذاکرات کارشناسی حمید بعیدی نژاد عضو تیم مذاکره کننده هستهای کشورمان که مسوولیت مذاکرات کارشناسی با 1 5 را بر عهده دارد در پاسخ به این پرسش که چرا تلاش کشورهای 1 5 برای کاهش خرید نفت خام ایران درظریف: مذاکرات کارشناسان درباره جزئیات راحت نیست و به کندی پیش میرود/ 5+1 با حسن نیت و جدیت توافق ژنو را اجرای
ظریف مذاکرات کارشناسان درباره جزئیات راحت نیست و به کندی پیش میرود 5 1 با حسن نیت و جدیت توافق ژنو را اجرایی کند وزیر امور خارجه کشورمان گفت برای ادامه گفتوگوهای هستهای با 1 5 بعدازظهر امروز تماس تلفنی با کاترین اشتون مسوول سیاست خارجی اتحادیه اروپا خواهد داشت به گزارش ناتماس ظریف با جان کری درباره توافق ژنو
تماس ظریف با جان کری درباره توافق ژنو ظریف گفت پس از تماسهای هفته گذشته با جان کری و سرگئی لاوروف وزرای خارجه آمریکا و روسیه و همچنین کاترین اشتون کری و اشتون به من گفتند خود را متعهد به تکمیل سریع فرآیند ژنو و نیم نگاهی به رسیدن به توافق جامع دارند من نیز همین هدف را دارمنظر ظريف درباره نتيجه توافقنامه ژنو
نظر ظريف درباره نتيجه توافقنامه ژنو وزير امور خارجه كشورمان گفت حضور مردم ايران در پاي صندوقهاي رأي به دنيا فهماند كه نميتواند با اين ملت با زبان تحريم تهديد و فشار سخن بگويد و تنها با زبان تكريم بايد با اين مردم ارتباط برقرار كرد فارس محمدجواد ظريف وزير امور خارجه كشورمان عپاسخ ظریف به منتقدان توافق ژنو : ما باید خرج نظام و رهبری شویم نه اینکه رهبری خرج ما و نظام شود
پاسخ ظریف به منتقدان توافق ژنو ما باید خرج نظام و رهبری شویم نه اینکه رهبری خرج ما و نظام شود وزیر امور خارجه در پاسخ به سوال دیگری درباره اینکه سردار جعفری گفته است در مذاکرات و توافقنامه امتیاز زیادی دادیم و امتیاز کمی گرفتیم گفت نظر ایشان محترم است البته من کارم بیشتر مذاکپاسخ ظريف به برخي بهانهگيريها: دل خوشي از توافق ژنو ندارند و «مرگ زودرس» آن را اعلام ميكنند
پاسخ ظريف به برخي بهانهگيريها دل خوشي از توافق ژنو ندارند و مرگ زودرس آن را اعلام ميكنند گروه سياسي محمدجواد ظريف در اين روزها و پس از مذاكرات ژنو با بهانهگيريهاي مختلفي روبرو شده است و اگرچه سخنان و دلايل خود را از عملكرد دستگاه سياست خارجي به صورت صريح در رسانهها مطرسناتورهاي آمريكايي درباره توافق ژنو چه نظري دارند؟
سناتورهاي آمريكايي درباره توافق ژنو چه نظري دارند با گذشت يكماه از توافق ايران و 1 5 در ژنو از رئيسجمهور تا سناتورهاي كنگره آمريكا هريك مواضع و نظرات متفاوتي را نسبت به اين توافق و آينده آن و يا مفاد و تعهدات طرفين ابراز داشتهاند توافق هستهاي بين ايران و 1 5 در بين اعضاي كکیهان خطاب به ظریف: این چه واقع بینی است که میگوید تحریمها ناقض توافق ژنو نیست، اگر 19 تا شرکت تحریمی 190 تا
کیهان خطاب به ظریف این چه واقع بینی است که میگوید تحریمها ناقض توافق ژنو نیست اگر 19 تا شرکت تحریمی 190 تا شدن چه اظهارنظرهای مکرر وزیر امور خارجه درباره موضع دولت آمریکا نسبت به توافقنامه ژنو و تحریمها به یک سوال راهبردی پاسخ نمیدهد به گزارش نامه نیوز روزنامه کیهان نوشتهدف مذاكرات، تصميم گيري درباره راهكارها و ضابطه هاي اجرايي مربوط به توافقنامه ژنو است/ پيشرفت كُند توافقنامه ب
هدف مذاكرات تصميم گيري درباره راهكارها و ضابطه هاي اجرايي مربوط به توافقنامه ژنو است پيشرفت كُند توافقنامه به علت برخي تفاسير متفاوت معاون وزير امور خارجه گفت هدف از مذاكرات را تصميم گيري درباره راهكارها و ضابطه هاي اجرايي مربوط به توافقنامه ژنو است و به رغم مذاكراتي كه قبلا دعراقچي: عصبانيت ظريف در مقابل جان كري يك راهبرد بود/توافق ژنو به نفع ايران است، آن را دست كم نگيريم
عراقچي عصبانيت ظريف در مقابل جان كري يك راهبرد بود توافق ژنو به نفع ايران است آن را دست كم نگيريم سيدعباس عراقچي معاون امور حقوقي و بينالمللي وزارت خارجه و عضو ارشد تيم مذاكره كننده هستهاي كشورمان شنبه شب در برنامه شب آفتابي شبكه 5 سيما ضمن تشريح توافقنامه ژنو به سؤالات مطرح-
گوناگون
پربازدیدترینها