محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1830536379
خروجي يك پژوهش بايد كيفي و پاسخگوي نيازهاي جامعه باشد
واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي: خروجي يك پژوهش بايد كيفي و پاسخگوي نيازهاي جامعه باشد
رييس مركز تحقيقات اسلامي مجلس، با بيان اينكه خروجي هاي يك پژوهش بايد كيفي و توان پاسخگويي به مسائل و نيازهاي جامعه را داشته باشد، گفت: پژوهشي كه تنها دنبال تثبيت ايدههاي موجود باشد تنها نامي از پژوهش را با خود يدك ميكشد.
به گزارش خبرگزاري خانه ملت، حجت الاسلام والمسلمين احمد مبلغي درمراسم هفته پژوهش و آيين رونمايي از دو اثر مركز تحقيقات اسلامي مجلس شوراي اسلامي خاطرنشان كرد: مطالعات مركز به دليل تمركز بر موضوعات حساس قانونگذاري و ايجاد همجواري، همزيستي ميان مطالعات چند رشته اي تجربه نويني را شكل داده است كه در پي توسعه دادن به اين تجربه هستيم.
رييس مركز تحقيقات اسلامي مجلس شوراي اسلامي با اشاره به اينكه حيات و پيشرفت هر كشور به پويايي و نشاط علم در آن كشور وابسته است، گفت: علم بدون پژوهش، مانند كالبدي بي تحرك، ايستا، متوقف، غيركارآمد و منفعل در برابر پيشامدها وحوادث خواهد بود.
حجت الاسلام والمسلمين احمد مبلغي خاطرنشان كرد: حيات پژوهش نيازمند "تمركز بر نيازهاي واقعي جامعه"، " نوآوري " و " كيفيت يابي" است و پژوهشي كه تنها دنبال تثبيت ايدههاي موجود باشد تنها نامي از پژوهش را با خود يدك مي كشد.
ضروت كيفي بودن خروجي پژوهش
وي گفت: خروجي هاي يك پژوهش بايد كيفي و توان پاسخگويي به مسائل و نيازهاي جامعه را داشته باشد و عينيت يابي اين رويكردهاي پژوهشي نيز وابسته به "فعال بودن روش علمي و پژوهشي"، "مديريت پژوهش" و "امكانات پژوهشي" خواهد بود.
رييس مركز تحقيقات اسلامي مجلس خاطرنشان كرد: تا زماني كه پژوهش از روش علمي دقيق بي بهره باشد توانايي حل مسائل جديد، نفوذ و ورود به تاريك هاي جهل را نخواهد داشت و به درجا زدن دچار خواهد شد.
در شرايط فقدان مديريت پژوهش، جغرافياي واحد علمي شكل نميگيرد
حجت الاسلام والمسلمين مبلغي، فقدان مديريت پژوهشي را به معناي سردرگمي و درجا زدن در پژوهش و متمركز شدن همه امكانات در يك نقطه ذكر كرد و گفت: در صورت فقدان مديريت در پژوهش، بين بخش هاي پژوهشي انفكاك و گاه اصطكاك ايجاد خواهد شد .
وي ادامه داد: در صورت فقدان مديريت پژوهش، چشم انداز لازم براي رسيدن به افق ها وجود نخواهد داشت بلكه حتي نيروها در مسير تداخل و گاه تزاحم مطالعات و خروجي هاي همديگر قرار مي گيرند و در نتيجه يك جغرافياي واحد و منسجم از لحاظ علمي و پژوهشي شكل نخواهد گرفت.
استاد حوزه علميه قم با اشاره به اهميت امكانات پژوهشي نيز گفت: اگر امكانات زيرساختي براي پژوهش ميسر نباشد نميتوانند در مسير تعالي بخشي به علم و پژوهش گام بردارند.
ابزارهاي مهم پژوهش
حجت الاسلام مبلغي با اشاره به اينكه امكانات، مديريت و روش پژوهشي از ابرهاي باران خيز فرهنگ پژوهش سيراب مي شوند، ادامه داد : اگر فرهنگ پژوهش، ارزشهاي سوق دهنده جامعه به سمت پژوهش، مصروف كردن بخشي از امكانات به سمت پژوهش يا به سمت گوش دادن به حرف و خروجي هاي پژوهش نباشد نه مديريتي و روشي شكل مي گيرد و نه كسي جرات نوآوري پيدا ميكند.
قدر و منزلت پژوهش و پژوهشگر بايد مكشوف گردد
وي با اشاره به اينكه بايد فرهنگ پژوهش در كشور ايجاد شود، گفت: فرهنگ بايد بسترساز پژوهش باشد و منظور از فرهنگ سر و صداي رعد گونه به نفع پژوهش نيست بلكه استقرار بخشيدن به منظومه ارزشهاي ناظر به پژوهش مي باشد تا در اثراين ارزش ها، قدر و منزلت پژوهش، پژوهشگر و مديريت پژوهش مكشوف گردد.
وي شاخصههاي درست يك جامعه متعالي را چنين ذكر كرد: در چنين جامعه اي پژوهشگر هميشه در برترين جايگاه و آسيب ناپذيرترين مكانت، محبوب ترين فضا و امكانات قرار گيرد و فقدان چنين امري يعني اينكه ما هنوز به آن حد لازم و كافي براي اينكه بتوانيم با پژوهش علم را و با علم جامعه را به حركت درآوريم نرسيده ايم.
با وضع مطلوب مديريت پژوهش فاصله داريم
حجت الاسلام والمسلمين مبلغي گفت: انقلاب اسلامي يكي از ويژگيهاي آن اين بوده كه فضا را به نفع علم باز كرده و پيشرفتهاي علمي كشور نيز مرهون اين امر است ولي در كنار اين پيشرفت، بايد توجه كنيم كه با ما با فرهنگ پژوهش همچنان فاصله داريم و بايد بزرگان نظام، حوزه و دانشگاه همه دست به دست هم داده و فرهنگ پژوهش را به عنوان يك امر اجتماعي فراگير عينيت بخشند.
وي با اشاره به فعاليت هاي مركز تحقيقات اسلامي مجلس نيز گفت: مطالعات و روش پژوهش اين مركز، تجربهاي نو در عرصه پژوهش حوزه و پژوهش ديني است ودر واقع، تجربه جديدي را در عرصه پژوهش هاي ديني شكل داده است به اين معنا كه به صورت مستقيم سراغ حساس ترين موضوعات پژوهشي رفته و ميرود به گونهاي كه فاصله ميان مطالعات اين مركز با واقعيات هاي جامعه، بسيار كم است.
وي گفت: شيوه مطالعه در مركز تحقيقات اسلامي مجلس، آشتي بخشيدن ميان مطالعه فقهي و حقوقي، در هم آميختن اين دو در مسير قانونگذاري مي باشد و قانونگذاري نيز متوقف بر ايحاد رابطه تعاملي و تبادلي ميان فقه و حقوق است.
حجت الاسلام مبلغي افزود: مطالعات مركز به دليل تمركز بر موضوعات حساس قانونگذاري و ايجاد همجواري، همزيستي ميان مطالعات چند رشته اي تجربه نويني را شكل داده است. كه در پي توسعه دادن به اين تجربه هستيم.
پرهيز از تك انديشي در فكر و انديشه
رييس مركز تحقيقات اسلامي مجلس شوراي اسلامي گفت: ويژگي ديگر شيوه مطالعاتي مركز تحقيقات اسلامي مجلس، اجتناب از تك انديشي و رفتن به فضاي فكر و انديشه به صورت منفرد مي باشد و اين امر را در قالب حلقات و جسات علمي مديريت شده دنبال مي كند.
وي با اشاره به اينكه انجام مطالعه جمعي يكي از آرزوي هاي انقلاب و حوزه بود، گفت: عمدتا مطالعات جمعي به دليل منقح نبودن روش مطالعه جمعي و فقدان مديريت پژوهش دچار عقم و نازايي بوده است، تجربه اين مركز گشودن مسيري كارآمد به سمت مطالعات جمعي بوده است.
همچنين در اين مراسم آيين رونمايي از دو كتاب " كتابشناخت حقوق اسلامي" و " "دين، مسجد و قانونگذاري" عصر سه شنبه با حضور حجت الاسلام والمسلمين محمد حسن ابوترابي فرد نايب رييس مجلس شوراي اسلامي برگزار شد.
به گزارش روابط عمومي مركز تحقيقات اسلامي مجلس، رشد روز افزون توجه به دين در عرصه تقنين، موجب نگارش آثار بسياري چه بهصورت مجموعههاي مطالعاتي و چه بهصورت منفرد، در زبانهاي مختلف، شده است. «كتابشناخت حققو اسلامي» دربردارنده خلاصهاي از آثار لاتيني ميباشد كه در سالهاي اخير به چاپ رسيدهاند و موضوع عمده آنها نيز «بررسي نقش دين در حقوق و قانون» ميباشد.
مطالب اين كتاب در دو بخش كليات و زيرشاخههاي حقوقي، دستهبندي شده است. توجه به آثار چاپ شده توسط نويسندگان حقوقي و يا مراكز انتشاراتي معتبر و مشهور، ارائه شناسنامه كامل كتاب، ارائه طرح روي جلد آنها، ارائه كليد واژگان و خلاصهاي از موضوعات مطرح شده در كتاب، از ويژگيهاي اين كتاب به حساب ميآيد.
بر اساس اين گزارش، كتاب "دين، مسجد و قانونگذاري" نيز حاوي سه فصل مجزا ميباشد، به بهانه تقديم طرح «حمايت از احداث، تجهيز و نوسازي و مديريت مساجد كشور و پيگيري امور نمازخانهها» از سوي نمايندگان محترم مجلس شوراي اسلامي، به تفصيل و با نگاهي تقنيني، مسأله «مسجد در حكومت اسلامي» را مورد توجه قرار داده است.
بر اساس اين گزارش، فصل نخست اثر، حاوي 9 مصاحبه تفصيلي با فعالان علمي و اجرايي مساجد كشور ميباشد. فصل دوم كتاب به جمعبندي اجمالي و جامع مصاحبههاي صورت گرفته البته با نگاهي تقنيني ميپردازد و در آن تمامي دغدغههاي موجود را مورد توجه قرار داده است. اصل طرح پيشنهادي ارائهشده توسط نمايندگان مجلس شوراي اسلامي و نظر تخصصي مركز تحقيقات اسلامي مجلس بر طرح، كه خود حاصل ساعتها تلاش علمي اساتيد حوزوي و دانشگاهي است، فصل سوم كتاب «دين، مسجد و قانونگذاري» را تشكيل ميدهد./
پايان پيام
چهارشنبه 27 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي]
[مشاهده در: www.icana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 48]
صفحات پیشنهادی
رئيس دانشگاه ايلام:پژوهشگران بايد به سمت رفع نيازهاي جامعه حركت كنند
رئيس دانشگاه ايلام پژوهشگران بايد به سمت رفع نيازهاي جامعه حركت كنند رئيس دانشگاه ايلام گفت پژوهشگران بايد سمت و سوي حركت پژوهشي خود را به نيازهاي جامعه هدايت كنند به گزارش خبرگزاري فارس از ايلام طاهر علي محمدي ظهر امروز در آيين تجليل از پژوهشگران برتر دانشگاه ايلام اظهار داشتآيتالله سبحاني مطرح كرداهتمام پژوهشگران به نوآوري و پاسخگويي به نيازهاي روز
آيتالله سبحاني مطرح كرداهتمام پژوهشگران به نوآوري و پاسخگويي به نيازهاي روز يكي از مراجع تقليد قم با اشاره به اينكه در عرصه تحقيق و پژوهش بايد نسبت به نوآوري اهتمام داشته و از تكرار مكررات پرهيز كرد گفت پژوهشگران بايد در فعاليتهاي خود به نيازهاي روز جامعه پاسخ دهند به گزارشپژوهش های حوزوی هماهنگ با نیازهای روز جامعه باشد
معاون پژوهشکده علوم وحیانی معارج پژوهش های حوزوی هماهنگ با نیازهای روز جامعه باشد خبرگزاری رسا ـ معاون پژوهشکده علوم وحیانی معارج با بیان این که توجه به مقوله پژوهش در حوزه های علمیه یک ضرورت انکار ناپذیر بوده که در این راستا باید گام های ارزنده ای برداشته شود گفت حوزویان بایداهتمام پژوهشگران به نوآوري و پاسخگويي به نيازهاي روز
اهتمام پژوهشگران به نوآوري و پاسخگويي به نيازهاي روز يكي از مراجع تقليد قم با اشاره به اينكه در عرصه تحقيق و پژوهش بايد نسبت به نوآوري اهتمام داشته و از تكرار مكررات پرهيز كرد گفت پژوهشگران بايد در فعاليتهاي خود به نيازهاي روز جامعه پاسخ دهند به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگارانمديركل تحقيقات و امور پژوهشگران جامعه المصفي العالميه:جامعه المصطفي به يك مرجع علمي تبديل شده است
مديركل تحقيقات و امور پژوهشگران جامعه المصفي العالميه جامعه المصطفي به يك مرجع علمي تبديل شده است مديركل تحقيقات و امور پژوهشگران جامعه المصفي العالميه گفت جامعه المصطفي العالميه امروز به يك مرجع علمي تبديل شده و هر اسلام شناسي كه ميخواهد اسلام ناب را پيدا كند بايد جامعه المصطفاستاندار قزوين:خروجي تحقيق بايد بهبود كيفيت زندگي مردم باشد
استاندار قزوين خروجي تحقيق بايد بهبود كيفيت زندگي مردم باشد استاندار قزوين گفت خروجي و غايت تحقيق بايد بهبود وضعيت و بالا رفتن كيفيت زندگي مردم باشد به گزارش خبرگزاري فارس از قزوين مرتضي روزبه ظهر امروز در مراسم تقدير از پژوهشگران برتر استان كه به مناسبت هفته پژوهش و فناوري درمعاون پژوهشي جامعه المصطفي العالميه مطرح كرداهتمام طلاب به ابعاد مختلف اقتصاد پژوهش
معاون پژوهشي جامعه المصطفي العالميه مطرح كرداهتمام طلاب به ابعاد مختلف اقتصاد پژوهش معاون پژوهشي جامعه المصطفي العالميه گفت طلبهها بايد به ابعاد مختلف اقتصاد پژوهشي توجه كنند و موجب پيشرفت امر پژوهش شوند به گزارش خبرگزاري فارس از قم حجت الاسلام والمسلمين مهدي رجايي ظهر امروزپيشرفت علمي و عملي جامعه در گرو وحدت حوزه و دانشگاه/ به پژوهشگران جوان ميدان داده شود
پيشرفت علمي و عملي جامعه در گرو وحدت حوزه و دانشگاه به پژوهشگران جوان ميدان داده شود خرم آباد - خبرگزاري مهر نماينده ولي فقيه در استان لرستان و امام جمعه خرم آباد گفت پيشرفت علمي و عملي جامعه در گرو وحدت حوزه و دانشگاه است به گزارش خبرنگار مهر حجت الاسلام سيد احمد ميرعمادي ظقرآن كريم پاسخگوي تمام سوالات بشري و التيام بخش دردهاي جامعه است
قرآن كريم پاسخگوي تمام سوالات بشري و التيام بخش دردهاي جامعه است تبريز – خبرگزاري مهر مديركل تبليغات اسلامي آذربايجان شرقي گفت قرآن كتاب هدايت بشر در تمام حوزه ها و داروي تمام دردهاي اجتماعي و فرهنگي است به گزارش خبرنگار مهر حجت الاسلام حميد عظيمي ظهر پنج شنبه در مراسم اختتامچهره ماندگار علمي كشور:بايد به سمت كيفيسازي پژوهشها حركت كنيم
چهره ماندگار علمي كشور بايد به سمت كيفيسازي پژوهشها حركت كنيم چهره ماندگار علمي كشور گفت بايد به سمت كيفيسازي پژوهشها حركت كنيم به گزارش خبرگزاري فارس از خرمشهر اميدعلي كرمزاده ظهر امروز در آيين افتتاح هفته پژوهش و فناوري كه با حضور اساتيد دانشجويان و مسئولان شهري آبادانتجليل از بزرگان، نهادينه كردن خوبي در جامعه است سيد حسن خميني در سومين جشنواره ملي تجليل از تلاشگران كيفيت كش
تجليل از بزرگان نهادينه كردن خوبي در جامعه است سيد حسن خميني در سومين جشنواره ملي تجليل از تلاشگران كيفيت كشور يادگار امام ره با تاكيد بر اينكه كساني كه سرمايههاي يك ملت را با ديده تحقير يا توهين از بين ميبرند بن مايههاي آن جامعه را نابود ميكنند افزود كساني كه در قبالمدير عامل خانه سينما در نشست وزير كشور و دبيركل ستاد مبارزه با مواد مخدر با استراتژي هاي فرهنگي مي توان به نيا
مدير عامل خانه سينما در نشست وزير كشور و دبيركل ستاد مبارزه با مواد مخدر با استراتژي هاي فرهنگي مي توان به نيازهاي جامعه پاسخ داد مديرعامل خانه سينما گفت اگر امروز قرار باشد ما درباره يك پديده فرهنگي فعاليتي انجام دهيم مي توان با استراتژي فرهنگي نياز نيازهاي جامعه را پيش بيني كروزير آموزش و پرورش در آيين تجليل از پژوهشگران برتر؛ خروجي برخي پژوهشها بي فايده است/آموزش روشهاي پژوهشي از ا
وزير آموزش و پرورش در آيين تجليل از پژوهشگران برتر خروجي برخي پژوهشها بي فايده است آموزش روشهاي پژوهشي از اولويتهاي آموزش و پرورش در سال 93 فاني گفت در حال حاضر بسياري از پژوهشها در آموزش و پرورش توصيفي است به طوري كه خروجي بسياري از پژوهشها بيفايده است وما با مشكلات كار-
اجتماع و خانواده
پربازدیدترینها