تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 11 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم، كليد هر نوشته‏اى است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819891712




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

موسيقي درمانگر را بشناسيد


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران جوان: موسيقي درمانگر را بشناسيد
موسيقي درصورت نواخت علمي برطرف كننده‌ي بيماري افراد خواهد بود.


دكتر ناصر قاسم زاد دبير انجمن حمايت از سلامت و بهداشت روان جامعه در گفتگو با خبرنگار حوزه موسيقي باشگاه خبرنگاران گفت: اگر موسيقي به صورت علمي نواخته و مورد استفاده قرار بگيرد برطرف كننده‌ي بيماري افراد خواهد بود.

وي گفت: در شاخه روان شناسي بخشي به عنوان موسيقي درماني وجود دارد. آنچه در اين بخش مهم است، موسيقي و آواهايي مي‌باشد كه بر اساس بيماري افراد (اضطراب، افسردگي و...) تقسيم‌بندي شده و نوع موسيقي‌هاي مورد استفاده مي‌تواند كلاسيك، سمفوني، سنتي و... باشد.

وي افزود: در شرايط غير درماني فرد با توجه به نيازهاي خود از آهنگ‌هاي موجود استفاده مي‌كند. در اين آهنگ‌ها نيز مهم برطرف شدن نيازهاي فكري و ذهني فرد است.

وي عنوان كرد: نوع ديگري از موسيقي با لفظ غيرمجاز وجود دارد كه، افراد با هيجانات منفي بالا از آن استفاده مي‌كنند. در دهه اخير شاهد رايج شدن موسيقي غير مجاز در سطح وسيع در جامعه هستيم كه از طريق دنياي مجازي، ماهواره و... رواج يافته و جذب افراد به اين نوع موسيقي نشان دهنده‌ي اضطراب و افسردگي افراد است كه از طريق آن خشم و هيجانات خود را به صحنه‌ي ظهور مي‌رسانند.

وي تصريح كرد: بايد آسيب شناسي شده و نحوه‌ي برخورد با اين نوع موسيقي از طريق روان‌شناسان و جامعه‌شناسان بررسي شود تا از سبكي از موسيقي بهره‌مند شوند كه باعث آرامش و پويايي افراد شود.

وي در پايان گفت: آثار موسيقيايي كه آرامش كاذب ايجاد مي‌كنند روي سلامت جسم و روان تاثيرات سو‌ءي داشته و شرايط را براي اضطراب و افسردگي در نزد افراد فراهم مي‌كند.

فرد با توجه به بيماري، سعي مي‌كند با آهنگ به نوعي همذات پنداري و آرامش كاذب برسد كه در طولاني مدت باعث افزايش اضطراب و افسردگي فرد مي‌شود.

انتهاي پيام/

چهارشنبه 27 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران جوان]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 75]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن