واضح آرشیو وب فارسی:اطلاعات: هشدار شوراي شهر نسبت به رانش زمين در خيابان ايران زمين
سرويس سياسي ـ اجتماعي: اعضاي شوراي شهر ديروز در جلسه علني خود و در پي ابطال مجوز پروژه ايران زمين، از رها شدن گود عميق،بدون ضوابط استاندارد، انتقاد كردند و خواستار رسيدگي به امنيت اين پروژه شدند.
به گزارش خبرنگار اطلاعات، عليرضا دبير رئيس كميسيون برنامه و بودجه در اين زمينه گفت: البته فكر نكنيد ساخت اين پروژه براي من نفعي دارد. من به فكر سلامت مردم هستم كه خانههايشان در اين محدوده از شهرك غرب دچار تركخوردگي ناشي از گودبرداري شده است و مسئولان بايد پيگير استانداردسازي در باقيمانده اين پروژه باشند.
دبير افزود: گفته ميشود كه كار ساخت و ساز را تعطيل و پروانه را ابطال كردهاند. حال كه مدير پروژه به دادگاه فراخوانده شده است، مسئوليت گودبرداري انجام شده بر عهده كيست؟
احمد مسجدجامعي رئيس شورا هم درباره پروژه ايران زمين تأكيد كرد: مسئوليت ايمنسازي پروژه بر عهده كارفرما بود كه انجام نداد، در صورتي كه كميسيون شهرسازي و معماري از مدتها پيش انتقاد كرده بود كه گود، استاندارد نيست.
او افزود: بهتر است اعضاي شورا اين موضوع را به صورت كتبي به شهردار تذكر بدهند و البته دولت هم بايد در اين قبيل موضوعات با مصوبات شورا شهر هماهنگ باشد.
رانش 10 سانتي متري
محمد سالاري رئيس كميسيون شهرسازي ديگر عضو شورا بود كه نسبت به عواقب ايمن نبودن پروژه ايران زمين هشدار داد.
او گفت: پس از بارشهاي جديد در تهران، اهالي محدوده ايران زمين و گلستان شاهد رانش 8 تا 10 سانتيمتري جديد در ديواره گودبرداري بودهاند و تذكراتي را در اين زمينه با ما مطرح كردهاند كه بر اين اساس پيشنهاد ميدهم كه كميتهاي با حضور نماينده شورا و شهرداري با مسئولان شركت «آبادگران» جلسه بگذارد و از آنها توضيح بخواهد تا بلكه براي مقاومسازي پروژه اقدام كنند.
در ادامه جلسه سي و يكم شوراي شهر، محمد صلاحي معاون برنامهريزي، توسعه شهري و امور شوراي شهرداري تهران گزارشي از حسن اجراي برنامه پنجساله اول شهرداري ارائه كرد كه با انتقادهايي همراه بود.
مرتضي طلايي نايب رئيس شورا در اين زمينه اظهار داشت: در حوزه فرهنگي و اجتماعي، شاخصهاي كمي ارائه نشد و مثلاً براي اعضا مشخص نيست كه در اموري مانند پسماندها، بازيافت و تفكيك آنها از مبدأ، چه وصفي داريم و از چه سطحي به چه سطحي رسيدهايم كه پيشنهاد ميشود مسئولان به كميسازي شاخصهاي گزارشها هم توجه كنند.احمد حكيميپور ديگر عضو شورا هم گفت: مشكل اينجاست كه كار در زمان خود انجام نميشود؛ قرار بر اين بود كه برنامه دوم شهرداري در بهار امسال به شورا ارائه شود در حالي كه هنوز ارائه نشده است و شش ماه تأخير دارد.محسن سرخو عضو كميسيون سلامت، محيط زيست و خدمات شهري هم درباره برنامههاي حمل و نقل و ساخت مترو توسط شهرداري اظهار داشت: چرا شهرداري هزينههاي سنگين را صرف ساخت بزرگراهها ميكند تا در قلمرو خودروهاي شخصي باشند؟ بهتر نبود اين هزينهها صرف ساخت و بهرهبرداري از خطوط مترو و به تبع آن كاهش آلودگي هوا شود؟
او ادامه داد: باور اشتباهي كه در شورا رواج دارد اين كه دولت در ساخت مترو به شهرداري كمك نكرده است، در حالي كه چنين نيست و دولت كنوني هم در فاينانسها و خطوط برونشهري به ساخت مترو كمك ميكند.
سرخو افزود: 52 كيلومتر از خط مترو فرودگاه امام براي سال 93 به بهرهبرداري ميرسد و 48 كيلومتر هم از خط 3 مترو در سال 94 افتتاح ميشود، اما به جاي اين خطوط در بيرون تهران، بهتر بود شهرداري براي توسعه مترو در داخل تهران همت ميگماشت. در پايان جلسه ديروز، يك فوريت پيشنهاد انتخاب 12 نفر از شهرداران مناطق به عنوان قائم مقام ذيحساب شورا به تصويب رسيد.
سه شنبه 26 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: اطلاعات]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 51]