واضح آرشیو وب فارسی:ايلنا: گزارش عملكرد برنامه پنج ساله شهرداري تهران تاييد نشد
ما نميتوانيم به سرعت نور به مسايل تغريق بودجه، برنامه عملياتي، برنامه عملكردي، برنامه متمم و غيره رسيدگي كنيم همه اين موارد زمان ميبرد و مااينجا هستيم تا حقوق شهروندي را رعايت كنيم تا بدانيم شهرداري تهران از قبال درآمدهايي كه از مردم ميگيرد چه خدماتي را ارائه ميدهد. گزارش عملكرد برنامه پنج ساله شهرداري تهران تاييد نشد
ايلنا: گزارش عملكرد برنامه پنج ساله شهرداري تهران به تاييد اعضاي شوراي شهر تهران نرسيد.
به گزارش خبرنگار ايلنا، در جلسه علني امروز شوراي شهر تهران، محمد صلاحي معاون برنامهريزي و توسعه شهري و امور شوراهاي شهرداري تهران گزارشي درباره اجراي مصوبه برنامه پنج ساله اول شهرداري تهران و كليات برنامه پنج ساله دوم به شورا ارائه كرد.
اسماعيل دوستي در اين باره، گفت: بايد شهرداري تهران مشخص كند كه در اين ۵ سال چقدر شهرداري تهران درآمد داشته و اين درآمدها در كجا هزينه شده است.
وي ادامه داد: ما نميتوانيم به سرعت نور به مسايل تغريق بودجه، برنامه عملياتي، برنامه عملكردي، برنامه متمم و غيره رسيدگي كنيم همه اين موارد زمان ميبرد و مااينجا هستيم تا حقوق شهروندي را رعايت كنيم تا بدانيم شهرداري تهران از قبال درآمدهايي كه از مردم ميگيرند چه خدماتي را ارائه ميدهد.
مسعود سلطاني فر ديگر عضو شوراي شهر تهران نيز با بيان اينكه اعداد وارقامي در اين گزارش به طور مبوسط وجود ندارد، افزود: ما بر آمارهايي كه ارائه شده نظارت نكرديم و هماكنون در مقطع حساس تعيين برنامه دوم هستيم.
وي با بيان اينكه برنامههاي شهرداري تهران هدف گذاري كمي نشده است، تاكيد كرد: شاخصي نيز وجود ندارد ما در كميسيون برنامه و بودجه شوراي شهر تهران به دنبال ان هستيم تا علاوه بر پيش بيني و برنامه ريزي براي ۵ سال بتوانيم برنامه سالانه را استخراج و بررسي و تطبيق دهيم.
احمد حكيميپور ديگر عضو شوراي شهر نيز با اشاره به تصويب و ابلاغ چارت مناطق در شهرداري تهران، گفت: موضوع مهمي تهيه و تصويب و ابلاغ شده است اما شوراي شهر از آن بياطلاع است.
شجاعپوريان با بيان اينكه اين گزارش اعلام شده شفاف و قابل قبول نيست و برنامه به صورت كلي گفته شده است، تصريح كرد: سوال اينجاست كه اسناد پشتيبان برنامه تهيه شده يا نه و جايگاه اين اسناد كجاست، آيا شاخصهاي كمي و كيفي تهيه شده است يا نه.
رحمتالله حافظي رئيس كميسيون سلامت و محيط زيست شوراي شهر تهران با بيان اينكه اين شيوه گزارش دهي مناسب نيست، افزود: براي نمونه در مصوبه برنامه پنج ساله اول آمده است كه تعداد مراكز معاينه فني در سال اول برنامه ۵۸ مركز و در سال دوم ۶۵ مركز باشد اما در اين گزارش هيچ آماري از عملكرد اين مراكز ارائه نشد و مشخص نيست كه چطور قرار است ما بدون ديدن جزئيات اين برنامه و عملكرد برنامه در اختيار شهرداري در مورد آن گزارش، نظر بدهيم.
احمد مسجدجامعي رئيس شوراي شهر تهران نيز با اعلام اينكه طبق نظر اعضا گزارش معاونت برنامه ريزي از سوي شوراي شهر رد ميشود تا شهرداري در فرصتي مقتضي گزارش برنامه پنج ساله اول را به شورا ارائه كند، گفت: اين نحوه گزارش دهي مورد پذيرش شورا نيست. درست است كه در تنظيم برنامه اول شهرداري تهران در مورد كمي سازي شاخصها اقداماتي صورت نگرفته است اما عملكرد را كه ميتوان كمي كرد و ارائه داد و اين همان چيزي است كه در اين توضيحات جايش خالي است.
مسجد جامعي گفت: ارائه آرام و ارقام از عملكرد برنامه اول همان چيزي است كه اعضاي شورا از اين گزارش انتظار داشتند و تصور من هم اين بود كه گزارشي كاملتر و كميتر ارائه ميشد اما اينطور نبود و در هيچ جاي گزارش شاهد مقايسه آمار نبوديم.
رئيس شوراي شهر تهران افزود: گزارش ارائه شده به هيچ وجه شكل كمي پيدا نكرده و اصلا پيش بيني براي منابع مالي نداشته است و من شخصا نميدانم چطور ميتوان برنامهاي را بدون ارائه گزارشهاي مالي مورد بررسي قرار داد.
مسجدجامعي تاكيد كرد: گزارش شما مورد تاييد اعضاي شورا نبوده است و از شما ميخواهيم در جلسهاي ديگر گزارش خود را ارائه كنيد.
سه شنبه 26 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايلنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 89]