واضح آرشیو وب فارسی:مهر: سرانه درمان ايران نسبت به كل دنيا پايين است
ساري - خبرگزاري مهر: رئيس دانشگاه علوم پزشكي مازندران گفت: سرانه درمان ما نسبت به ساير كشورها چهار درصد است كه اين رقم در مقايسه با كشورهاي جهان بسيار پايين است و از همين مقدار هم به درستي استفاده نمي شود.
به گزارش خبرنگار مهر، قاسم جان بابايي بعد از ظهر سه شنبه مراسم هفته پزوهش معاونت تحقيقات و فن آوري دانشگاه علوم پزشكي مازندران با تاكيد بر اين كه كارها بايد در مسير و محور خود انجام شود افزود: هر بيماري بايد داراي يك پرونده پژوهشي باشد، بخصوص بيماريهاي واگيردار و بيماريهاي شايع بايد داراي نظام ثبت باشند.
وي اظهار داشت: همچنين بايد يك آزمايشگاه مجهز و بزرگ سانترال داشته باشيم تا جلوي بسياري از هزينه هاي اضافي گرفته شود.
جان بابايي خاطرنشان كرد: دانشگاه مازندران براي تحقيقات كوبورت قطعا سرمايه گذاري خواهد كرد تا تحقيقاتي كه انجام مي شود مبتني بر مشكلات مردم باشد و دانشگاه نيز براي كساني كه سرمايه گذاري مي كنند، سرمايه گذاري خواهد كرد
رئيس دانشگاه علوم پزشكي مازندران ضمن گراميداشت هفته پژوهش گفت: برگزاري اين همايشها ضمن قدرداني و ارج نهادن از پژوهشگران كشور بهانه اي براي هم انديشي و استقاده از افكار يكديگر براي طرح مرجعيت علمي است.
جان بابايي گفت: داشتن طرح مرجعيت علمي در كشور مستلزم پژوهش مبتني بر مشكلات جامعه است و ما بايد جلوي علوم وارداتي بايستيم و توسعه همه جانبه علمي خود را بر ميناي پژوهش داخلي قرار دهيم.
جان بابايي با بيان اينكه توسعه اگر بر مبناي پژوهش نباشد توسعه همه جانبه نخواهد بود، افزود: ما زماني مي توانيم به مردم خدما تدرستي ارائه دهيم كه اطلاعا جغرافيايي بر مبناي پژوهش باشد.
وي با بيان اينكه بيشتر كتابهاي مرجع بر مبناي بيماريهاي منطقه اي آمريكا و يا اروپا نوشته شده است و براي كشور ما در بسياري جهات قابل استفاده نيست، گفت: بر همين مبنا دانشگاه مازندران در 12 سال اخير حائز رتبه هاي برتر كشوري در زمينه پژوهش بوده است.
جان بابايي تصريح كرد: ما براي چهار سال آينده يك ماموريت پژوهشي تعريف كنيم تا بتوانيم هم خدمات دهي درستي به مردم داشته باشيم و اگر تغييري در مديريتها پيش آمد در پزوهش با اتكا بر توانمديهاي مديران مشكلي پيش نيايد.
رئيس دانشگاه علوم پزشكي مازندران افزود: در پژوهش ماموريتها معيين شود كه به دنبال چه هستيم و همسوي و هم فكري بين معاونتهاي مختلف درمان انجام پذيرد تا در خدمات رساني به مردم خدمات به جا و درستي ارائه گردد.
وي گفت: ما بايد چالشهاي بهداشت و درمان را بدانيم و در همان زمينه پژوهش انجام گيرد تا قدمهاي درستي در جهت منافع مردم برداشته شود.
وي علت اين امر را ندانستن چالشهاي بهداشت و درمان در كشور بيان كرد و افزود: اگر اين چالشها شناخته شوند و مركز تحقيقات و پژوهشكده ها نيز باهم هماهنگ گردند در جهت خدمات رساني بهداشت و درمان به جلو حركت كرده ايم.
كد خبر: 2197682
تاريخ مخابره : ۱۳۹۲/۹/۲۶ - ۱۵:۱۹
سه شنبه 26 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 51]