تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):لباس پاكيزه غم و اندوه را برطرف مى كند و باعث پاكيزگى نماز است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860460227




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

حال عمومي پروژه‌هاي مطبوعاتي دولت احمدي‌نژاد چطور است؟


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: حال عمومي پروژه‌هاي مطبوعاتي دولت احمدي‌نژاد چطور است؟
سامانه‌ي اشتراك نشريات، نخستين نمايشگاه نشريات تخصصي، نخستين نمايشگاه نشريات خانوادگي، موزه‌ي مطبوعات ايران، وام مسكن خبرنگاران، سامانه‌ي سمان و جشن پيش‌نگاران مطبوعات در ميان نخستين عناويني هستند كه در دوره‌ي مسووليت معاون پيشين مطبوعاتي وزارت ارشاد، يعني سه سال آخر دولت دهم، بارها شنيده و هر كدام به‌صورت نيمه‌كاره اجرايي شدند.

به گزارش خبرنگار رسانه خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، يك سال و چند ماه ابتدايي دولت دهم، رسانه‌ها به معناي عام نه‌تنها انتظار اقدام خاصي در اين حوزه نداشتند، بلكه ماجراي‌شان با دولت، حكايت اين ضرب‌المثل بود: «مرا به خير تو اميد نيست، شر مرسان»، اما پس از روي كار آمدن محمدجعفر محمد‌زاده و با شعارهايي كه او داد، فضا كمي از سكوت مرگبار خارج و روزنه‌هاي اميد باز شد. محمد‌زاده در سه سال فعاليت خود، اقداماتي را براي اولين‌بار انجام داد كه پس از رفتن او، بسياري از آن‌ها نيمه‌كاره مانده‌اند و هنوز هيچ اظهار نظر رسمي از سوي حسين انتظامي - معاون مطبوعاتي وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي - درباره‌ي ادامه‌ي آن‌ها نشده است.

سامانه‌اي براي ساماندهي يا افزايش نظارت دولتي؟

در ابتداي سال 1390 بود كه زمزمه‌هاي راه‌اندازي «سيستم جامع مستندسازي سوابق و آثار خبرنگاران كشور» به گوش رسيد و در همان هفته‌هاي ابتدايي سال 90، اين سامانه كه به نام «سمان» معرفي شد كار خود را آغاز كرد. از همان ابتداي راه‌اندازي، انتقادهايي مبني بر اين‌كه اطلاعات شخصي خبرنگاران نبايد دست دولت باشد مطرح شدند. علاوه بر اين، عملكرد ضعيف سامانه‌ي سمان بر تعداد و تنوع انتقادها افزود.

سامانه‌ي «سمان» يك پايگاه اينترنتي است كه خبرنگاران از سوي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي موظف شدند اطلاعات خود را آنجا ثبت كنند. البته تا قبل از محدود شدن اختصاص هديه‌ي رييس‌جمهور يا وعده‌ي دادن وام مسكن (وعده‌اي كه محقق نشد) به خبرنگاران كه در اين سامانه ثبت نام كرده بودند «سمان» آن‌قدر‌ها براي خبرنگاران جدي نبود.

ثبت‌ نام كردن كساني كه خبرنگار نبودند در «سمان»، به‌روز نشدن اخبار، روشن نبودن هدف اصلي راه‌اندازي، نبودن ارتباط بين خبرنگاران و مديران «سمان» براي رفع مشكلات و رسيدگي نكردن به درخواست‌هاي داده‌شده، از جمله‌ي مهم‌ترين مشكلات «سمان» بود. به‌نظر مي‌رسد «سمان» ايده‌اي بود كه به‌شكل نامناسب و سختگيرانه به‌صورت نيمه‌كاره اجرا شد.

اما وضعيت فعلي اين سامانه چگونه است؟ با توجه به اعتقاد حسين انتظامي به‌عنوان معاون مطبوعاتي، مبني بر اين‌كه لزومي ندارد صدور كارت خبرنگاري يا چنين اقداماتي توسط دولت انجام شود به‌نظر مي‌رسد ساختار سامانه‌ي «سمان» تغيير كند و مأموريت‌هاي ديگري براي اين سامانه تعريف شود.

اشتراك نشريات؛ سامانه‌اي كه سرانجام نداشت

در نوزدهمين نمايشگاه بين‌المللي مطبوعات و خبرگزاري‌ها كه آبان‌ماه 1391 برگزار شد خبر رونمايي از سامانه‌ي اينترنتي مطبوعات داده شد. سامانه‌اي كه معاون مطبوعاتي وزير ارشاد در دولت دهم از 21 فروردين‌ماه همان سال وعده‌اش را داده بود.

هدف از راه‌اندازي اين سامانه، تسهيل دسترسي مخاطبان به رسانه‌ها و ترويج استفاده از مطبوعات عنوان شد و بنا بر اعلام معاون مطبوعاتي، علاقه‌مندان به عضويت در اين سامانه مي‌توانستند براي عضويت، از اشتراك 50 عنوان نشريه استفاده كنند.

محمدجعفر محمدزاده در حاشيه‌ي برگزاري نمايشگاه «نشريات خانوادگي» (شهريورماه 1391) در گفت‌و‌گو با خبرنگار رسانه ايسنا اظهار كرد: سامانه‌ي اشتراك به اين معناست كه در فاز اول، فهرست تعدادي از نشريات از ماهنامه به بالا، در اين سامانه به ترتيب‌هاي مختلف دسته‌بندي شده است و به مخاطب اين امكان را مي‌دهد كه نشريه‌ي دلخواه خود را انتخاب و بعد از تكميل فرم پيش‌فرض، نشريه‌ي مورد نظر را دريافت كند.

او با اشاره به اين‌كه معاونت مطبوعاتي 50 درصد هزينه‌ي اين نشريات را تقبل مي‌كند، بيان كرد: اين حركت براي جبران بعضي اشكال‌هاي نظام توزيع و گسترش فرهنگ اشتراك و مطالعه انجام مي‌شود. با احتساب هزينه‌هاي پست،‌ به‌گونه‌اي پيش‌بيني‌ شده است كه نشريه حداقل با قيمت پشت جلد به‌دست مخاطب برسد.

معاون مطبوعاتي وزارت ارشاد با تأكيد بر اين‌كه براي روزنامه‌ها، برنامه‌ي ديگري داريم و روزنامه در اين سامانه نخواهد بود،‌ گفت: زمان شروع فاز دوم و ورود هفته‌نامه‌ها و دوهفته‌نامه‌ها به اين سامانه منوط به استقبال از فاز اول است و اندك‌اندك به فازهاي بعدي خواهيم رسيد.

محمدزاده اضافه كرد: با توجه به استنباط اين معاونت كه استقبال گسترده از اين طرح را پيش‌بيني كرده، در كشوري كه حدود پنج‌هزار نشريه وجود دارد، نياز است ما توان خود را در پاسخ دادن به مخاطبان بسنجيم.

با توجه به اين‌كه يكي از مشكلات جامعه‌ي مطبوعاتي، وضعيت نامناسب توزيع است كه مانع عرضه‌ي مناسب نشريات مي‌شود، اين ايده مي‌توانست به بهبود وضعيت اقتصادي نشريات كمك كند، چراكه وضعيت نامناسب قيمت كاغد، كمبود مخاطب، كمبود آگهي از يك‌سو و گراني هزينه‌ي اشتراك و نامنظم بودن توزيع هم از سوي ديگر، به مطبوعات فشار مي‌آورد. بنابراين وجود چنين سامانه‌اي و فعاليت دقيق و به‌موقع آن مي‌توانست تقريبا نيمي از مشكلات را از دوش مطبوعاتي بردارد.

كم بودن تعداد مراكز توزيع نشريات و وجود سيستم مافيايي در عرصه‌ي توزيع، يكي از دردسرهاي اهالي مطبوعات است. علاوه بر اين، با توجه به افزايش چند درصدي صدور مجوز براي نشريات، اگر سيستم توزيع منطبق بر اين افزايش حركت نكند، باز هم اين مطبوعات هستند كه دچار لطمه مي‌شوند، چون زماني‌ كه محصول توليد شود، اما به‌درستي توزيع نشود طبيعتا مصرف‌كننده نيز نخواهد داشت و اين چرخه براي مطبوعات چرخه‌ي زيان‌آوري ‌خواهد بود.

بايد توجه داشت كه چرخه‌ي توزيع، يك چرخه‌ي تك‌مرحله‌اي نيست و درگير شاخه‌هاي ديگري مانند شبكه‌ي توزيع در دكه‌ها، شهرستان‌ها، مشتركان، بازاريابي، استندهاي مطبوعاتي در سوپرماركت‌ها، شبكه‌هاي حمل و نقل، نسخه‌هاي برگشتي و ... نيز است. بنابراين هر قدمي در راستاي توسعه‌ي فرهنگ اشتراك مي‌تواند موثر باشد و به شرايط اقتصادي نشريات رونق بخشد.

بسياري از مديران مسوول دليل رونق نگرفتن سيستم اشتراك نشريات را بالا بودن هزينه‌ي پست، نامتوازن بودن زمان توليد با زمان توزيع و نبود يك شبكه‌ي توزيع اقتصادي مي‌دانند. در حالي‌ كه وجود يك سامانه‌ي اشتراك براي نشريات فوايد زيادي دارد؛ مطبوعات ما به‌دليل نبود يك واحد نظارتي هنوز نتوانسته‌اند سيستم اشتراك خود را پس از 170 سال توسعه دهند و همچنان اندر خم كوچه‌ي اول باقي مانده‌اند. اين در شرايطي است كه آگاهي نشريات از آمار مخاطبان مي‌تواند ميزان تيراژ را با تعداد مخاطبان يكدست كند و در نتيجه، هزينه‌ي اضافي كم مي‌شود و در كنار آن، نشريات مي‌توانند از سليقه‌ي مخاطب آگاهي يابند و به‌صورت مستقيم بازخورد محتواي خود را بگيرند.

بنابراين با دانستن اين نكات مي‌توان تأييد كرد كه طرح راه‌اندازي سامانه‌ي اشتراك، طرحي بسيار مناسب براي مطبوعاتي مي‌تواند باشد، مطبوعاتي كه در شرايط نامناسب اقتصادي ناچار به توليد و عرضه‌ي محصولات خود هستند؛ اما متأسفانه اين سامانه (http://eshterak.ir) طبق اطلاعاتي كه در آن آورده شده، فقط به ارائه‌ي 69 نشريه در زمينه‌هاي فرهنگي، اجتماعي و خانوادگي، سياسي، اقتصادي، دانش و فن‌آوري، تخصصي و دانشگاهي و مذهبي پرداخته است كه نشريات خانوداگي با 30 مورد، بيشترين و نشريات اقتصادي با يك مورد، كم‌ترين سهم را در اين سامانه دارند؛ اما آيا ارائه‌ي 69 نشريه در يك سامانه با رويكرد جامع، كفايت مي‌كند؟

در شرايطي كه قرار بود براي روزنامه‌ها برنامه‌ي ديگري در راستاي بهبود شرايط اشتراك اجرا شود، همين طرح نيز به نتيجه‌ي مطلوب نرسيد و به‌نظر مي‌رسد راه زيادي تا تكميل دارد. البته معاون مطبوعاتي دولت يازدهم نيز تا كنون درباره‌ي تغيير يا تعطيلي آن، سخني به ميان نياورده است.

سرايي براي روزنامه‌نگاران

هفتم ارديبهشت‌ماه 1390 در موسسه‌ي نشرآوران افتتاح شد؛ معاونت مطبوعاتي وقت، آن را خانه‌اي براي اهالي مطبوعات و محلي براي آرامش و امنيت اهالي اين عرصه دانست. در مراسم افتتاح «سراي روزنامه‌نگاران ايران» بزرگاني مانند مرحوم دكتر معتمدنژاد هم حضور داشتند. در ابتدا براي فعاليت اين سرا اهداف مشخصي اعلام نشد، اما سراي روزنامه‌نگاران ايران به مديريت «مجيد امرايي» كم‌كم به بسياري از حوزه‌ها ورود كرد. چاپ كتاب‌هاي مطبوعاتي و بعد از خبر، برگزاري جشنواره فصلي مطبوعات، برگزاري برنامه‌هاي معاونت مطبوعاتي در نمايشگاه‌هاي مطبوعات، برگزاري نشست‌ها و كارگاه‌هاي مطبوعاتي و بسياري از موارد ديگر. به علاوه، اين سرا اقدام به عضوگيري كرد و طبق آخرين اعلام، تعداد اعضاي آن به بيش از 2300 نفر رسيد. همچنين سراي روزنامه‌نگاران ايران، شعب گوناگوني نقاط مختلف ايران راه‌اندازي كرد و كارگاه‌هاي آموزش روزنامه‌نگاري در شعب مختلف آن برگزار شد.

تا كنون معاون مطبوعاتي دولت يازدهم در اين‌باره هم اظهار نظر نكرده و سراي روزنامه‌نگاران به‌دنبال همين سكوت، اقدامات خود را تقريبا متوقف كرده است و از فعاليت‌هاي قبلي آن خبري نيست.

اولين و آخرين جشن پيش‌نگاران مطبوعات

برگزاري نخستين جشنواره‌ي «پيش‌نگاران مطبوعات كشور» با هدف قدرداني و تكريم روزنامه‌نگاران پيشكسوت كشور از جمله نخستين اقداماتي بود كه در زمان محمدزاده در 27 ارديبهشت 91 برگزار شد. در اين جشن از «جلال رفيع»، «حسين قندي» و «اميرحسين فردي» تقدير به عمل آمد. جشن «پيش‌نگاران مطبوعات» از جمله اقداماتي بود كه دور دوم آن با آن‌كه در زمان خود محمدجعفر محمدزاده بود، هيچ‌گاه برگزار نشد.

نشريات خانوادگي و تخصصي نمايشگاه‌دار شدند

25 شهريورماه و 14 اسفندماه 1391 به ترتيب روز افتتاح نمايشگاه نشريات خانوادگي و افتتاح نمايشگاه نشريات تخصصي بود. دو نمايشگاهي كه در مركز آفرينش‌هاي كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان برگزار شدند.

دور دوم نمايشگاه نشريات خانوادگي نيز در دوره‌ي مديريت محمدزاده امكان برگزاري داشت، اما باز هم در ميان اقداماتي بود كه با وجود وعده‌ي او در آخرين نشست خبري‌اش مبني بر برگزاري اين نمايشگاه در شهريورماه، به سرانجام نرسيد.

دور دوم برگزاري نمايشگاه نشريات تخصصي نيز طبق آن چيزي كه معاونت پيشين مطبوعاتي برنامه‌ريزي كرده بود، بايد اسفندماه امسال برگزار شود، اما شايد سياستگذاري‌هاي حسين انتظامي با دوره‌ي پيش تفاوت داشته باشد.

وام مسكن خبرنگاران؛ رويايي بي‌سرانجام!

شايد در ميان برنامه‌هاي معاونت مطبوعاتي دولت دهم، يكي از پر سر و صداترين آن‌ها كه خشم بسياري را بر افروخت، همين ماجراي وام مسكن خبرنگاران بود. ماجرايي كه در نطفه خفه شد و نامش فقط به‌دليل وعده‌هايي كه از زبان وزير ارشاد و معاونت مطبوعاتي وقت شنيد مي‌شد، بر سر زبان‌ها ماند.

بهار سال 91 بود كه پرداخت وام مسكن به خبرنگاران چهره‌ي جدي به خود گرفت تا آنجا كه معاونت مطبوعاتي به خبرنگاران اعلام كرد تا 11 مردادماه مي‌توانند براي درخواست وام مسكن خبرنگاران به سامانه‌ي «سمان» مراجعه كنند.

هجدهم شهريورماه همان سال نيز نتيجه‌ي بررسي پرونده‌ها و نام كساني كه مي‌توانستند وام مسكن خبرنگاران را بگيرند در همان سامانه اعلام شد.

در همان زمان، پدرام پاك‌آيين - مديركل مطبوعات داخلي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي - درباره‌ي واجدان شرايط دريافت وام مسكن خبرنگاران، توضيح داد: اسامي كساني كه احراز هويت آن‌ها براي دريافت وام مسكن تاييد شده است، به بانك مركزي اعلام خواهد شد و بعد از آن، بانك مركزي بن عاملي را براي دريافت وام، به واجدان شرايط خواهد داد.

او با بيان اين‌كه در مجموع، چهارهزار و 77 خبرنگار و روزنامه‌نگار براي استفاده از تسهيلات وام مسكن در سامانه‌ي سمان مورد تأييد قرار گرفته‌اند كه دوهزار و 408 نفر از آن‌ها رابطه‌ي استخدامي و بيمه‌شده با رسانه‌ها اعم از خبرگزاري و روزنامه‌ها دارند، گفت: از اين مجموع، يك‌هزار و 669 نفر خبرنگار آزاد هستند. تركيب خبرنگاراني كه براي برخورداري از تسهيلات وام مسكن خبرنگاران، تاييد شده و واجد دريافت وام مسكن خبرنگاران‌اند نيز يك‌هزار و 92 خبرنگار خبرگزاري و 1544 روزنامه‌نگار فعال در روزنامه‌ها و 1449 خبرنگار و روزنامه‌نگار نشريات ادواري است. همچنين از مجموع پذيرفته‌شدگان دريافت وام مسكن خبرنگاران، 2565 نفر متاهل و 1562 نفر مجرد هستند.

با اين‌كه مقرر شد اسامي كساني كه بانك مسكن با پرداخت وام مسكن خبرنگاري به آن‌ها موافقت كرده در مدت يك‌ماه اعلام شود اما اين كار نيز انجام نشد.

پرداخت نشدن وام مسكن به خبرنگاران، دست آخر به گردن شوراي پول و اعتبار و بانك مركزي افتاد. البته در همان زمان هم يكي از اعضاي بانك مسكن در اظهار نطري از بي‌خبري اين بانك از پرداخت چنين وامي خبر داد. به هر حال، كش و قوس پرداخت وام مسكن خبرنگاران به دولت يازدهم هم كشيد و خبرنگاران در اولين برخوردها با علي جنتي - وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي - از او درباره‌ي وام مسكن خبرنگاران پرسيدند.

او هم در پاسخ به اين پرسش، بيان كرد: فعلا نمي‌توانيم درباره‌ي وام مسكن خبرنگاران قولي بدهيم، زيرا از گذشته تعهدات بسيار زيادي برعهده‌ي صندوق حمايت از نويسندگان، هنرمندان و روزنامه‌نگاران گذاشته شده و ديون زيادي دارد كه دولت براي پرداخت ديون گذشته دچار مشكل شده است. اگر در گذشته وعده‌اي داده شده است بايد از كساني كه اين وعده‌ها را دادند، سوال شود.

با اين پاسخ علي جنتي، كاملا واضح است كه پرونده اين وام به شكلي كه دولت قبل وعده‌ي آن را داده بود، بسته خواهد شد و اين‌گونه، وام مسكن خبرنگاران نيز مي‌شود رويايي بي‌سرانجام.

موزه‌اي كه درهايش هنوز بسته است!

عصر گرم روز سوم مردادماه همين امسال بود كه عده‌اي در محله‌ي مولوي تهران در منطقه‌اي به نام «قبرآقا» با زبان روزه دور هم جمع شدند تا شاهد افتتاح آخرين پروژه‌ي معاونت مطبوعاتي دولت يازدهم باشند، پروژه‌اي به نام «موزه مطبوعات ايران».

موزه‌ي مطبوعات ايران با حضور وزير ارشاد و برخي بزرگان حوزه‌ي رسانه و مطبوعات افتتاح و درهايش گشوده شد، اما گشودني كه به مدت 24 ساعت هم دوام نياورد.

اسناد ملي، اسناد شخصي و استفاده از آرشيو روزنامه‌هاي اطلاعات و كيهان و موسسه‌ي فرهنگي موزه‌ها، بخشي از محتواي اين موزه بودند. البته محمدزاده نيز درباره‌ي اين موزه گفته بود: در موزه‌ي مطبوعات ايران كه براي اولين‌بار شاهد آن هستيم، اسنادي وجود دارند كه حرف‌هاي زيادي براي گفتن دارند و تحولات مهمي از تاريخ معاصر كشور را نشان مي‌دهند. اين موزه هديه‌اي بود كه در راستاي توسعه‌ي كيفي مطبوعات عرضه شد.

اما درهاي اين هديه‌ هنوز بسته است و گاه ناامني محل موزه و گاه هم آماده نبودن تشكيلات امنيتي براي حفظ موزه به‌صورت درگوشي دليل بسته بودن آن عنوان مي‌شوند.

به گزارش خبرنگار ايسنا، اين‌ها بخشي از اقدامات معاونت مطبوعاتي دولت دهم بود كه بيش از ساير اقدامات جنبه‌ي رسانه‌اي به خود گرفت. برگزاري جشنواره‌هاي موضوعي، يكي ديگر از اولين‌هاي معاونت مطبوعاتي بود كه از جمله‌ي آن‌ها مي‌توان به برگزاري جشنواره‌ي طنز مطبوعات در لرستان،‌ جشنواره‌ي مطبوعات محلي در ايران، جايزه‌ي صلح و عدالت در حوزه‌ي خبرنگاران خارجي‌ و جايزه‌ي سيدجمال‌الدين اسدآبادي اشاره كرد.

همچنين موسسه‌اي تحت عنوان دانشنامه‌ي مطبوعات ايران توسط معاونت مطبوعاتي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي به ثبت رسيد. محمدزاده درباره‌ي اين دانشنامه گفته بود: «كارهاي مربوط به نوشتن دانشنامه‌ي مطبوعات ايران از حدود يك سال پيش آغاز شده است‌. مدخل آ و الف به پايان رسيده و مدخل "ب" نيز برون‌سپاري شده است، اميدوارم بتوانيم تا پايان شهريورماه مدخل آ و الف اين دانشنامه را منتشر كنيم. بيش از 100 نفر از اساتيد بزرگ در اين دانشنامه قلم مي‌زنند. اين كار، يكي از اقداماتي بود كه با اين‌كه نياز شديدي به آن احساس مي‌شد، اما در گذشته انجام نشد و اميدي هم به انجام آن در آينده نبود.»

اينك چند ماهي است كه حسين انتظامي بر مسند معاونت مطبوعاتي نشسته و تقريبا تا كنون درباره‌ي مهم‌ترين برنامه‌هاي معاون پيشين اظهار نظر رسمي نكرده است. با توجه به تازه بودن دولت بايد منتظر ماند و ديد پروژه‌هاي دولت دهم در حوزه مطبوعات به پايان رسيده يا به‌گونه‌اي ديگر ادامه خواهند يافت؟

انتهاي پيام

سه شنبه 26 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 46]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن