واضح آرشیو وب فارسی:الف: تحريم نفت ۶ ماهه لغو نميشود
رئيس اتحاديه صادركنندگان فرآوردههاي نفتي با بيان اينكه تحريمهاي نفتي ۵ و ۶ ماهه لغو نخواهند شد، اعلام كرد: دولت نبايد منتظر لغو يك شبه تحريم هاي نفتي باشد و حتي پيش بيني ميشود تا پايان فعاليت دولت تدبير و اميد هم امكان لغو تحريمها فراهم نشود.
به گزارش مهر، حسن خسروجردي در همايش قهرمانان صنعت و اقتصاد ايران با بيان اينكه آمريكا با توقف واردات نفت خام حتي به زودي به يكي از كشورهاي صادركننده نفت تبديل خواهد شد، گفت: علاوه بر اين، در كنار توقف واردات نفت آمريكا و افزايش توليد و صادرات نفت ساير كشورها، پيش بيني مي شود بازار با چهار ميليون بشكه نفت مازاد روبرو شود.
رئيس اتحاديه صادركنندگان فرآوردههاي نفتي با اعلام اينكه تا چند سال آينده حتي ظرفيت مازاد عرضه نفت جهان به ۱۰ تا ۱۲ ميليون بشكه در روز هم افزايش مي يابد، تصريح كرد: در اين بين كشورهاي عربي حتي در شرايط تحريم هم اجازه صادرات نفت به ايران را نمي دهند. اين مقام مسئول با تاكيد بر اينكه تحريمهاي نفت ايران نه تنها ۵ و ۶ ماهه بلكه حتي در صورت توافق تا پايان فعاليت دولت يازدهم برچيده نخواهد شد، اظهار داشت: از اين رو نبايد روي لغو يك شبه تحريمها برنامهريزي كنيم.
وي با اعلام اينكه حتي با لغو تحريم پتروشيمي به اروپا هم در كوتاه مدت امكان صادرات پتروشيمي به كشورهاي عضو اتحاديه اروپا وجود ندارد، تبيين كرد: با اين شرايط بايد پرسيد تا كي دولت بر روي صادرات نفت حساب باز خواهد كرد؟
خسروجردي با بيان اينكه به جاي صادرات نفت خام بايد به دنبال استفاده از توان داخلي، ايجاد ارزش افزوده با توسعه صنايع تكميلي، ارتقاي استانداردها و بازگشت بخش خصوصي به فعاليتهاي نفتي با ايجاد كنسرسيوم بود، بيان كرد: تا سال ۲۰۵۰ ميلادي ديگر انرژي خورشيدي سهمي براي صادرات نفت و گاز خام باقي نميگذارد از اين رو بايد بر روي سياستهاي صادرات نفت و فروش نفت خام برنامهريزي و تجديد نظر مجدد انجام شود.
رئيس اتحاديه صادركنندگان فرآوردههاي نفتي با تاكيد بر اينكه دولت نبياد وارد بازار و فعاليتهاي نفتي شود و بخش خصوصي بايد مسئوليت اين گونه فعاليتها را بر عهده بگيرد، خاطرنشان كرد: مسئوليت فعلي دولت بهبود فضاي كسب و كار و ايجاد امنيت براي سرمايه گذاري و فعاليت بخش خصوصي است.
سه شنبه 26 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: الف]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 51]