واضح آرشیو وب فارسی:جمهوري اسلامي: همايش پژوهشي استاني كميته امداد گيلان در رشت برگزار شد
رشت - خبرنگار روزنامه جمهوري اسلامي:اولين همايش پژوهشي استاني كميته امداد گيلان با عنوان پژوهش دريچهاي به سوي توسعه پايدار سازماني با حضور مدير كل، قائم مقام، معاونين، مديران و رؤساي كميته امداد اين استان و همچنين جمعي از اساتيد برجسته دانشگاهي در رشت برگزار شد.
مديركل كميته امداد گيلان در اين همايش با گراميداشت هفته پژوهش، پويايي هرسازمان را برپايه پژوهش آن سازمان استوار دانست و گفت: بهرهگيري از صاحبان فكر و انديشه در هر سازمان موجب ميشود تا رشد و شكوفايي آن مجموعه به طور چشمگيري افزايش يابد.
حسين علي محمدي با بيان اينكه از ابتداي تاسيس كميته امداد امام خميني (ره) جرقههاي فعاليتهاي پژوهشي نمايان بود تصريح كرد: كميته امداد ظرفيتهاي زيادي براي انجام فعاليتهاي علمي و پژوهشي را داراست و با بهره گيري از پتانسيل علمي اين نهاد و همچنين تقويت نقدپذيري پژوهشگران ميتوان چشم انداز روشني را براي رسيدن به اهداف سازماني ترسيم كرد.
وي با تاكيد بر اينكه بايد در مرحله اول عناوين و نيازهاي پژوهشي سازمان شناسايي شود افزود: امروز به بركت نظام جمهوري اسلامي ايران و اهل بيت(ع) در هر حوزهاي منابع و مباحث ارزشمندي وجود دارد كه بايد با بهره گيري از اين منابع عظيم، پژوهش را به سمت اهداف سازماني سوق داد.
در ادامه اين همايش حجت الاسلام كريميان مسئول نهاد نمايندگي رهبري در دانشگاههاي آزاد اسلامي گيلان نيز با اشاره به اينكه انجام فعاليتهاي پژوهشي هدفمند به تعالي فكر انسان كمك ميكند گفت: يكي از مباحث مهم جامعه و تاكيد رهبري، پژوهش و توليد علم است و يكي از جلوههاي ويژه كشور در دنيا ميتواند مقولههاي علمي و پژوهشي آن كشور باشد.
وي در ادامه به ظرفيت كميته امداد در امر پژوهش اشاره كرد و افزود: مديران اين نهاد ميتوانند با كسب علم و دانش و انجام فعاليتهاي بيشتر پژوهشي و با هدفگذاري و برنامه ريزي، آينده روشنتري را براي كميته امداد رقم بزنند.
در حاشيه اين همايش اسماعيل نيكخواه مشاور مدير كل كميته امداد استان در امر آموزش و پژوهش در گفتگو با خبرنگار ما درخصوص اهداف برگزاري اين همايش گفت: هدف از برگزاري اين همايش معرفي آثار و عناوين و تجليل و تقدير از پژوهشگران برتر آن اداره كل همزمان با هفته پژوهش است ضمن اينكه برگزاري اينگونه همايشات موجب تشويق و ترغيب هر چه بيشتر كارشناسان،مديران و دست اندركاران سازمانهاي ذيربط در امر پژوهش خواهد شد.
وي با اشاره به تدوين سند پيشنهادي 4 ساله پژوهشي ويژه كميته امداد استان از تاسيس پژوهشگاه تخصصي كميته امداد تا پايان اين دوره 4 ساله خبر داد و گفت: در اين راستا اين سند راهبردي بعنوان يك نقشه راه ميتواند در رسيدن به اين هدف و انسجان بخشي به فعاليتهاي پژوهشي در هر سه حوزه تحقيقات بنيادي، توسعهاي و بويژه كاربردي مثمر ثمر واقع شود.
نيكخواه در ادامه گفت: اهميت و اولويت جايگاه علم و پژوهش براي كميته امداد استان تا به آنجاست كه چارچوبهاي تخصصي و پيچيدهاي جهت ارزيابي و ارزشگذاري فعاليتهاي پژوهشي مديران و كاركنان اين نهاد تهيه و تنظيم شده تا از طريق انعكاس آن به كميته امداد مركز در راستاي دستورالعمل تشويق كارمندان و مديران مورد توجه و ملاك ارزيابي قرار گيرد.
وي در پايان ضمن تبريك هفته پژوهش به همه پژوهشگران بويژه مديران و كارمندان آن نهاد از مدير كل امداد استان به جهت حمايتهاي بيدريغ در اجراي اين برنامه و حسن نظرشان نسبت به مقوله پژوهش تقدير بعمل آورد.
گفتني است به مناسبت هفته پژوهش نمايشگاه كتابي با قريب به هزار جلد كتاب با موضوعات مختلف علمي، آموزشي، تاريخي، و.... دراداره كل كميته امداد گيلان تا تاريخ 28/9/92 براي بازديد عموم داير است.
مديركل كميته امداد گيلان:
* بهرهگيري از صاحبان فكر و انديشه در هر سازمان موجب ميشود تا رشد و شكوفايي آن مجموعه به طور چشمگيري افزايش يابد
سه شنبه 26 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جمهوري اسلامي]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 60]