واضح آرشیو وب فارسی:ايلنا: با حضور دستيار معاون اشتغال و خودكفايي كميته امداد؛ گردهم آيي كارشناسان مسئول خودكفايي و اشتغال در استان زنجان برگزار شد
با حضور دستيار معاون اشتغال و خودكفايي كميته امداد، گردهم آيي كارشناسان مسئول خودكفايي و اشتغال در استان زنجان برگزار شد. با حضور دستيار معاون اشتغال و خودكفايي كميته امداد؛ گردهم آيي كارشناسان مسئول خودكفايي و اشتغال در استان زنجان برگزار شد
با حضور دستيار معاون اشتغال و خودكفايي كميته امداد، گردهم آيي كارشناسان مسئول خودكفايي و اشتغال در استان زنجان برگزار شد. در اين گردهم آيي دستيار معاون اشتغال و خودكفايي كميته امداد كشور ضمن گراميداشت، مرحوم حبيب الله عسكر اولادي (نماينده ولي فقيه در كميته امداد) به بيان مسائلي در خصوص نحوه زندگي آن بزرگوار پرداخت.
به گزارش ايلنا از زنجان مرتضي بوجار، دستيار معاون اشتغال و خودكفاي كميته امداد كشوردر اين گردهمايي با بيان اينكه مرحوم عسكر اولادي همواره در رسيدگي به خانوادههاي محروم پيشگام بودند، اذعان داشت: حبيب امام راحل و رهبري همواره دغدغه محرومان را داشتند و اميدواريم اقدامات ايشان به عنوان الگوي نمونه براي همه امدادگران و مسئولان باشد.
اين مسئول كشور در ادامه با ارائه گزارشي از اقدامات انجام شده توسط كميته امداد در بحث اشتغالزايي براي مددجويان تصريح كرد: عوامل بسياري در موفقيت اشتغالزايي براي مددجويان موثر است كه از جمله آن تعامل مستمر و مناسب با بانكهاست.
وي همچنين با تاكيد بر استعداد سنجي در زمينه اشتغالزايي براي خانوادهها اذعان داشت: طرحهاي اشتغال بايد با توجه به نياز سنجي صورت گرفته و همچنين تواناييهاي مددجويان اجرايي شود.
دستيار معاون اشتغال و خودكفاي كميته امداد كشور با تاكيد بر ايجاد مشاغل خرد براي خانوادهها اظهار كرد: مشاغل خرد داراي مزايايي است كه از جمله آن آزادي عمل بيشتر، عدم نياز به دانش فني پيچيده، ميزان ريسك پذيري پايين، پيشگيري از مهاجرت بيرويه روستاييان و... است.
بوجار با بيان اينكه ۶۰ درصد توليد ناخالص ملي از مشاغل خرد حاصل ميشود، اضافه كرد: در صورت برنامه ريزي اصولي و صحيح ميتوان براي بسياري از مددجويان مستعد از اين طريق شغل ايجاد كرد.
وي در بخش ديگري از سخنان خود بر حفظ عزت نفس مددجويان نيز تاكيد كرد و گفت: اين امر يكي از مهمترين مسائل در خودكفايي و توانمندسازي مددجويان محسوب ميشود.
همچنين در ادامه اين جلسه مدير كل كميته امداد استان زنجان نيز ضمن ارائه گزارشي از اقدامات انجام شده توسط كميته امداد استان در بحث اشتغالزايي براي مددجويان تصريح كرد: اميدواريم بتوانيم با برگزاري اين جلسات كمك شاياني به توانمند سازي مددجويان و همچنين تحقق برنامههاي اين نهاد در فرصت باقي مانده كنيم و پاسخگوي جامعه هدف باشيم.
بهرام وليزاده با اشاره به شرايط خاص حاكم بر كشور در بحث تحريم و تورم اذعان داشت: استان زنجان علي رغم ظرفيتهايي كه دارد مدتي است كه درنتيجه مسائل مختلف تامين منابع بانكي به كندي پيش ميرود، اما همكاران با دغدغه و تلاش در اين عرصه فعاليت دارند تا موانع موجود برطرف شود و تلاش داريم تا در حد متعارف اقدامات لازم را انجام دهيم.
وي ادامه داد: البته حوزه اشتغال سرفصلهاي بسياري دارد كه در بسياري از اينها به توفيقات زيادي نائل آمده است، هركدام از اين سرفصلها شرايط خاص خود را دارند.
مدير كل كميته امداد استان زنجان با بيان اينكه تلاش حوزه اشتغال و تلاش معاونت و مديران شهرستاني و همچنين همكاري جامعه هدف موجب توفيقات امداد طي سالهاي قبل شده است، اضافه كرد: امروز يكي از توفيقات امداد اين است كه جامعه هدف مثل قبل نيستند و در عرصههاي مختلف همراه امداد هستند.
وي با اشاره به برخي از مشكلات و موانع موجود در اشتغالزايي براي مددجويان اذعان داشت: البته سختي كار طبيعي است ولي وظيفه ما حركت و تلاش بيش از پيش است و بايد اگر مانعي در پيش است از آنها بهره بگيريم.
اين مسئول استاني در ادامه با تاكيد بر اشرافيت معاونين اشتغال و مسئولان خودكفايي بر اشتغالزايي مددجويان تصريح كرد: خوشبختانه امدادگران با با اشرافيت و ارزيابي موقعيتهاي مختلف موجب پيشبرد سريع كارها شدهاند.
وليزاده در ادامه با اشاره به انتظارات مددجويان از كميته امداد در بحث اشتغال و اعطاي تسهيلات اضافه كرد: اميدواريم با تعامل و همكاري بيشتر از سوي امدادگران و بانكها بتوانيم به اين انتظارات جامه عمل پوشانيم و اعتماد مددجويان نسبت به امداد را از دست ندهيم.
شنبه 30 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايلنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 159]