تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 15 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):فريب نماز و روزه مردم را نخوريد، زيرا آدمى گاه چنان به نماز و روزه خو مى كند كه ا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826141318




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

جلالي: ملت ايران به دنبال راستي آزمايي آمريكا است/ كرونبرگ: فصل جديدي در روابط ايران و غرب ايجاد شده است


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: جلالي: ملت ايران به دنبال راستي آزمايي آمريكا است/ كرونبرگ: فصل جديدي در روابط ايران و غرب ايجاد شده است
رئيس مركز پژوهشهاي مجلس خاطرنشان كرد: روشي كه آمريكايي ها در پيش گرفته اند بر بي اعتمادي نسبت به آمريكايي ها مي افزايد و مردم ايران به دنبال راستي آزمايي آمريكايي ها هستند.

به گزارش خبرنگار پارلماني مهر،كاظم جلالي رئيس مركز پژوهشهاي مجلس در نشست خبري دوشنبه شب خود با رئيس كميته روابط با ايران در پارلمان اروپا با اشاره به اينكه اميدواريم همكاران ما در پارلمان اروپا طرف غربي را ترغيب كند كه به تعهداتشان نسبت به توافقنامه ژنو پايبند باشند گفت: عدم پايبندي به توافقنامه خساراتي را به همراه خواهد داشت و اين خسارات متوجه كساني است كه به اين توافقنامه پايبند نباشند.

جلالي افزود: روح قرارداد ژنو اين است كه ما از سياست تحريم به سياست مذاكره و گفتگو رو بياوريم و كوبيدن مجدد بر سياست تحريم نمي تواند با روح توافق ژنو و مذاكرات سازگار باشد.

رئيس مركز پژوهشهاي مجلس خاطرنشان كرد: روشي كه آمريكايي ها در پيش گرفته اند بر بي اعتمادي نسبت به آمريكايي ها مي افزايد و مردم ايران به دنبال راستي آزمايي آمريكايي ها هستند.

جلالي همچنين در خصوص طرحي كه توسط تعدادي از نمايندگان مجلس پيگيري مي شود تا نيازهاي هسته اي مشخص شود گفت: اين موضوعات، پيشنهادها و رويكردهايي است كه برخي نمايندگان دارند، تصميم مجلس نيست و زماني تصميم مجلس به منصه ظهور مي رسد كه مصوب شود.

رئيس مركز پژوهشهاي مجلس ادامه داد: در مجموع مجلس از عدم پايبندي به توافق ژنو شديدا ناراحت است.

وي سفر هيات پارلماني به ايران را در شناخت بهتر و دقيق‌تر اروپاييان از جمهوري اسلامي ايران حائز اهميت دانست و افزود: در ملاقات با اعضاي هيات پارلماني به آنان گفتم كه بايد چشم‌ها را بشويند و به قول شاعر ايراني، جور ديگر ببينند. اروپاييان بايد واقعيات ايران را از نزديك مشاهده كنند تا خطاي تحليل‌شان كاهش يابد.

جلالي در ادامه خاطر نشان كرد: ايران از فرهنگ و تمدني كهن برخوردار است كه در كنار ارزش‌ها و فرهنگ ديني موتور محركه توسعه ايران را تشكيل داده است. همين مساله موجب شده در حوزه‌هاي مختلف روي پاي خود بايستيم.

اين عضو كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس با نكوهش تحريم‌هاي غرب بر ضد جمهوري اسلامي ايران گفت: با تحريم‌هاي ناعادلانه غرب روبه‌رو هستيم ولي اين تحريم‌ها روي اراده ملي ايرانيان تاثير چنداني نگذاشته است.

وي با طرح اين پرسش كه با وجودي كه اصلي‌ترين جمعيت هدف تحريم‌ها، زنان، كودكان، بيماران و كهنسالان هستند، آيا تحريم ايران با روح مباني حقوق بشر سازگار است، ادامه داد: اتخاذ سياست‌هاي تحريم و گفت‌وگو، اقدام درستي نيست. ملت ايران تحريم كردن را مترادف با تحقير خود مي‌داند.

رييس مركز پژوهش‌هاي مجلس شوراي اسلامي تصريح كرد: پارلمان اروپا در گفت‌وگوهاي شفاف، پيام ملت ايران را صادقانه به ملل اروپايي و ساير اعضاي اتحاديه اروپا منتقل كند.

رييس مركز پژوهش‌هاي مجلس شوراي اسلامي روابط تيره بين ايران و غرب را مانع از شناخت دقيق طرفين از يكديگر دانست و افزود: به اعضاي پارلمان اروپا گفتم كه خيلي از صداهايي كه به گوش شما مي‌رسد، از سوي اپوزيسيون بيان مي‌شود. در حالي كه مي‌توانيم مستقيما با يكديگر ارتباط داشته باشيم و صداي ملت ايران را شفاف و صريح بشنويد.

اين عضو كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس تصريح كرد: اعضاي پارلماني اروپا از دوستداران فرهنگ و تمدن ايراني هستند و هميشه مواضع مناسبي را نسبت به گروه‌هايي مثل M.K.O در پارلمان اروپا داشته‌اند كه از اين موضع‌گيري تشكر مي‌كنم.

رييس مركز پژوهش‌هاي مجلس شوراي اسلامي افزود: ايران پس از انقلاب 34 انتخابات با حضور پرشور مردم برگزار كرد. همه نهادها در ايران نيز به صورت مستقيم و غيرمستقيم از حمايت مردمي برخوردارند.

تارجا كرونبرگ رييس كميته روابط با ايران در پارلمان اروپا نيز در اين نشست خبري در پاسخ به سوالي مبني بر اينكه آيا سياست خصمانه آمريكا توافق نهايي ايران و 1+5 را تحت‌الشعاع قرار نخواهد داد، گفت: قرارداد ژنو براي پارلمان اروپا اهميت دارد و اين پارلمان از همه طرف‌ها خواسته پايبند متن توافقنامه باشند.

وي با بيان اينكه تحريم‌هاي جديد عليه افراد و شركت‌هاي ايراني اقدام جديدي نيست بلكه در گذشته انجام گرفته و اكنون اجرا شده است گفت: البته دولت آمريكا كار سختي را براي جلوگيري از تصويب تحريم‌هاي جديد در كنگره طي كرده است.

كرونبرگ با اشاره به اينكه به خوبي از تاثير تحريم‌ها بر ايران مطلع هستم، گفت: قرارداد ژنو مسير را براي رفع تحريم‌ها هموار كرده است، ولي دارو هيچ‌گاه در شمول تحريم‌ها نبوده است، بلكه تحريم نظام بانكي ايران مانع از نقل و انتقال ارز براي خريد و واردات دارو به ايران عامل اين مساله بوده است.

وي در ادامه در خصوص حقوق بشر نيز گفت:در همه كشورها حقوق بشر نقض مي‌شود. ما به مجازات اعدام در چين و آمريكا اعتراض داريم، البته چنين وضعيتي در كشورهاي عضو اتحاديه اروپا نيز وجود دارد. ما اصلا با نقض حقوق بشر موافق نيستيم.

رييس كميته روابط با ايران در پارلمان اروپا تصريح كرد: در بسياري از كشورهاي دنيا و همچنين روابط بين‌الملل، سياست دوگانه وجود دارد. حتي اين مساله در ان‌پي‌تي نيز وجود دارد، به گونه‌اي كه برخي اعضاي ان‌پي‌تي سلاح هسته‌ اي دارند ولي برخي ديگر فاقد سلاح هسته‌ اي هستند.

وي با اشاره به دلايل حذف نام سازمان منافقين از ليست سياه اتحاديه اروپا گفت: سازمان منافقين اعلام كرده كه از سال 2001 هيچ‌گونه خشونتي نداشته‌ و در سال 2003 نيز سلاح‌ها را بر زمين گذاشته است، اتحاديه اروپا نيز هيچ مدركي دال بر صحت نداشتن اين ادعا پيدا نكرده است.

رييس كميته روابط با ايران در پارلمان اروپا در ادامه افزود: هيات روابط پارلماني اروپا هيچ ارتباطي با سازمان منافقين ندارد.

وي با اشاره به ملاقات هيات پارلماني اروپا با وزير امور خارجه گفت: با وزير امور خارجه و ساير مقامات ايراني گفت‌وگو داشتيم كه اين گفت‌وگوها نيز فردا ادامه مي‌يابد.

كرونبرگ هدف از سفر هيات پارلماني به ايران را ارتباط با جامعه مدني و آشنايي بيشتر با پارلمان ايران عنوان كرد و افزود: درصدد اطلاع از مسائل ايران هستيم. حاكميت قانون و حقوق بشر در ايران را رصد مي‌كنيم.

وي تاكيد كرد: اكنون در برهه‌اي از زمان قرار داريم كه فصل جديدي در روابط ايران و غرب ايجاد شده است. ما پنجره‌اي را باز كرده‌ايم كه طي سال‌هاي آينده به اهداف‌مان برسيم. وقتي از همكاري صحبت مي‌كنيم به معناي تصميم‌گيري همه اعضاي اتحاديه اروپاست. همچنين ساير نهادهاي اروپايي نيز تصميم خواهند گرفت.

رييس كميته روابط با ايران در پارلمان اروپا از راه‌اندازي دفتر نمايندگي اتحاديه اروپا در ايران خبر داد و افزود: پارلمان اروپا اخيرا قطعنامه‌اي را تصويب كرده است تا در ايران نمايندگي داير كند. براي گام نخست نماينده ويژه اتحاديه اروپا به ايران اعزام خواهد شد.

كرونبرگ خاطرن شان كرد: در ملاقات با وزير خارجه ايران پيشنهاد گفت‌وگوي حقوق بشر مطرح شد. وزير خارجه گفت با خانم اشتون در اين باره صحبت كرده است. البته پس از استقرار نماينده ويژه اتحاديه اروپا در ايران، كميسيونر عالي حقوق بشر نيز مي‌تواند با سفر به ايران درخصوص مسائل حقوق بشر تحقيق و رايزني كند.

وي با اشاره به ديداري كه با فرماندهان نيروي انتظامي داشت گفت: در اين سفر موفق شديم از مركز مبارزه با مواد مخدر ايران بازديد كنيم و در جريان اقدامات نيروي انتظامي قرار گرفتيم. اعلام مي‌كنم اتحاديه اروپا آمادگي هرگونه همكاري با مركز مبارزه با مواد مخدر را دارد.

رييس كميته روابط با ايران در پارلمان اروپا با تاييد سياست‌هاي دوگانه اتحاديه اروپا در برابر ايران گفت: در ارتباط اتحاديه اروپا با ايران، سياست دو سويه، ديپلماسي و تحريم‌ها را به صورت همزمان دنبال مي‌كنيم. البته يادآور مي‌شوم تحريم‌ها را نمي‌خواستيم عليه مردم اعمال كنيم، اميدوارم مذاكرات ژنو كمك خوبي به رفع تحريم‌ها به ويژه رفع تحريم دارو و كالاهاي مورد نياز مردم باشد.

كرونبرگ با بيان اينكه معتقدم شناخت دو سويه بايد بيشتر شود. تبادل هيات‌هاي آموزشي، فرهنگي و محيط زيست بين ايران و اتحاديه اروپا بايد بيشتر شود ضمن دعوت از رييس مركز پژوهش‌هاي مجلس شوراي اسلامي، گفت: اميدوارم در سال 2014 به اتحاديه اروپا سفر كنيد.

كد خبر: 2197096

تاريخ مخابره : ۱۳۹۲/۹/۲۵ - ۲۱:۵۰

دوشنبه 25 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 69]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن