تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):عقل راهنمايى مى  كند و نجات مى  دهد و نادانى گمراه مى  كند و نابود مى  گرداند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

خرید یخچال خارجی

ویترین طلا

کاشت پای مصنوعی

مورگیج

میز جلو مبلی

سود سوز آور

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

مبلمان اداری

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1802405072




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

خانيكي: انديشه‌هاي معتمدنژاد را به دغدغه مشترك جامعه ارتباطي تبديل كنيم


واضح آرشیو وب فارسی:همشهری: خانيكي: انديشه‌هاي معتمدنژاد را به دغدغه مشترك جامعه ارتباطي تبديل كنيم


اولين دستور كار ارتباطاتي‌ها بعد از دكتر معتمدنژاد - 1

دكتر هادي خانيكي در گفتگو با همشهري آنلاين درباره اولين دستور كار ارتباطي‌ها پس از فقدان دكتر كاظم معتمدنژاد، به نهادينه‌سازي انديشه‌هاي دكتر معتمدنژاد اشاره كرد و گفت: انديشه‌ها و دغدغه‌هاي دكتر معتمدنژاد را كه فراتر از انديشه‌هاي ما است كه ممكن است خود دكتر معتمدنژاد هم در اين زمينه‌ هنوز كار جدي انجام نداده باشد، را به مسئله مشترك جامعه ارتباطي كشور تبديل كنيم، يعني تدوين و تبئين‌اش كنيم. حداقل اين كه زمينه‌اي فراهم آيد تا مقالات علمي درباره اينكه معتمدنژاد چه گفت، حرف‌هايش چه بود و چه نظر و نقدي نسبت به آنها وجود دارد مطرح شوند.

خانيكي خاطرنشان كرد: به نظرم دكتر معتمدنژاد بيشتر نقش يك موسس را دارد. در هر حوزه‌اي آغازهاي خيلي ارزنده‌اي دارد؛ جايي كه به مطالعات انتقادي، مطالعات توسعه و آموزش‌هاي حرفه‌اي توجه مي‌دهد ولي طبيعتاً هر كدام از اينها در دنياي پيچيده و پر شتاب ارتباطي، بخش‌هاي نويني دارد كه بخصوص در سال‌هاي اخير دكتر معتمدنژاد از آن دور افتاده بود. بحث «جامعه شبكه‌اي» بحث جديدي است كه دكتر معتمدنژاد در حوزه جامعه اطلاعاتي به آن پرداخت ولي بعد از او مسئله ابعاد خيلي جديدي پيدا كرده است.

وي افزود: در مطالعات ميان رشته‌اي، دكتر معتمدنژاد بين ارتباطات و تاريخ و حقوق پيوندهاي خيلي خوبي را برقرار كرد ولي بخش‌هاي ديگري از اين مطالعات ميان رشته‌اي مانند نسبتي كه بين ارتباطات و زبان‌شناسي، ارتباطات و مطالعات فرهنگي، ارتباطات و علوم سياسي است اينها كارهايي است كه بايد بعد از دكتر معتمدنژاد ادامه پيدا كند.

عضو هيئت علمي دانشگاه علامه طباطبايي با يادآوري اينكه دكتر معتمدنژاد در حوزه روزنامه‌نگاري، ارتباطات، جامعه اطلاعاتي، حقوق و ارتباطات و روابط عمومي به تفكيك مسائلي را ارائه كرده است، افزود: در هر كدام از اين حوزه‌ها و زمينه‌ها بايد نشست‌هاي علمي جدي و انتشارات علمي جدي توسط انجمن‌ها و گروه‌هاي علمي تشكيل داد كه اين در كوتاه‌مدت ممكن است.

وي اضافه كرد: بايد سنتي بوجود آوريم كه در آن سنت هم امكان طرح ايده‌ وجود داشته باشد، هم نقد آن صورت گيرد و هم اين نقد و نظر ادامه پيدا كند. براي اين منظور چند سطح كار قابل تعريف است كه يكي بر عهده انجمن‌هاي علمي و تخصصي است تا نشست‌هاي علمي به دور از هياهو برگزار كنند.

خانيكي با طرح پيشنهاد برگزاري دو سالانه‌هاي بزرگ علمي با محور دكتر معتمدنژاد اظهار داشت: بايد به نام دكتر معتمدنژاد زمينه‌اي براي تداوم كارهاي استاد فراهم شود كه يكي از اين زمينه‌ها «جايزه ملي» به نام دكتر معتمدنژاد است البته لازم است بر روي اين كار خيلي فكر شود. اين جايزه و نهادهايي مانند بنيادهاي علمي كه مي‌توانند آن را اعطا كنند، مي‌توانند دكتر معتمدنژاد را در سه حوزه دوام ببخشد؛ در دانشگاه يعني در آكادمي، در حوزه‌هاي تخحصصي مانند رسانه‌ها و در حوزه‌هاي عمومي مثل جامعه.

شاگرد دكتر معتمدنژاد با طرح ضرورت راه‌اندازي بنياد دكتر معتمدنژاد گفت: راه‌اندازي اين بنياد نيازمند تحقيق و مطالعه و گفت‌وگوي فراوان بين دانشگاه‌ها و نهادهاي علمي و خانواده و نهادهاي عمومي است. البته بنده صرفاً ضرورت تاسيس اين بنياد را مطرح و اميدوارم اين نهاد هم تاسيس شود.

هادي خانيكي كه علاوه بر حضور در جامعه ارتباطاتي‌ها، از فعالان سپهر سياست نيز است در پاسخ به اين سوال خبرنگار همشهري آنلاين مبني بر اينكه «آيا دكتر معتمدنژاد با سياسي شدن شما مشكلي نداشت؟» گفت: خير. نه تنها ايشان مشكلي نداشت بلكه من چون معتقد به اين بوده و هستم كه بايد پيوندي بين حوزه‌هاي سياست، علم و فرهنگ برقرار كرد، دانشي كه از دكتر معتمدنژاد آموختم، مي‌رفت به حوزه سياست و از سياست برمي‌گشت به حوزه علم.

دوشنبه 25 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: همشهری]
[مشاهده در: www.hamshahrionline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 53]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن