واضح آرشیو وب فارسی:مهر: اعلام آمادگي شركتهاي آلماني براي بازگشت به ايران
عضو بزرگ ترين و قديمي ترين انجمن آلمان در حوزه كسب و كار خاورميانه از آمادگي شركتهاي آلماني براي بازگشت به ايران خبر داد و گفت: تحريم، شركتهاي آلماني را نيز با شرايط دشوار روبرو كرده بود.
به گزارش خبرگزاري مهر، "ورنر شولتزكه" (Werner Schoeltzke) عضو انجمن آلماني خاورميانه و خاور نزديك در ديدار با رئيس هيئت عامل ايميدرو با اظهار خرسندي از شرايط جديد سياسي ايران گفت: به نمايندگي از اين انجمن آماده انجام مذاكره و همكاري مشترك در اجراي طرح هاي آلومينيوم، مس، فولاد و ... ايران هستيم.
انجمن آلماني خاورميانه و خاور نزديك كه بزرگترين و قديمي ترين موسسه غيرانتفاعي و مستقل آلمان در ارائه خدمات به اين حوزه جغرافيايي است كه در سال 1934 (80 سال پيش) تاسيس شده و عمده شركت هاي بزرگ صنعتي، معدني و سرمايه گذاري اين كشور در آن عضويت دارند. هدف اين انجمن تشويق به توسعه كسب و كار و سرمايه گذاري در خاورميانه و خاور نزديك است. از سوي ديگر با توجه به ارتباط نزديكي كه انجمن آلماني خاورميانه با دولتمردان و وزارتخانه هاي آن كشور دارد از قدرت اجرايي بالايي براي همكاري در اين منطقه برخوردار است. گرهارد شرودر صدر اعظم سابق آلمان يكي از اعضاي افتخاري اين انجمن محسوب مي شود.
ورنر شولتزكه از فرصتي كه به تازگي براي توسعه روابط دو طرفه فراهم آمده استقبال كرد و يادآور شد: همكاري با صنايع معدني ايران هيچگاه به طور كامل قطع نشده و در 2 سال گذشته اين شركت پروژه هايي در شركت آلومينيوم المهدي به اجرا درآورده است.
وي با تاكيد بر اينكه خواهان برگشت به ايران براي انجام طرح هاي جديد هستيم افزود: تحريم هاي بين المللي به سبب اينكه مانع استفاده از فرصت هاي موجود مي شد براي ما نيز شرايط دشواري را پديد آورده بود.
اين عضو انجمن آلماني خاورميانه و خاور نزديك به قابليت هاي توسعه روابط با ايميدرو اشاره كرد و افزود: براي همكاري و امضاي قرارداد هاي متنوع در بخش معدن و صنايع معدني اين سازمان محدوديتي نداريم به گونه اي كه مي توان پروژه ها را از مرحله طراحي تا ساخت و خريد تجهيزات، نصب و راه اندازي اجرايي كرد.
ورنر شولتزكه با ابراز خوشبيني نسبت به لغو تحريم ها در سال 2014 اظهارداشت: با توجه به شاخص هايي كه مناطق ويژه اقتصادي و صنايع معدني در جنوب ايران دارند شرايط مناسبي براي افزايش همكاري ها وجود دارد.
عضو انجمن آلماني خاورميانه و خاور نزديك به طرح هاي توسعه صنعت آلومينيوم ايران اشاره و خاطر نشان كرد: با واردات مواد اوليه از جمله آلومينا و همچنين دسترسي به انرژي گاز مي توان برنامه افزايش ظرفيت توليد شمش آلومينيوم در سواحل جنوبي ايران را عملي ساخت.
رئيس هيئت عامل ايميدرو نيز كه دراين جلسه همراه معاونان و مديران خود حضور يافته بود با برشمردن سياست هاي دولت جديد مبني بر توسعه روابط با كشورهاي دنيا از جمله اتحاديه اروپا گفت: اولويت ما در توسعه صنايع معدني استفاده از توان فني و سرمايه هاي بخش خصوصي و شركت هاي خارجي است.
مهدي كرباسيان ادامه داد: حداكثر مشاركت سرمايه گذاري اين سازمان 40 درصد است به طوري كه ايميدرو تمايل دارد بالاترين سهم در اجراي پروژه ها در اختيار طرف مقابل باشد و اين موضوعي است كه در هر طرح به طور جداگانه مشخص مي شود.
وي ادامه داد: اين سازمان آماده ارائه طرح هاي سرمايه گذاري و مشاركتي به طرف هاي خارجي و بخش خصوصي است. در اين نشست محمد خانداداش پور معاون امور زيرساخت هاي ايميدرو نيز اظهار داشت: در مناطق ويژه انرژي بر جنوب (لامرد و پارسيان) برنامه هاي ايجاد ظرفيت هاي جديد فولاد، آلومينيوم و ... وجود دارد كه موضوع مناسبي براي همكاري هاي دوطرفه محسوب مي شود.
خانداداش پور بيان داشت: مدل طراحي، ساخت، نصب و راه اندازي و تامين مالي (E.P.C.F) يكي از پيشنهادهايي مورد نظر سازمان توسعه و نوسازي معادن و صنايع معدني براي اجراي طرح هاي اين حوزه است.
در اين جلسه همچنين نماينده شركت اوكسين دويچلند (Oxin Deutchland) نيز با اشاره به فعاليت هاي اين شركت در حوزه صنايع انرژي بر، از آمادگي اين شركت براي اجراي مشترك پروژه هاي صنايع معدني ايران خبر داد.
كد خبر: 2196867
تاريخ مخابره : ۱۳۹۲/۹/۲۵ - ۱۵:۳۹
دوشنبه 25 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 53]