محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1832423389
دولت بايد براي عدم كارآمدي پاسخگو باشد/ آزادي پژوهشگر درچارچوب ارزشها تعريف ميشود
واضح آرشیو وب فارسی:مهر: دولت بايد براي عدم كارآمدي پاسخگو باشد/ آزادي پژوهشگر درچارچوب ارزشها تعريف ميشود
رئيس جمهور با بيان اينكه دولت پاسخگو ناچار است براي عدم كارآمدي خود به مردم پاسخ بدهد ، گفت : براي كارآمد كردن بنده راهي جز پژوهش نمي شناسم و پژوهش بايد مديريت ما را كارآمد كند.
به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام حسن روحاني در چهاردهمين همايش تقدير از پژوهشگران برتر كشور گفت: نتيجه پژوهش ها نياز به بردباري جامعه دارد. ممكن است محقق و يا پژوهشگري به نتيجه اي برسد كه آن نتيجه خوشايند اين و آن نباشد اما اگر در مسير تحقيق به يافته اي رسيد اين يافته محصول پژوهش است.
وي با تاكيد بر اينكه پژوهش مقدس است و بايد نتيجه اش مورد احترام باشد يادآور شد: اين بدان معنا نيست كه هر چه از پژوهش حاصل شود وحي منزل باشد چون ممكن است در سال هاي آينده و در روند تحقيقات نتيجه اي متفاوت با آن چه امروز به دست آمده، حاصل شود.
رئيس جمهور ادامه داد: اگر كشور مي خواهد به پيشرفت برسد زمينه آن ايجاد محيط امن، آزاد و مساعد براي پژوهشگران است. اين كه ايران توانست به تمدن بزرگ دست يابد ابتدا از ترجمه كتب ديگران آغاز شد اما ايرانيان به آن اكتفا نكردند و چنان خلاقيت به خرج دادند كه كم كم كتاب هاي آنها مورد ترجمه ديگران قرار گرفت و لذا اين سر انديشه مطلوب انديشه اسلامي- ايراني است.
وي با بيان اينكه افتخار ما اين است كه در كنار دانشگاه ها پژوهشگاه برقرار باشد، گفت: همان طور كه به واحدهاي درسي و دروس اهميت مي دهيم به رساله ها نيز بايد اهميت بدهيم و رساله هاي كارشناسي ارشد و دكترا نيز بايد جايگاه خود را داشته و بخشي از نياز جامعه ما را پاسخگو باشند.
روحاني با تاكيد بر اينكه در بحث پژوهش نهايت مقصد ما چاپ يك كتاب و عنوان نيست خاطرنشان كرد: پژوهش بايد به بهبود كيفيت زندگي مردم بيانجامد مقصد عالي پژوهش پاسخگويي به نيازها و مطالبات به حق مردم است و نه يك حزب و يا گروه خاص. من از اينكه در گوشه اي ببينم بخشي از تحقيقات براي پاسخ به مطالبات يك گروه خاص است، خوشحال نمي شوم.
وي تاكيد كرد: آن گاه كه پژوهش و تحقيق به نيازهاي مردم و بهبود زندگي بشر منتهي مي شود آن پژوهش براي ما ارزشمند خواهد بود. البته در هر جامعه اي پژوهش در چارچوب ارزش ها ديده مي شود بنابراين نبايد به من اعتراض كنيد كه پژوهشگر بايد دستش باز باشد و به ارزش ها كاري ندارد. هيچ پژوهشي در هيچ جايي نيست كه در چارچوب ارزش ها تعريف نشود.
رئيس جمهور يادآور شد: مثلاً اگر پژوهشي منتهي به سهولت دسترسي مردم به مواد مخدر شود آيا اين پژوهش ارزشمند است يا بايد جلوي آن گرفته شود.
اظهار كرد: آيا پژوهشي كه براي دستيابي به سلاح هسته اي و سلاح كشتار جمعي باشد بايد در كشور مورد احترام قرار گيرد؟ قطعاً چنين نخواهد بود چون ما در كشوري زندگي مي كنيم كه طبق فتواي رهبر معظم انقلاب دسترسي به سلاح هسته اي حرام شمرده شده است.
وي افزود: نه تنها از ديدگاه عقلاني و منافع جمعي كشور ما به دنبال سلاح هسته اي نبوده و نيستم، بلكه از لحاظ ارزشي و ديني نيز ما به دنبال سلاح كشتار جمعي نخواهيم بود و اين پژوهش نيز جزو نيازهاي ما نيست.
روحاني گفت : سلاح كشتار جمعي جز منافع ملي و حتي دكترين دفاعي كشور ما نيست .
رئيس جمهور گفت: پژوهش مي تواند علم را شكوفا كند و از طرفي به توسعه علم و آموزش بيانجامد البته پژوهش نياز به محيط مساعد و مناسبي هم دارد. اين محيط آغازش آزادي آكادميك است.
وي با بيان اين كه مهمترين اصل پژوهش بردباري و سعه صدر است، افزود: نمي توان به پژوهش متقن دست يافت مگر آن كه پژوهشگر خلاق باشد و اين خلاقيت فقط در سايه آزادي امكان پذير خواهد بود، لذا بايد در سايه بردباري و تساهل زمينه را براي شكوفايي استعداد انديشمندان، محققين و پژوهشگران آماده كنيم.
روحاني با بيان اينكه دولت پاسخگو ناچار است براي عدم كارآمدي خود به مردم پاسخ بدهد ، گفت : براي كارآمد كردن بنده راهي جز پژوهش نمي شناسم و پژوهش بايد مديريت ما را كارآمد كند.
وي در بخش ديگري از سخنانش با اشاره به اينكه منابع ما براي كمياب است گفت: ما داراي منابع فراوان و ارزان از لحاظ محيط، ابزار پژوهش، نيروي انساني و منابع اقتصادي نيستيم. حتي كشورهايي كه در رشد اقتصادي قرار دارند آنها هم توانشان محدود است لذا استفاده بهينه از منابع محدود براي رسيدن به اهداف مطلوب بايد مسير پژوهش ما باشد.
روحاني با يادآوري خاطره اي از آغاز دوران رياست جمهوري اش اضافه كرد: در آغاز كار دولت از يكي از وزرا سوال كردم كه چند پروژه پژوهشي و تحقيقاتي در دست داريد؟ در پاسخ عدد بالايي را عنوان كرد چيزي بيش از 2 هزار مورد و من هم به او گفتم مگر چقدر منابع داريم كه اين ميزان پژوهش را آغاز كرده ايد و با هر عنوان آن مي توان يك كتاب نوشت؟.
وي يادآور شد: در حال حاضر ما بيش از 400 هزار ميليارد تومان براي به سرانجام رساندن پروژه هاي عمراني نياز داريم و لذا نبايد پژوهش و پروژه ها را تنها زخمي كنيم.
در ادامه رئيس جمهور با بيان اينكه نبايد پروژه ها را زخمي و رها كنيم، گفت: پروژه ها را بر اساس نيازهاي فوري و حياتي كه داريم بايد اولويت بندي كنيم.
وي افزود: من درك مي كنم كه پژوهشگر دنبال پژوهش هايي است كه در مسير مرزهاي دانش باشد و مي فهمم كه كدام پژوهش، پژوهشي است كه سر و صدا دارد.
روحاني با بيان اينكه گاهي پژوهش خبرساز نيست اما سرنوشت ساز است، گفت: بايد برخي از تحقيقاتمان مربوط به بخش هاي بلوغ يافته علم و تكنولوژي باشد كه كشور به آن نياز دارد.
وي با تاكيد بر اينكه كشور از لحاظ منابع آب مشكل دارد، گفت: تراز آبي كشور ما به شدت منفي است بنابراين به تحقيقات و پژوهش در اين زمينه نياز داريم كه منتهي شود به فناوري و مصرف كم آب به ويژه در بخش كشاورزي چرا كه 90 درصد از آب كشور صرف بخش كشاورزي مي شود.
رئيس جمهور بيان داشت: ما امروز به تحقيقات و پژوهش هايي كه بهره وري را در زمينه آب بالا ببرد نياز داريم و اين يكي از ضروريات جامعه ماست.
روحاني همچنين با بيان اينكه كشور از لحاظ زيست محيطي دچار مشكل است، گفت: امروز شهرهاي بزرگ ما دچار آلودگي هواست و رفع اين آلودگي ها جزو نياز حياتي جامعه است.
وي تصريح كرد: ما نياز به محيط سالم، هواي سالم، سرزمين سالم براي زيست و ادامه حيات داريم اما امروز ريزگردها يكي از مشكلات جامعه ما شده است.
رئيس جمهور با اشاره به توسعه تكنولوژي گفت: بايد از معني سخت افزار تكنولوژي فاصله بگيريم و فناوري تكنولوژي را هم در علوم انساني مورد توجه قرار دهيم.
روحاني تصريح كرد: در زمينه مسائل اقتصادي، فرهنگي، سياست خارجي و امنيتي نياز به پژوهش داريم و دولت تدبير و اميد نيز يكي از برنامه هايش در بخش پژوهش آن است كه تقاضا را زياد كند.
رئيس جمهور افزود: پژوهش يك عرضه است و اين عرضه زماني ارزشمند است كه برايش تقاضا باشد به خصوص اگر اين تقاضا از سوي بخش خصوصي باشد دولت مصمم است اين تقاضا را بالا ببرد.
وي با بيان اينكه مردم بايد دولت را براي رسيدن به خواسته هايشان مجبور كنند، گفت: دولت پاسخگو ناچار است براي عدم ناكارآمدي اش به مردم پاسخ دهد و براي كارآمد كردن، بنده راهي جز پژوهش نمي شناسم و اين پژوهش است كه بايد مديريت ما را كارآمد كند.
روحاني با اشاره به مشكلات اقتصادي ادامه داد: ما در بخش اقتصاد صدها مسئله داريم و در بخش اقتصاد، فرهنگ و مسائل اجتماعي نيازمند پژوهشگر آزاد و دانشگاهها هستيم چرا كه بخش دولتي به كارشناسان خود متكي است و ما بايد در زمينه تحقيق و پژوهش از ديگران نيز بهره ببريم.
رئيس جمهور با تاكيد بر اينكه ما در بخش پژوهش بايد به توانمندي هاي كشور توجه كنيم، تصريح كرد: برخي از تحقيقات گرانقيمت است و با مجموعه امكانات كشور نيز دستيابي به آن دشوار. اما شعار"ما مي توانيم" كه رهبر انقلاب بر آن تكيه دارند شعار به حقي است كه بايد ما نيز پشت سر آن حركت كنيم.
وي ادامه داد: "ما مي توانيم" بايد در چارچوب برنامه و نقشه جامع پژوهش كشور باشد وگرنه در مسيري حركت مي كنيم كه ممكن است 10 سال زمان ببرد تا به نتيجه برسيم.
روحاني با اشاره به دستيابي ايران به دانش و فناوري هسته اي، گفت: از روزي كه ما در اين زمينه قدم برداشتيم يعني سال 1367 تنها يك دستگاه سانتريفيوژ در اختيارمان بود اما امروز كه 25 سال گذشته است اين تحقيق و پژوهش قدم به قدم جلو آمده كشوري هستيم كه در زمينه فناوري هسته اي و به ويژه در بخش غني سازي به نقطه اي رسيديم كه رئيس جمهور آمريكا به صراحت مي گويد امكان پذير نيست كه اين فناوري را از مردم ايران بگيريم و اين افتخار بزرگي براي كشور است كه در فناوري هسته اي به قله هايي دست يافته و آن را بومي سازي كرده كه جدايي از اين فناوري از ملت امكانپذير نيست.
رئيس جمهور با بيان اينكه از روز اول در فناوري هسته اي حضور داشته است، گفت: من از همان روزهاي اوليه كه وارد اين فناوري هسته اي شديم حضور و نظارت داشتم و با انديشمندان و دانشمندان در اين زمينه در تماس بودم و وقتي مي خواستيم بحث يو سي اف را دنبال كنيم عده اي از اساتيد پيش من آمدند و گفتند اين كار امكان پذير نيست اما امكان پذير شد.
وي همچنين با اشاره به پيشرفت هاي ايران در زمينه فضايي گفت: ما در اين حوزه هم قدم هاي خوبي به خصوص در روزهاي اخير برداشتيم و آن را ادامه خواهيم داد.
روحاني تصريح كرد: ما بايد ابتدا قدم هاي لازم را براي پژوهش و از پژوهش به فناوري و از فناوري به توليد ثروت و قدرت برداريم اما در عين حال بايد در اولويت بندي مسائل و آنچه كه توان و نياز و مطالبه جامعه است، توجه داشته باشيم.
رئيس جمهور با بيان اينكه در زمينه پژوهش نياز به نظارت هم وجود دارد، گفت: به دليل آنكه مدتي رئيس يك مركز پژوهشي بودم تاكيد مي كنم كه پژوهش نياز به نظارت دارد چرا كه برخي از منابع مالي در گذشته به نام پژوهش اتلاف شده و بخش هاي ديگري از پژوهش كه براي تكميل نياز به منابع داشته است محروم مانده و متاسفانه در اين وادي مقدس نيز رانت وجود دارد و بايد اين رانت را از بين ببريم.
وي افزود: در برخي از كشورها سهم پژوهش نسبت به سهم آموزش بيشتر است و ما نيز بايد سهم پژوهش را در بودجه بالا ببريم و شرايط را براي رشد پژوهش آماده كنيم.
روحاني با بيان اينكه بودجه در زمينه پژوهش به اندازه كافي نيست، گفت: دولت به دليل كمبود وقت نتوانسته است در بودجه به مسائل پژوهشي نگاه ويژه داشته باشد اما دولت بايد بودجه كافي در زمينه پژوهش را مقرر كند.
رئيس جمهور با تاكيد بر اينكه ترديدي وجود ندارد كه توسعه ملي تنها در سايه توسعه علمي به دست مي آيد، گفت: توسعه علمي نيز در سايه تحقيق و پژوهش خواهد بود و تحقيق و پژوهش است كه ما را به حرف نو، سخن و نظريه نو مي رساند.
روحاني در پايان با تاكيد بر اينكه بخش خصوصي و دولتي بايد دست به دست هم دهند تا پژوهش در كشور رشد يابد، خاطر نشان كرد: دولت تدبير و اميد در اين چندماهه قدم هايي برداشته و در ماهها و سال آينده نيز قدم هاي بيشتري برخواهد داشت تا در اين زمينه موفقيت هايي دست يابيم چرا كه پژوهشگران آينده ساز اين كشور هستند.
كد خبر: 2196571
تاريخ مخابره : ۱۳۹۲/۹/۲۵ - ۱۱:۳۴
دوشنبه 25 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 46]
صفحات پیشنهادی
رئيس جمهور: دولت بايد براي عدم كارآمدي پاسخگو باشد
رئيس جمهور دولت بايد براي عدم كارآمدي پاسخگو باشد رئيس جمهور با بيان اينكه دولت پاسخگو ناچار است براي عدم كارآمدي خود به مردم پاسخ بدهد گفت براي كارآمد كردن بنده راهي جز پژوهش نمي شناسم و پژوهش بايد مديريت ما را كارآمد كند به گزارش مهر حجت الاسلام حسن روحاني در چهاردهمين هرئیس جمهور: دولت باید برای عدم کارآمدی پاسخگو باشد
رئیس جمهور دولت باید برای عدم کارآمدی پاسخگو باشد رئیس جمهور با بیان اینکه دولت پاسخگو ناچار است برای عدم کارآمدی خود به مردم پاسخ بدهد گفت برای کارآمد کردن بنده راهی جز پژوهش نمی شناسم و پژوهش باید مدیریت ما را کارآمد کند آفتاب حجت الاسلام حسن روحانی در چهاردهمین همدولت پاسخگو ناچار است براي عدم ناكارآمدياش به مردم پاسخ دهد/ سلاح كشتار جمعي جزء دكترين دفاعي ما نيست
دولت پاسخگو ناچار است براي عدم ناكارآمدياش به مردم پاسخ دهد سلاح كشتار جمعي جزء دكترين دفاعي ما نيست رئيسجمهور گفت در بحث پژوهش نهايت قصد ما چاپ يك كتاب و يا يك عنوان نيست پژوهش بايد به بهبود كيفيت زندگي مردم بيانجامد چرا كه مقصد عالي آن پاسخگويي به نيازهاي به حق مردم است بدولت پاسخگو ناچار است براي عدم ناكارآمدياش به مردم پاسخ دهد + فيلم
دولت پاسخگو ناچار است براي عدم ناكارآمدياش به مردم پاسخ دهد فيلم رئيسجمهور گفت در بحث پژوهش نهايت قصد ما چاپ يك كتاب و يا يك عنوان نيست پژوهش بايد به بهبود كيفيت زندگي مردم بيانجامد چرا كه مقصد عالي آن پاسخگويي به نيازهاي به حق مردم است به گزارش گروه چندرسانهاي باشگاه خبردولت بايد براي عدم كارآمدي خود به مردم پاسخ بدهد/ كارآمدي راهي جز پژوهش ندارد
دولت بايد براي عدم كارآمدي خود به مردم پاسخ بدهد كارآمدي راهي جز پژوهش ندارد رئيس جمهور با بيان اينكه دولت پاسخگو ناچار است براي عدم كارآمدي خود به مردم پاسخ بدهد گفت براي كارآمد كردن بنده راهي جز پژوهش نمي شناسم و پژوهش بايد مديريت ما را كارآمد كند به گزارش خبرنگار مهر حجافزايش شتاب علمي رسالت پژوهشگران و انديشمندان است/ توليدات علمي بايد پاسخگوي نياز داخلي باشد
افزايش شتاب علمي رسالت پژوهشگران و انديشمندان است توليدات علمي بايد پاسخگوي نياز داخلي باشد رشت - خبرگزاري مهر رئيس كميته علمي ستاد جشنواره هفته پژوهش و فناوري گيلان گفت رسالتي كه امروز پژوهشگران و انديشمندان كشور دارند اين است كه جلو بودن از برنامه را حفظ كنند و شتاب علمي راروحاني در ديدار مجمع نمايندگان البرز، بوشهر و نماينده آشوريان: مجلس و دولت بايد تعامل بيشتري داشته باشند
روحاني در ديدار مجمع نمايندگان البرز بوشهر و نماينده آشوريان مجلس و دولت بايد تعامل بيشتري داشته باشند روحاني در ديدار مجمع نمايندگان البرز بوشهر و نماينده آشوريان مجلس و دولت بايد تعامل بيشتري داشته باشند روحاني خطاب به نمايندگان مجلس هدف دولت خدمت به مردم و جلب رضايت آنانبودجه نفت، قلب بودجه سنواتي است/ دولت هر چه زودتر بايد پاسخ گستاخي آمريكاييها را بدهد
بودجه نفت قلب بودجه سنواتي است دولت هر چه زودتر بايد پاسخ گستاخي آمريكاييها را بدهد دبير كل حزب موتلفه اسلامي گفت دولت هر چه زودتر بايد پاسخ گستاخي آمريكاييها را بدهد و مردم نيز اين انتظار را دارند به گزارش حوزه احزاب باشگاه خبرنگاران محمدنبي حبيبي در پايان نشست دبيران حواكنش پوركاظمي به تهمتهاي دوچرخهسوار دوپينگي: پراش بايد پاسخگوي شوراي استيناف باشد
واكنش پوركاظمي به تهمتهاي دوچرخهسوار دوپينگي پراش بايد پاسخگوي شوراي استيناف باشد لطفعلي پوركاظمي در واكنش به صحبتهاي محمود پراش مبني بر اينكه فدراسيون پزشكي نام هر كسي را دوست دارد اعلام ميكند و هر كه را دوست ندارد اعلام نميكند تاكيد دارد بد نيست دوستان به جاي اينكه به فهيچ وقت آمريكاييها را باور نداريم و فريب آنها را نبايد بخوريم/ كارآمدي نظام بايد تقويت شود
هيچ وقت آمريكاييها را باور نداريم و فريب آنها را نبايد بخوريم كارآمدي نظام بايد تقويت شود وزير كشور گفت ما هيچ وقت آمريكاييها را باور نداريم و فريب آنها را نبايد بخوريم زيرا در عرصه بينالملل مسئلهاي به نام سهلانگاري عدم دقت و اعتماد وجود ندارد به گزارش خبرنگار باشگاه خبررئيس پژوهشگاه مطالعات آموزش و پرورش در نشست خبري : بايد آموزش پژوهشگري به معلمان ارائه شود
رئيس پژوهشگاه مطالعات آموزش و پرورش در نشست خبري بايد آموزش پژوهشگري به معلمان ارائه شود بخش فرهنگي بر اساس سند تحول آموزش و پرورش بايد زيرنظام پژوهش ايجاد شود كه اقدامات كارشناسي آغاز شده است و تا 2 الي 3 ماه آينده به نتيجه ميرسد و در آن صورت فعاليت ساختار و بودجه پژوهش كابودجه را نبايد زنانه و مردانه تعريف كرد
بودجه را نبايد زنانه و مردانه تعريف كرد معاون رييس جمهور در امور زنان و خانواده گفت قدر مسلم آن است كه حل مسائل عمومي جامعه بر بهبود وضعيت زنان نيز تأثير گذاشته و آن را متأثر ميسازد لذا نبايد با خط كشيهاي رايج بودجه را زنانه و مردانه كرده و فقط هشت ميليارد آن را به زنان و خاروحاني:حاميان تروريسم بايد پاسخگوي اقدامات خود باشند/ مالكي:دستور شناسايي و تعقيب مقصرين را دادهام
روحاني حاميان تروريسم بايد پاسخگوي اقدامات خود باشند مالكي دستور شناسايي و تعقيب مقصرين را دادهام به گزارش خبرآنلاين به نقل از پايگاه اطلاعرساني رياست جمهوري حجتالاسلام والمسلمين حسن روحاني در اين گفتوگوي تلفني كه به منظور رسيدگي به حمله تروريستي اخير جنايتكاران به تكنسينهرئيس جمهور: دولت بايد براي عدم كارآمدي پاسخگو باشد
رئيس جمهور دولت بايد براي عدم كارآمدي پاسخگو باشد رئيس جمهور با بيان اينكه دولت پاسخگو ناچار است براي عدم كارآمدي خود به مردم پاسخ بدهد گفت براي كارآمد كردن بنده راهي جز پژوهش نمي شناسم و پژوهش بايد مديريت ما را كارآمد كند به گزارش مهر حجت الاسلام حسن روحاني در چهاردهمين هرئیس جمهور: دولت باید برای عدم کارآمدی پاسخگو باشد
رئیس جمهور دولت باید برای عدم کارآمدی پاسخگو باشد رئیس جمهور با بیان اینکه دولت پاسخگو ناچار است برای عدم کارآمدی خود به مردم پاسخ بدهد گفت برای کارآمد کردن بنده راهی جز پژوهش نمی شناسم و پژوهش باید مدیریت ما را کارآمد کند آفتاب حجت الاسلام حسن روحانی در چهاردهمین همدولت پاسخگو ناچار است براي عدم ناكارآمدياش به مردم پاسخ دهد/ سلاح كشتار جمعي جزء دكترين دفاعي ما نيست
دولت پاسخگو ناچار است براي عدم ناكارآمدياش به مردم پاسخ دهد سلاح كشتار جمعي جزء دكترين دفاعي ما نيست رئيسجمهور گفت در بحث پژوهش نهايت قصد ما چاپ يك كتاب و يا يك عنوان نيست پژوهش بايد به بهبود كيفيت زندگي مردم بيانجامد چرا كه مقصد عالي آن پاسخگويي به نيازهاي به حق مردم است بدولت پاسخگو ناچار است براي عدم ناكارآمدياش به مردم پاسخ دهد + فيلم
دولت پاسخگو ناچار است براي عدم ناكارآمدياش به مردم پاسخ دهد فيلم رئيسجمهور گفت در بحث پژوهش نهايت قصد ما چاپ يك كتاب و يا يك عنوان نيست پژوهش بايد به بهبود كيفيت زندگي مردم بيانجامد چرا كه مقصد عالي آن پاسخگويي به نيازهاي به حق مردم است به گزارش گروه چندرسانهاي باشگاه خبر-
گوناگون
پربازدیدترینها