محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1843412073
دولت پاسخگو ناچار است براي عدم ناكارآمدياش به مردم پاسخ دهد/ سلاح كشتار جمعي جزء دكترين دفاعي ما نيست
واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران جوان: دولت پاسخگو ناچار است براي عدم ناكارآمدياش به مردم پاسخ دهد/ سلاح كشتار جمعي جزء دكترين دفاعي ما نيست
رئيسجمهور گفت: در بحث پژوهش نهايت قصد ما چاپ يك كتاب و يا يك عنوان نيست، پژوهش بايد به بهبود كيفيت زندگي مردم بيانجامد چرا كه مقصد عالي آن پاسخگويي به نيازهاي به حق مردم است.
به گزارش خبرنگار دولت باشگاه خبرنگاران حجتالاسلام و المسلمين دكتر حسن روحاني رئيسجمهور صبح امروز(دوشنبه) در جشنواره ملي تجليل از پژوهشگران و فنآوران برتر كشور گفت: بايد صراحتا بگويم كه اساس پژوهش از دانش است گرچه خود پژوهش، هم علت و هم معلول است.
وي ادامه داد: پژوهش و توسعه علم و آموزش نياز به محيط مساعدي دارد كه اين محيط در ابتداي كار نيازمند آزادي آكادميك است.
دكتر روحاني افزود: در محيط پژوهشي بايد بردباري و سعه صدر وجود داشته باشد زيرا در غير اينصورت نمي توان به پژوهشي مغتنم دست يافت.
رئيس قوه مجريه اظهارداشت: پژوهشگر تنها در محيطي ميتواند به فعاليتهاي خود ادامه دهد كه خلاقيت در آن حاكم باشد و فقط خلاقيت در سايه آزادي امكانپذير است.
دكتر روحاني ادامه داد: ما بايد در سايه بردباري و تساهل، زمينه را براي شكوفايي استعداد انديشمندان، محققين و پژوهشگران آماده كنيم، نتيجه پژوهش نيز احتياج به بردباري جامعه دارد. ممكن است حقيقتي به نتيجهاي برسد كه خوشايند اين و آن نباشد اما اگر به واقع در چارچوب اصول و در مسير تحقيق به يافتهاي رسيده باشد، آن يافته محصول پژوهش است.
وي تصريح كرد: پژوهش مقدس است و هر آنچه در پژوهش بدست ميآيد امكان ندارد كه تغيير نكند، زيرا امروزه ممكن است تحقيقي ما را به دادهاي برساند كه دو، سه يا 5 سال ديگر تحقيقات جديدي ما را به مطلوب ديگري برساند.
رئيس قوه مجريه اظهار داشت: اگر كشور بخواهد در مسير پيشرفت قرار بگيرد، زمينه اين پيشرفت محيط امن، مساعد و آزاد براي پژوهشگران است و اينكه ايران توانست به تمدن بزرگ دست يابد، از ترجمه كتب ديگران كار علمي را آغاز كرد، اما هرگز به ترجمه اكتفا نكرد و در سايه آن ترجمه آنچنان بر خلاقيت پرداخت كه در چند قرن كتاب ايرانيان مورد انتقال ديگران براي ترجمه قرار گرفت.
وي تصريح كرد: در واقع پژوهش سير انديشههايي است كه محصول مطلوب جامعهاي ايراني و اسلامي است و افتخار ما اين است كه در كنار دانشگاههاي ما پژوهشگاههايي برپا باشد و در دانشگاه همانقدر كه به دروس دانشگاهي و واحد درسي اهميت ميدهيم، رساله ها را نيز مورد اولويت قرار دهيم.
رئيسجمهور با بيان اينكه رسالههاي كارشناسي ارشد و دكتري بايد جايگاه خود را پيدا كنند، اظهار داشت: هر آنچه براي تشويق دانشجويان و تدوين رسالهاي كه نمره بخشي از آن نباشد، بايد ايجاد شود زيرا همين رسالهها بخشي از نياز جامعه ما را پاسخگو هستند و ميتوانند مشكلات موجود را حل كنند.
وي افزود: در بحث پژوهش نهايت قصد ما چاپ يك كتاب و يا يك عنوان نيست، پژوهش بايد به بهبود كيفيت زندگي مردم بيانجامد چرا كه مقصد عالي آن پاسخگويي به نيازهاي به حق مردم است.
دكتر روحاني تصريح كرد: تعلق پژوهش به يك حزب و گروه خاص معنايي ندارد بلكه تحقيقات و پژوهشهاي صورت گرفته بايد به همه مطالبات مردم پاسخگو باشد، زيرا در صورتي كه يك پژوهش براي يك گروه خاص صورت بگيرد، قابل قبول نيست.
رئيس قوه مجريه گفت: پژوهش بايد در راستاي حل نيازهاي مردم و بهبود كيفيت زندگي آنها باشد و پژوهشي براي ما ارزشمند است كه سلسله مراتب ارزشها در آن ديده شود، زيرا هيچ جامعهاي نيست كه پژوهش خود را در برابر ارزشها قرار ندهد.
رئيسجمهور تاكيد كرد: اگر پژوهشي خداي ناكرده سبب شود كه مردم به آساني به مواد مخدر دسترسي پيدا كنند، آن پژوهش قابل احترام نيست.
وي افزود: ما در كشوري زندگي ميكنيم كه طبق فتواي مقام معظم رهبري توليد سلاح هستهاي و به كار بردن آن ممنوع و حرام است، لذا سوال من اين است كه آيا پژوهشي كه ما را به توليد سلاح هستهاي تشويق كند، درست است؟!
دكتر روحاني با بيان اينكه جمهوري اسلامي ايران دنبال سلاح كشتار جمعي نبوده و نيست، اظهار داشت: ملت ما به دنبال سلاح كشتار جمعي نبوده و آنرا جزء دكترين دفاعي خود نميداند و اين ارزش به عنوان راهنماي ما در بحث پژوهش مطرح است.
رئيس قوه مجريه خاطرنشان كرد: منابع ما در پژوهش كمياب است و ما داراي منابع فراوان و ارزان از لحاظ نيروي انساني و كارگاههاي پژوهشي نيستيم، اين موضوع تنها گريبانگير كشور ما نيست بلكه در كشورهايي كه رشد اقتصادي بالايي نيز دارد اين موضوع با مشكلات متعددي روبرو است.
وي اضافه كرد: استفاده بهينه از منابع محدود براي دستيابي به اهداف مطلوب بايد در مسير پژوهش قرار بگيرد.
رئيسجمهور افزود: در آغاز كار دولت از يكي از وزرا در بخش پژوهش سوال كردم چند طرح پژوهشي و تحقيقاتي در دست داريد، در پاسخ عدد بالايي مطرح كرد و گفت «بيش از 2500 طرح».
وي اضافه كرد: عنوان اين طرحها يك كتاب ميشد، گفتم مگر چقدر پول و نيروي انساني داريد، طرحها را زخمي و رها كردهايم و نميتوانيم به آن برسيم، در تحقيق هم همين كار را ميكنيم، طرحها را زخمي و رها ميكنيم؛ بايد اولويتبندي كنيم.
دكتر روحاني اضافه كرد: ما بايد اهدافمان را اولويتبندي كنيم چرا كه در شرايطي هستيم كه نيازهايمان فوري و يا گاهاً حياتي است و بنده متوجه ميشوم كه يك پژوهشگر دنبال پژوهشهايي است كه در مسير دانش باشد و متوجه ميشوم كه كدام تحقيق كف و سوت دارد و همچنين كدام پژوهش سروصداي فراواني دارد.
رئيس قوه مجريه گفت: گاهي يك پژوهش خبرساز نيست اما سرنوشتساز است، برخي از تحقيقات ما مربوط به بلوغ علم و تكنولوژي است اما كشور ما به آن نياز دارد؛ به عنوان مثال در مشكل منابع آب هستيم و تراز آبي كشور ما به شدت منفي است؛ نياز به تحقيقات و پژوهشي داريم كه به فناوري و مصرف كم آب منتهي شود، كاستن مصرف آب در اين كشور به ويژه در بخش كشاورزي كه 90 درصد آب كشور در مسير مصرف كشاورزي است اولويت است.
دكتر روحاني تصريح كرد: امروز ما در شرايطي هستيم كه از لحاظ زيستمحيطي دچار مشكليم و به دنبال تحقيقاتي هستيم كه آلودگيها را به شدت كاهش دهد.
وي ادامه داد: يكي از پژوهشگران به بنده گفت كه كاركردن در كاربراتور يك اتومبيل از لحاظ پرستيژ برايش اولويت ندارد اما امروز شهرهاي بزرگ ما دچار آلودگي هوا هستند و اين جزء نيازهاي حياتي كشور ماست.
دكتر روحاني گفت: ما نياز به محيط، هوا و سرزمين سالم براي زيست داريم، ريزگردها امروز مشكلساز است و امروزه اينها به عنوان اولويت مطرح ميشوند.
رئيس قوه مجريه با بيان اينكه امروز ما به فناوري گسترده نياز داريم، اظهار داشت: در اين مسير بايد تكنولوژي را توسعه دهيم و از معناي سختافزاري آن فاصله را گرفته و در علوم انساني نيز به فناوري بپردازيم.
رئيسجمهور با بيان اينكه ما امروزه در زمينه مسائل اقتصادي، فرهنگي، سياست خارجي و امنيتي نياز به تحقيق و پژوهش داريم، تصريح كرد:دولت تدبير و اميد يكي از برنامههايش در بخش پژوهش اين است كه تقاضا را زياد كند زيرا پژوهش يك عرضه است و اين عرضه زماني ارزشمند است كه براي آن تقاضايي وجود داشته باشد،اين تقاضا هم از سمت بخش خصوصي بايد شروع شود.
وي افزود: بخش خصوصي در سايه پژوهش و فناوري تجاري شده و ميتواند كيفيت را بالا و پايين ببرد و آن هنگامي است كه بخش خصوصي به دنبال محقق ميدود و پژوهش در ابتدا به فناوري و سپس به جامعه متصل ميشود.
دكتر روحاني با بيان اينكه دولت مصمم است اين تقاضا را بالا ببرد، گفت: اين مردم هستند كه بايد دولت را مجبور كنند كه پاسخگو باشد و دولت نيز در مقابل ناچار است براي عدم كارآمدياش به مردم پاسخ دهد و براي كارآمد كردن بنده راهي جز پژوهش ندارم، اين پژوهش است كه بايد مديريتها را كارآمد كند.
رئيس قوه مجريه با بيان اينكه در بحث اقتصاد صدها مسئله پيش رو داريم، تصريح كرد: در بخش دولت نيز كارشناسانش به خود متكياند و گاهي برخي محققين آن را نقد ميكنند ولي اين كافي نيست و ما در بخش اقتصاد، فرهنگ، اجتماع نيازمند پژوهش آزاد در دانشگاه هستيم.
دكتر روحاني با بيان اينكه ما بايد از تحقيق و پژوهش ديگران استفاده كنيم، اظهار داشت: دولت بايد بخش پژوهش را تقويت كرده و آنرا در مسير صحيح قرار دهد.
وي افزود: ما در بحث پژوهش بايد به توانمنديهاي كشور توجه كنيم زيرا برخي از تحقيقات گرانقيمت به دليل عدم سازگاري با مجموعه امكانات كشورمان، دستيابي به آنها تقريبا دشوار است.
دكتر روحاني گفت: اگر بنا است ما در يك پژوهش وارد شويم بايد توان خود را مدنظر قرار دهيم ولي اين به اين معنا نيست كه يك دانشمند ايراني نميتواند در حوزههاي مختلف ورود پيدا نكند.
رئيس قوه مجريه تصريح كرد: شعار "ما ميتوانيم" كه مقام معظم رهبري بر آن تاكيد دارند به اين معناست كه همه ما بايد پشت سر اين شعار و در اين مسير حركت كنيم.
رئيسجمهور افزود: ما ميتوانيم در چارچوب نقشه جامع پژوهش كشور در اين مسير گامهاي خوبي برداريم.
وي خاطرنشان كرد: البته بنده توجه دارم كه تحقيقات مهم زمانبَر هستند و ظرف يك مدت كوتاه نميتوان آنها را انجام داد، از اين رو داشتن سعه صدر در اين زمينه بايد لحاظ شود.
دكتر روحاني اظهار داشت: در زمينه دانش هستهاي روندي را كه ما از سال 1367 با داشتن يك دستگاه سانتريفيوژ شروع كرديم امروز به حمد خدا با تلاش دانشمندانمان پس از حدود 25 سال توانستهايم در اين فناوري قدم به قدم پيش برويم به گونهاي كه امروز به جايي رسيدهايم كه تصور روز اول برايمان قابل قبول نبود.
رئيس قوه مجريه با بيان اينكه بنده در بحث هستهاي از ابتدا حضور داشتم، تاكيد كرد: ما وقتي ميخواستيم بحث UCF را دنبال كنيم، عدهاي از اساتيد پيش بنده آمدند و تاكيد كردند كه اين كار امكانپذير نيست اما امروز ما كشوري هستيم كه توانستهايم با تلاش دانشمندانمان در زمينه فناوري هستهاي و مخصوصا در بحث غنيسازي به نقطهاي برسيم كه رئيسجمهور امريكا به صراحت ميگويد اين فناوري از ايران گرفتني و جداشدني نيست، براي كشور ما افتخار بزرگي محسوب ميشود.
رئيسجمهور تصريح كرد: ما به قلههايي رسيديم كه جدايي اين فناوري در شرايط فعلي از كشورمان امكانپذير نيست و اميدواريم در زمينه فضايي و تحقيقات بزرگ كه به زمان نياز دارند نيز بتوانيم به موفقيتهاي بزرگي دست يابيم.
وي با بيان اينكه ما در زمينه فضايي قدمهاي مهمي را برداشتهايم و اين قدمها را ادامه خواهيم داد، اظهار داشت: دولت در صدد است در زمينه كمك و گسترش شركتهاي دانشبنيان شرايط خوبي را اتخاذ كند زيرا بر اين باوريم كه بايد از عرصه پژوهش به فناوري ورود و از عرصه فناوري براي توليد ثروت استفاده كنيم.
دكتر روحاني ادامه داد: اولويتبندي مسائل مورد نياز جامعه و مطالبات مردم در مقوله پژوهش از ديگر نكاتي است كه بايد به آن توجه كنيم.
رئيس قوه مجريه افزود: در بخش پژوهش به نظارت جدي نياز داريم زيرا برخي منابع مالي كه در اختيار اين بخش قرار گرفته متاسفانه در گذشته به هدر رفته و باعث شده است كه بخشهايي از پژوهش مغفول بماند.
رئيسجمهور با بيان اينكه متاسفانه در وادي پژوهش گاهي رانت وجود داشته است، اظهار داشت: ما بايد به محصولي كه پژوهش به ما ميدهد دقت داشته باشيم.
وي گفت: دولت در بودجه امسال وقت كافي نداشت تا براساس محصول كار تصميم بگيرد اما يك پژوهشگاه بايستي بر اساس محصول، منابع مالي و پول را دريافت كند.
دكتر روحاني با بيان اينكه بايد بخش پژوهش را گسترش دهيم، تاكيد كرد: دانشگاهها و مدارس ما از لحاظ دانشجو و دانشآموز شرايط خوبي را دارند لذا بايد بكوشم به لحاظ علمي با دانشگاههاي جهان رقابت داشته و به كار پژوهش اهميت دهيم.
رئيس قوه مجريه ادامه داد: ما بايد سهم پژوهش را بالا ببريم زيرا توسعه ملي ما در گرو توسعه علمي محقق ميشود.
رئيس جمهور ادامه داد: تحقيق و پژوهش است كه ما را به حرف نو، سخن نو و نظريه نو ميرساند و الّا آموزش و دانش اگر به معناي همه دادههاي گذشته باشد بخش علمي رشد پيدا نميكند.
وي خاطرنشان كرد: آنچه امروز مهم است پردازش و تحليل و نقد ملي است و اينكه پژوهشي به وجود بيايد كه با واقعيتهاي جامعه مطابقت داشته باشد.
دكتر روحاني تاكيد كرد: همه بايد دست در دست هم دهيم و در مسير رشد علمي كشور گام برداريم.
رئيس قوه مجريه در پايان تصريح كرد: دولت تدبير و اميد با تمام احترامي كه براي پژوهشگران قائل است اميد دارد در سال آينده قدمهاي ديگري نيز در اين حوزه برداشته شود.
گفتني است نهاونديان رئيس دفتر رئيسجمهور، محمدجواد لاريجاني دبير ستاد حقوق بشر قوه قضائيه، حسين فريدون دستيار ويژه رئيسجمهور، محمدرضا صادق مشاور رسانهاي رئيس جمهور، مصطفي محمد نجار وزير سابق كشور، رضا فرجيدانا وزير علوم وسيدحسن قاضيزاده هاشمي وزير بهداشت در اين مراسم حضور دارند.
انتهاي پيام/
دوشنبه 25 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران جوان]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 56]
صفحات پیشنهادی
دولت پاسخگو ناچار است براي عدم ناكارآمدياش به مردم پاسخ دهد + فيلم
دولت پاسخگو ناچار است براي عدم ناكارآمدياش به مردم پاسخ دهد فيلم رئيسجمهور گفت در بحث پژوهش نهايت قصد ما چاپ يك كتاب و يا يك عنوان نيست پژوهش بايد به بهبود كيفيت زندگي مردم بيانجامد چرا كه مقصد عالي آن پاسخگويي به نيازهاي به حق مردم است به گزارش گروه چندرسانهاي باشگاه خبرپژوهش بايد به بهبود كيفيت زندگي مردم بيانجامد/ سلاح كشتار جمعي جزء دكترين دفاعي ما نيست
پژوهش بايد به بهبود كيفيت زندگي مردم بيانجامد سلاح كشتار جمعي جزء دكترين دفاعي ما نيست رئيسجمهور گفت در بحث پژوهش نهايت قصد ما چاپ يك كتاب و يا يك عنوان نيست پژوهش بايد به بهبود كيفيت زندگي مردم بيانجامد چرا كه مقصد عالي آن پاسخگويي به نيازهاي به حق مردم است به گزارش خبرنگاردولت بايد براي عدم كارآمدي خود به مردم پاسخ بدهد/ كارآمدي راهي جز پژوهش ندارد
دولت بايد براي عدم كارآمدي خود به مردم پاسخ بدهد كارآمدي راهي جز پژوهش ندارد رئيس جمهور با بيان اينكه دولت پاسخگو ناچار است براي عدم كارآمدي خود به مردم پاسخ بدهد گفت براي كارآمد كردن بنده راهي جز پژوهش نمي شناسم و پژوهش بايد مديريت ما را كارآمد كند به گزارش خبرنگار مهر حجدولت بايد براي عدم كارآمدي پاسخگو باشد/ آزادي پژوهشگر درچارچوب ارزشها تعريف ميشود
دولت بايد براي عدم كارآمدي پاسخگو باشد آزادي پژوهشگر درچارچوب ارزشها تعريف ميشود رئيس جمهور با بيان اينكه دولت پاسخگو ناچار است براي عدم كارآمدي خود به مردم پاسخ بدهد گفت براي كارآمد كردن بنده راهي جز پژوهش نمي شناسم و پژوهش بايد مديريت ما را كارآمد كند به گزارش خبرنگار مهانتقاد شديد از كندي دولت در تعيين استانداران و مناصب كليدي: دولتمردان به مردم پاسخگو باشند، نه باندها
انتقاد شديد از كندي دولت در تعيين استانداران و مناصب كليدي دولتمردان به مردم پاسخگو باشند نه باندها روزنامه جمهوري اسلامي نوشت در بخش خروج از چارچوب اعتدال مي توان از كوتاهي هاي دولت يازدهم در زمينه روشن ساختن تكليف بعضي استان ها و حتي مسئوليت هاي كليدي بعضي وزارتخانه ها نمونرئیس جمهور: دولت باید برای عدم کارآمدی پاسخگو باشد
رئیس جمهور دولت باید برای عدم کارآمدی پاسخگو باشد رئیس جمهور با بیان اینکه دولت پاسخگو ناچار است برای عدم کارآمدی خود به مردم پاسخ بدهد گفت برای کارآمد کردن بنده راهی جز پژوهش نمی شناسم و پژوهش باید مدیریت ما را کارآمد کند آفتاب حجت الاسلام حسن روحانی در چهاردهمین هماستاندار مازندران: دولتها با كمك رسانهها ميتوانند موضوع پاسخگويي و اطمينان بخشي به مردم را به خوبي جامه عمل
استاندار مازندران دولتها با كمك رسانهها ميتوانند موضوع پاسخگويي و اطمينان بخشي به مردم را به خوبي جامه عمل بپوشانند ساري - خبرنگار روزنامه جمهوري اسلامي استاندار مازندران گفت رسانهها و مطبوعات ميتوانند رابطه بسيار خوبي را ميان دولت و مردم برقرار كنند و نظرات دولت را به مررئيس جمهور: دولت بايد براي عدم كارآمدي پاسخگو باشد
رئيس جمهور دولت بايد براي عدم كارآمدي پاسخگو باشد رئيس جمهور با بيان اينكه دولت پاسخگو ناچار است براي عدم كارآمدي خود به مردم پاسخ بدهد گفت براي كارآمد كردن بنده راهي جز پژوهش نمي شناسم و پژوهش بايد مديريت ما را كارآمد كند به گزارش مهر حجت الاسلام حسن روحاني در چهاردهمين هوقتي گران ترين كالا در ايران گارانتي ندارد و كسي پاسخگوي جان مردم نيست
وقتي گران ترين كالا در ايران گارانتي ندارد و كسي پاسخگوي جان مردم نيست بهانه نوشتن اين يادداشت يك اتفاق ساده اما بسيار خطرناك شخصي بود ساختمان نوسازي كه ما در آن زندگي مي كنيم نمايي سنگي دارد يك شب پاييزي در پي رعد وبرق و بارش باران 4 سنگ بزرگ از طبقه پنجم اين ساختمان به پايينفارس گزارش ميدهدگلايه خبرنگاران از عدم پاسخگويي مسئولان رامسري
فارس گزارش ميدهدگلايه خبرنگاران از عدم پاسخگويي مسئولان رامسري خبرنگاران شهرستان رامسر در نشستي با سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد رامسر از پاسخگويي مسئولان شهرستان رامسر گلايه كردند به گزارش خبرنگار خبرگزاري فارس از رامسر عصر امروز نشست خبرنگاران با محمد شريفي سرپرست اداره فرهنگ ومعاون سياسي استاندار بوشهر:شوراها با عملكرد مطلوب پاسخگوي اعتماد مردم باشند
معاون سياسي استاندار بوشهر شوراها با عملكرد مطلوب پاسخگوي اعتماد مردم باشند معاون سياسي امنيتي استاندار بوشهر گفت اعضاي شوراهاي اسلامي شهر و روستاهاي استان با عملكردي مطلوب و موفق به اعتماد مردم به خودشان پاسخ دهند به گزارش خبرگزاري فارس از بوشهر محمدحسن پرآور پيش از ظهر امروزراه اندازي سامانه 135 شركت مخابرات اصفهان براي پاسخگويي به مردم
راه اندازي سامانه 135 شركت مخابرات اصفهان براي پاسخگويي به مردم اصفهان - خبرنگار روزنامه جمهوري اسلامي سامانه ارتباطي شركت مخابرات استان اصفهان و مردم براي ارايه راهكار ارتباطي مستقيم با مشتركين اين شركت راه اندازي شد رئيس اداره روابط عمومي شركت مخابرات استان اصفهان با اشاره بهرئيسجمهور در چهاردهمين همايش تجليل از پژوهشگران/3/ ملت ايران سلاح كشتار جمعي را جزو منافع ملي خود نميداند
رئيسجمهور در چهاردهمين همايش تجليل از پژوهشگران 3 ملت ايران سلاح كشتار جمعي را جزو منافع ملي خود نميداند ما پروژهها را نيز زخمي كرديم كه تعداد اين پروژهها بيشمار است در واقع در تحقيقها نيز پروژهها را زخمي و سپس رها ميكنيم در حالي كه در اين زمينه بايد اولويتبندي كردهدولت پاسخگو ناچار است براي عدم ناكارآمدياش به مردم پاسخ دهد + فيلم
دولت پاسخگو ناچار است براي عدم ناكارآمدياش به مردم پاسخ دهد فيلم رئيسجمهور گفت در بحث پژوهش نهايت قصد ما چاپ يك كتاب و يا يك عنوان نيست پژوهش بايد به بهبود كيفيت زندگي مردم بيانجامد چرا كه مقصد عالي آن پاسخگويي به نيازهاي به حق مردم است به گزارش گروه چندرسانهاي باشگاه خبرپژوهش بايد به بهبود كيفيت زندگي مردم بيانجامد/ سلاح كشتار جمعي جزء دكترين دفاعي ما نيست
پژوهش بايد به بهبود كيفيت زندگي مردم بيانجامد سلاح كشتار جمعي جزء دكترين دفاعي ما نيست رئيسجمهور گفت در بحث پژوهش نهايت قصد ما چاپ يك كتاب و يا يك عنوان نيست پژوهش بايد به بهبود كيفيت زندگي مردم بيانجامد چرا كه مقصد عالي آن پاسخگويي به نيازهاي به حق مردم است به گزارش خبرنگاردولت بايد براي عدم كارآمدي خود به مردم پاسخ بدهد/ كارآمدي راهي جز پژوهش ندارد
دولت بايد براي عدم كارآمدي خود به مردم پاسخ بدهد كارآمدي راهي جز پژوهش ندارد رئيس جمهور با بيان اينكه دولت پاسخگو ناچار است براي عدم كارآمدي خود به مردم پاسخ بدهد گفت براي كارآمد كردن بنده راهي جز پژوهش نمي شناسم و پژوهش بايد مديريت ما را كارآمد كند به گزارش خبرنگار مهر حجدولت بايد براي عدم كارآمدي پاسخگو باشد/ آزادي پژوهشگر درچارچوب ارزشها تعريف ميشود
دولت بايد براي عدم كارآمدي پاسخگو باشد آزادي پژوهشگر درچارچوب ارزشها تعريف ميشود رئيس جمهور با بيان اينكه دولت پاسخگو ناچار است براي عدم كارآمدي خود به مردم پاسخ بدهد گفت براي كارآمد كردن بنده راهي جز پژوهش نمي شناسم و پژوهش بايد مديريت ما را كارآمد كند به گزارش خبرنگار مه-
گوناگون
پربازدیدترینها