واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاين: از برج ايفل تا كاخ دادگستري؛ داستان خوش ذوق ترين كلاهبرداران تاريخ
هادي معيري نژاد- در عالم كلاهبردار نام آل كاپون بد در رفته است چرا كلاهبرداراني عجيبتر از او در همين كشور خودمان وجود دارند كه روي اورا سفيد كرده اند .
باهم نگاهي داريم به معروف ترين كلاهبرداري هاي جهان
خلافكاري به شيوه روسي
تابستان امسال شبكه «راشا تودي» خبري را منتشر كرد كه توجه بسياري را در كشورهاي مختلف برانگيخت. خبر مربوط به يكي از بزرگترين كلاهبرداريهاي تاريخ بود. پليس آمريكا چهار تبعه روس و يك اكرايني را به اتهام كلاهبرداري بيش از 300 ميليون دلار از طريق كارتهاي اعتباري شهروندان كشورهاي مختلف در مدت هفت سال دستگير كرد.
اين تبهكاران با رخنه به اطلاعات 130 ميليون كارت اعتباري، نقشه پيچيده خود را اجرا كردند
جاعلي كه بالاخره پليس شد
يكي از معروف ترين كلاهبرداران تاريخ كه از بهره هوشي غيرعادي و بالايي برخوردار بود «فرانك آبينگالا جونيور» است كه توانست ميليون دلارها از اين طريق به جيب خود سرازير كند. او با استعداد بالا در جعل مدارك از خلباني گرفته تا جعل چك هاي ميليون دلاري ساليان سال پليس هاي آمريكايي را به دنبال خود مي كشيد. از آبينگالا تاكنون دو فيلم نيز ساخته شده است. در تاريخ از او به عنوان شيادترين آدم روي زمين ياد شده است كه با هشت هويت جعلي اقدام به كلاهبرداري مي كرد. او حتي با جعل مدارك مورد نياز يك بار هواپيماي مسافري را هدايت كرد. دو بار با جعل مدرك وكيل توانست خانواده هاي پولدار را سر كيسه كند و دو بار نيز پس از دستگيري موفق به فرار از زندان هاي ايالتي آمريكا شد. پليس آمريكا زماني كه از دستگيري او عاجز شد، توانست با پيغام هاي فراوان او را به استخدام خود در آورد و سرانجام تا آخر عمر به عنوان كارشناس جعل مدارك به خدمت نيروهاي پليس درآمد.
خلافكاري كه برج ايفل را فروخت
ويكتور لوستينگ: او از اعجوبه هاي تاريخ كلاهبرداران است. مردي كه برج ايفل را فروخت و نام خود را در صدر بزرگ ترين كلاهبرداران دنيا ثبت كرد. او كه به پنج زبان زنده دنيا تسلط كامل داشت اصالتا اهل چك بود. وي همچنين در ميان هم صنفان خود بيشترين ركورد بازداشت را با يك عنوان دارد؛ «كلاهبرداري». او در اين رابطه تنها از سوي پليس ايالات متحده 50 بار بازداشت شده است. او در خاطرات خود گفته بود كه فكر فروش برج ايفل پس از خواندن مقاله اي به ذهن او خطور كرده بود. ويكتور ابتدا مداركي را با عنوان معاونت پست و تلگراف فرانسه دست و پا كرد و در نامه هايي با سربرگ هايي جعلي با عنوان محرمانه براي شش تاجر بزرگ آهن، آنها را به هتل كرئون دعوت مي كند. او در ديدار با تاجران عنوان مي كند دولت در وضع بد مالي قرار گرفته است و تامين و نگهداري برج ايفل از عهده دولت خارج و او از طرف دولت مجبور به فروش برج ايفل شده است.لوستينگ اما با ترفندي خاص توانست در بين شش تاجر كم سابقه ترين آنها را مجاب كند تا او بتواند با خريد برج ايفل يك شبه در اوج افتخارات به دست آمده در دنيا قرار بگيرد. او در اين معامله قلابي حتي توانسته بود از خريدار رشوه هم دريافت كند.!
آرسن لوپن ايراني و فروش كاخ دادگستريي
مهدي بليغ معروف به آرسن لوپن ايراني،كسي بود كه در دهه سي كاخ دادگستري را فروخت.كلاهبردار وطني، مردي كه كاخ دادگستري را فروخت، حدود 70 سال پيش در شهريار متولد شد. مردي بيسواد ولي باهوش بود.
"وي يكي از باهوش ترين و زبده ترين و در عين حال جسور ترين، سارقين و كلاهبرداران ايراني بود كه در مورد دزديها و كلاهبرداريهاي عجيب و حساب شده او، روايات و داستانهاي بسيار نقل ميشود. از جمله گفته ميشود كه وي يكبار ضمن كلاهبرداري از يك شيخ ثروتمند عرب، ساختمان كاخ دادگستري تهران را به وي فروخت! همچنين ماجراهاي مربوط به كلاهبرداري او از اعضاي خانواده شاه و دربار، ماجراي سرقت او از يك جواهر فروشي در خيابان فردوسي تهران در سال ۱۳۳۳ خورشيدي، و ماجراهاي متعدد ديگر مربوط به كلاهبرداريها و دزديهاي او بسيار جالب و خواندني ميباشند.
او ساختمان دادگستري را به عنوان ساختمان مجلل براي يك هتل به دو گردشگر آمريكايي (برخي نوشته اند شيخ عرب) فروخت و پانصد هزار تومان پيش پرداخت به مصر گريخت وي بعد از انقلاب اعدام شد.
مسعود كيميايي قصد داشت فيلم خائن كشي را از روي زندگي او بسازد و هنوز هم امكانش هست كه شاهد حضور بليغ بر پرده سينما باشيم.
دوشنبه 25 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبر آنلاين]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 43]