تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 12 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):به راستى حكمتى كه در قلب منافق جا مى‏گيرد، در سينه‏اش بى‏قرارى مى‏كند تا از آن بي...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803864225




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

13هزار نفر در كشور تحت پوشش بنياد ملي نخبگان قرار دارند


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران جوان: 13هزار نفر در كشور تحت پوشش بنياد ملي نخبگان قرار دارند
قائم مقام بنياد ملي نخبگان گفت:13هزار نخبه و استعداد برتر تحت پوشش بنياد ملي نخبگان قرار دارند.
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران قزوين؛
سعيد سهراب پور افزود:از مجموع 13هزار نفري كه تحت پوشش بنياد ملي نخبگان هستند تنها 80نفر نخبه اند و بقيه افراد از نظر ما استعداد برتر هستند.

وي اضافه كرد:نخبه فردي است كه زماني استعداد برتر بوده و سال ها زحمت كشيده است كه اين تلاش مي تواند تحقيق و پژوهش،تربيت نيروي انساني يا توليد باشد و اين فرد به مرحله اي رسيده است كه مي تواند در نظام اثر گذاري مستقيم داشته باشد.

سهراب پور ادامه داد:بنياد ملي نخبگان به ابتكار و پرچمداري مقام معظم رهبري و همزمان با تشكيل معاونت فناوري رييس جمهوري باهدف حمايت از استعدادهاي برتر و نخبگان شكل گرفت.

وي حمايت از استعدادهاي برتر را هدف اصلي از تشكيل اين بنياد ذكر كرد و افزود:آيين نامه هاي مختلفي براي حمايت از استعدادهاي برتر در اين بنياد بتصويب رسيده اند كه البته برخي نواقص نيز در آنها وجود دارد كه بايد اصلاح شوند.

سهراب پور به تدوين سند راهبردي كشور اشاره كرد و افزود: در بهمن سال 89 به دنبال تاكيد مقام معظم رهبري از مسئولان حوزه نخبگان موضوع تدوين سند راهبردي امور نخبگان كشور مورد بررسي قرار گرفت و در سال 91ابلاغ شد كه هنوز اجرايي نشده است.

وي اظهار داشت: اين سند مهم كه با اهدافي چون حمايت ويژه از نخبگان و تلاش براي استفاده بيشتر از اين سرمايه هاي عظيم انساني در پيشرفت كشور و تقسيم كار ملي در زمينه امور نخبگان تدوين شده هنوز كليد نخورده اما فعاليت هاي مقدماتي براي ايجاد دبير خانه وستاد اجرايي آن در حال انجام است.

سهراب پور همچنين ايجاد زمينه هاي شناسايي، رشد و شكوفايي حداكثري استعدادهاي فردي و گروهي،تحقق نظام جامع ˈاخلاق نخبگيˈ مبتني بر آموزه هاي اسلامي و تلاش براي ترويج آن، رفع موانع فعاليت هاي نخبگاني، افزايش ظرفيت اجتماع نخبگاني ونيز وسعت بخشيدن به دايره نخبگي و بهره گيري حداكثري از توان اجتماع نخبگاني در مديريت تحولات كشور در سطح ملي و بين المللي و مديريت هدفمند گردش نخبگان و پيشگيري از خروج نخبگان را از مهم ترين اهداف سند راهبردي كشور در امور نخبگان برشمرد.

قائم مقام بنياد ملي نخبگان كشور تشكيل بانك اطلاعاتي نخبگان كشور را نيز از ديگر مطالبات مقام معظم رهبري در راستاي شناسايي نخبگان عنوان كرد و افزود:در حال حاضر 90درصد از فعاليت هاي مقدماتي تشكيل اين بانك اطلاعاتي نيز انجام شده است.

به گفته وي جذب نخبگان از مهم ترين كارهاي اين بنياد است كه براي آن مكانيسم هاي مختلفي چه از طريق كميته جذب و يا طرح هاي شهيد تهراني مقدم و طرح هاي پسادكتري انجام مي شود.

سهراب پور خاطرنشان كرد:البته براي جذب نخبگان نيازمند ساختارهاي قوي تري هستيم و پيشنهاد مي دهيم وزارتخانه هاي با اعتبارات مالي مناسب مانند وزارت نفت،نيرو و صنعت و معدن در جوار دانشگاه ها پژوهشگاه هايي در حوزه تخصص خود ايجاد كنند و ظرفيت ها و استعدادهاي بيشتري را در اين زمينه بكارگيرند.

قائم مقام بنياد ملي نخبگان افزود:همچنين براي حمايت مالي از شركتهاي دانش بنيان نيز در حال حاضر اخيرا صندوق نوآوري و شكوفايي فعال شده و به اين شركت ها تسهيلات ارائه مي دهد./س

دوشنبه 25 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران جوان]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 50]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن