واضح آرشیو وب فارسی:فارس: تكرار / قائممقام بنياد ملي نخبگان:سند راهبردي نخبگان در كشور اجرا ميشود
قائم مقام بنياد ملي نخبگان گفت: سند راهبردي نخبگان با هدف هدايت و حمايت از دانشجويان توانمند به زودي در كشور اجرايي ميشود.
به گزارش خبرگزاري فارس از قزوين، سعيد سهرابپور در همايش استعدادهاي درخشان به همراه تجليل از برگزيدگان علمي دانشگاه كه در سالن اجتماعات دانشگاه بينالمللي امام خميني (ره) در قزوين برگزار شد، با بيان اينكه سند راهبردي نخبگان به مدت يك سال تدوين و سال گذشته ابلاغ شده كه هنوز اين سند اجرايي نشده است، اظهار داشت: اين سند با هدف هدايت و حمايت از دانشجويان توانمند به زودي در كشور اجرايي ميشود.
وي با بيان اينكه حاكم ظالم و بعثي كشور همسايه با حمايت كشورهاي غرب و شرق ناجوانمردانه به نظام نوپاي انقلاب اسلامي ايران حمله كرد، ابراز داشت: در اين جنگ تحميلي كشور ما دچار خسارتها و زيانهاي بيشماري شده بود.
اين مسئول با اشاره به اينكه شهدا و رزمندگان در هشت سال دفاع مقدس با مقاومت و ايستادگي در برابر دشمنان بعثي توانستند به پيروزي برسند، ادامه داد: بعد از تحقق اين مهم مسئولان اين نظام بازسازي كشور را شروع كردند.
سهرابپور با بيان اينكه در دوران هشت سال دفاع مقدس جوانان مومن و متخصص براي دفاع از انقلاب اسلامي ابداعات و اختراعاتي داشتند، بيان كرد: با اين وجود از 15 سال گذشته نهضت واقعي علمي در كشور شروع شده است.
قائم مقام بنياد ملي نخبگان با اشاره به اينكه مقام معظم رهبري پرچمداري اين نهضت را بر عهده گرفتند، ابراز داشت: ايشان همه دانشجويان و اساتيد دانشگاه را به پژوهش و جنبش نرمافزاري تشويق كردند و در سال 84 به دستور رهبر فرزانه انقلاب بنياد ملي نخبگان تشكيل شد كه زير نظر رياست جمهوري فعاليت كند.
وي با بيان اينكه شناسايي، حمايت، هدايت و جذب نخبگان از جمله برنامههاي بنياد ملي نخبگان است، ابراز داشت: آئيننامههايي اين بنياد دارد كه توسط مسئولان مربوطه نقايص آنها برطرف ميشود.
سهرابپور با اشاره به اينكه بهمن 89 مقام معظم رهبري سران سه قوه و اعضاي شوراي انقلاب فرهنگي را دعوت كردند و به آنان در اجراي برنامههاي بنياد ملي نخبگان و وضعيت نخبگان كشور تاكيد كردند، اضافه كرد: در اين جلسه سند راهبردي نخبگان و بانك اطلاعات نخبگان به دستور ايشان پيگيري شد تا وضعيت روشني از نخبگان كشور بهدست آيد.
تدوين 90 درصد از بانك اطلاعات نخبگان كشور
اين مسئول بيان كرد: همچنين بانك اطلاعات 90 درصد از نخبگان كشور آماده شده است و در اين بانك اطلاعات و مشخصات وضعيت زندگي نفرات برتر كنكور از ابتداي پيروزي انقلاب اسلامي تاكنون ثبت شده است.
قائم مقام بنياد ملي نخبگان با بيان اينكه هر جواني انتظار دارد كه در يكي از دستگاههاي دولتي مشغول به فعاليت شود، ابراز داشت: اين انتظار نامعقولي است چراكه دولت نميتواند بيشتر از اين بزرگتر شود بر اين اساس بايد جوانان و دانشجويان با بهرهگيري از امكانت موجود جامعه در كارآفريني و اشتغالزايي تلاش كنند.
سهرابپور با اشاره به اينكه اهميت راهاندازي شركت بنيان علمي و خدماتي روز به روز در جامعه بيشتر ميشود، بيان كرد: دانشجويان با تحقق اين مهم ميتوانند فاليتهاي مهمي در اين شركتها در راستاي كسب درآمد و ارتقاي و فناوري علمي انجام دهند.
اجراي طرح شهيد تهرانيمقدم در بنياد ملي نخبگان
اين مسئول به برنامههاي بنياد ملي نخبگان اشاره كرد و گفت: فعاليت كميته جذب نخبگان و اجراي طرح شهيد تهراني مقدم از جمله اين برنامهها است كه در راستاي حمايت از دانشجويان استعدادهاي برتر اقدامات بهسزايي را انجام ميدهد.
وي با بيان اينكه حمايت از شركت دانشبنيان از وظايف اصلي علوم و فناوري است، بيان كرد: صندوق شكوفايي و نوآوري در اين بنياد فعال شده است و دانشجويان استعدادهاي برتر و نخبه ميتوانند از آن تسهيلات دريافت كنند.
سهرابپور با اشاره به اينكه اساتيد در دانشگاهها اميد و انگيزه دانشجويان را در كسب علم و دانش افزايش دهند، اظهار داشت: آنان با تحقق اين مهم ميتوانند اين جوانان را در راه رسيدن به توسعه علمي كشور كمك كنند.
قائممقام بنياد ملي نخبگان با اشاره به اينكه بايد از توانايي و استعدادهاي دانشجويان برتر كشور در راستاي رشد علمي و تصميمگيريهاي ملي كشور استفاده بهينه شود، خاطرنشان كرد: با تحقق اين مهم ايران در آينده با كمترين سرعت به قلههاي رفيع پيشرفت در همه عرصههاي علمي، اقتصادي ميرسد.
انتهاي پيام/77009/غ
يکشنبه 24 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 110]