تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 12 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم(ص):وقتى معلم به كودك بگويد: بگو بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم و كودك آن را تكرار كند خدا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820334696




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

استاد پژوهشكده معلم شهرري:بذر مطالعه در ذهن دانش‌آموز به طور غيرمستقيم كاشته شود


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: استاد پژوهشكده معلم شهرري:بذر مطالعه در ذهن دانش‌آموز به طور غيرمستقيم كاشته شود
استاد پژوهشكده معلم شهرري گفت: كاشتن بذر مطالعه در ذهن دانش‌آموزان بايد به صورت غيرمستقيم انجام شود تا برايشان جاذبه داشته باشد.


به گزارش خبرگزاري فارس از شرق استان تهران،‌ محمد پاسدار عصر امروز در همايش معلمان پژوهشگر در سالن اجتماعات قدسيه دماوند بيان كرد: چنانچه تفكر و پژوهش‌محوري در آموزش و پرورش مبناي كار قرار گيرد، دانش‏آموزان در راستاي رسيدن به حيات طيبه هدايت خواهند شد.

وي بيشتر معلمان جامعه امروز را نتيجه‏گرا خواند و افزود: نتيجه پژوهش‌ها و مطالعات نشان داده ‌است كه تربيت بايد در برخي از بخش‌ها، فرآيندگرا باشد.

استاد پژوهشكده معلم شهرري، يكي از شروط توسعه و پيشرفت كشورها را تعداد مقالات علمي خواند و ادامه داد: متأسفانه در كشور ما به دليل كاربردي نبودن موضوع پروژه‏ها و توجه نكردن به نيازها و كيفيت، با وجود افزايش كمي، نتيجه مطلوب به دست نيامده است.

پاسدار رسيدن به مرحله كيفيت در پژوهش‌ و مقالات علمي را در جست‏وجوگري، القاي تفكر انتقادي و خلاقانه و ممانعت از تقليد كوركورانه با ابزارهاي مختلف در دانش‏آموزان دانست.

استاد پژوهشكده معلم شهرري تصريح كرد: در اين خصوص، در مرحله نخست بايد خود معلمان و مدرسان علاقه‏مند به مقوله پژوهش باشند تا نتيجه مطلوب حاصل شود.

وي با اشاره به كاربرد واژه «حيات طيبه» در قرآن كريم در آيه 97 سوره مباركه «نحل»، شرط رسيدن به آن را ايمان قلبي و واقعي معرفي كرد.

پاسدار هدف غايي و نهايي آموزش و پرورش را تربيت انسان كامل در راستاي رسيدن به حيات طيبه دانست.

استاد پژوهشكده معلم شهرري، دانش‏آموزان را منابع انساني آموزش و پرورش و جامعه برشمرد و خاطرنشان كرد:‌ در همه جاي دنيا براي پيشرفت و رشد و توسعه كشورها و جوامع روي دانش‌آموزان به طور ويژه حساب مي‌شود.

گفتني است؛ در اين همايش كه با حضور مدير آموزش ‌و پرورش شهرستان دماوند، امام جمعه آبسرد و شماري از محققان و نخبگان شهرستان برگزار شد،‌ از 40 نفر از معلمان پژوهشگر شهرستان دماوند تجليل به عمل آمد.

انتهاي پيام/2568/غ30

يکشنبه 24 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن