واضح آرشیو وب فارسی:فارس: رئيس دفتر تحقيقات كاربردي فرماندهي انتظامي استان مركزي:عملياتي كردن دستاوردهاي پژوهشي در كشور از برنامههاي ناجا است
رئيس دفتر تحقيقات كاربردي فرماندهي انتظامي استان مركزي عملياتي كردن دستاوردهاي پژوهشي در سطح كشور را از برنامههاي مهم ناجا عنوان كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس از اراك به نقل از معاونت اجتماعي فرماندهي انتظامي استان مركزي، سيد احمد خسروي در نشست پژوهشي كه با حضور مسئولان انتظامي استان مركزي برگزار شد با تبريك هفته پژوهش گفت: آنچه امروز در سراسر دنيا به ويژه ايران مورد توجه سازمانها و نهادهاي مختلف است، حركت به سمت دانش بنياني و معرفي خود به عنوان يك سازمان دانش محور است.
وي تصريح كرد: ناجا در اين خصوص اقدامات بسيار شايستهاي را انجام داده و حدود 7 سال است كه با راهاندازي ساتحوم ناجا و دفاتر تحقيقاتي در سراسر كشور گام بلندي را در راستاي تحقق اين خواسته برداشته است و در حال حاضر با تلاش همه همكاران از پايينترين رده گرفته تا راس ناجا، در حوزه نظم و امنيت و مسايل اجتماعي مرتبط به عنوان يك سازمان صاحب نظر در محافل علمي شناخته شده و اين امر ناجا را در رسيدن به هدف اصلي خود (پليس جامعه محور) بسيار كمك كرده است.
رئيس دفتر تحقيقات كاربردي فرماندهي انتظامي در ادامه با اشاره به نقش سازمان تحقيقات و مطالعات ناجا در حركت اين سازمان به سمت يك سازمان دانش بنيان خاطر نشان ساخت: ساتحوم ناجا به منظور توليد ادبيات نظري در حوزههاي مختلف ماموريتي اقدام به حوزه بندي مطالعاتي استانهاي كشور بر اساس ظرفيتهاي جغرافيايي، فرهنگي، اجتماعي و... كرده كه در اين بين استان مركزي با بيش از يك هزار و 100 عالم در كشور و پيشينه علمي قوي به عنوان قطب علمي (دانشجو؛ نظم و امنيت) تعيين شد.
خسروي خاطر نشان كرد: هدف ناجا از اين قطب بندي امنيتي كردن دانشجو و دانشگاهها نبوده بلكه استفاده بهينه از ظرفيت علمي دانشجو و دانشگاهها در پشتيباني از نظم و امنيت است.
وي بيان داشت: آنچه امروز بعد از گذشت بيش از 7 سال از عمر تحقيق و پژوهش در ناجا مطرح است موضوع عملياتي كردن دستاوردهاي پژوهشي در سطح كشور است.
رئيس دفتر تحقيقات كاربردي فرماندهي انتظامي استان مركزي با تاكيد بر اينكه فرماندهان بايد به آسيبهاي حوزه ماموريت خود به عنوان يك مسئله نگاه كنند، گفت: فرماندهان ميتوانند با تعامل با مراكز علمي و تعامل با نخبگان (درون و برون سازماني) اين آسيب را به عنوان يك مسئله تعريف و نسبت به رفع علمي اين آسيب اقدام كنند.
انتهاي پيام/87001/ر
يکشنبه 24 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 98]